Start
Mój profil

10 przypadkowych faktów dot. Ciebie

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Rukolisko
PsychoFanka

Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie

Post autor: Rukolisko »

1. Mam 31 lat
2. Cierpię na łagodny autyzm i cptsd
3. Pracuje jako sprzątaczka
4. W przeszłości studiowałam. Marzyłam, żeby zajmować się badaniami nad osobowością psychopatyczna ale jak widac nie wyszło
5. Mieszkam w Niemczech
6. Moi rodzice zmarli gdy byłam dzieckiem, śmierć matki widzialam na własne oczy
7. Mam obsesję na punkcie meksykańskich karteli narkotykowych, fascynuje mnie ten temat i uwielbiam ta cala narco-estetyke
8. Słucham meksykańskiej muzyki, znam dość dobrze północno-meksykański slang i rozumiem co gadają te gangusy tam
9. Boję się ludzi, mam lęk społeczny
10. Jestem chaotyczna, niezdarna i ciągle potykam się o własne nogi
Awatar użytkownika
KagemaneNoJutsu
Bagietka z szarlott

Post autor: KagemaneNoJutsu »

1. Mam mentalnie 20 lat, choć fizycznie dużo więcej.
2. Mam syndaktylię, co jest moim ogromnym kompleksem.
3. Pisząc pracę magisterską dowiedziałam się, że głównym wątkiem My, dzieci z dworca Zoo wcale nie są dragi, a przynajmniej tak twierdziła moja promotor.
4. Nie mam prawa jazdy.
5. Skończyłam najbardziej nieprzydatne studia ever.
6. Nigdy nie pracowałam w zawodzie.
7. Wstawanie rano mnie mega stresuje.
8. Obecnie jestem bezrobotna i nie mogę znaleźć pracy 😕
9. Nie mam ani partnera ani przyjaciół.
10. Prawdopodobnie mam osobowość lękową, ale nigdy nie byłam u psychologa.
Obrazek
Mualla
MoetGlass

Post autor: Mualla »

KagemaneNoJutsu pisze: sob kwie 25, 2026 3:27 am
3. Pisząc pracę magisterską dowiedziałam się, że głównym wątkiem My, dzieci z dworca Zoo wcale nie są dragi, a przynajmniej tak twierdziła moja promotor.
A co jest głównym wątkiem wg niej? Przyznam, że przeczytałam tę książkę już jako dorosła i byłam przekonana, że jest o dragach :D
Awatar użytkownika
KagemaneNoJutsu
Bagietka z szarlott

Post autor: KagemaneNoJutsu »

Mualla pisze: sob kwie 25, 2026 8:50 am A co jest głównym wątkiem wg niej? Przyznam, że przeczytałam tę książkę już jako dorosła i byłam przekonana, że jest o dragach :D
Problemy życia młodzieży, której dziadkowie czy nawet rodzice byli nazistami. Ogólnie temat bardziej polityczno-społeczny i głębszy niż same dragi i problemy z nimi związane. Ale ja dalej twierdzę, że to na wyrost, bo moja promotorka była specjalistką od stosunków z Niemcami. W każdym razie pracy nie skończyłam.
Obrazek