Start
Mój profil

Manicure japoński -polecacie?

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
VALERIA
ŚpioszkiKenzo

?? Manicure japoński -polecacie?

Post autor: VALERIA »

Hej :) zastanawiam się nad pójściem na manicure japoński u kosmetyczki, uważacie ze warto? Słyszałam o tym kilka lat temu ale wtedy robiłam hybrydy i koniec końców nigdy się nie zdecydowałam. A może wykonujecie go same w domu? Wady i zalety takiego manicure? Czekam na Wasze komentarze, bardzo chciałabym zadbać o swoje dłonie i paznokcie ale malowanie ich nie wchodzi u mnie w grę (wykonuje zawód medyczny)
Testtesttest111
BlondDoczep

Post autor: Testtesttest111 »

Robię w domu, jedynym minusem jest to że do dwóch tygodni po manicure japońskim nie ma sensu malować paznokcie czymkolwiek, bo się nie będzie trzymało. Poza tym podoba mi się efekt tafli na paznokciach i to, że są widocznie mocniejsze
Awatar użytkownika
maly.ludek
Beżowa

Post autor: maly.ludek »

VALERIA pisze: ndz lut 22, 2026 1:03 pm Hej :) zastanawiam się nad pójściem na manicure japoński u kosmetyczki, uważacie ze warto? Słyszałam o tym kilka lat temu ale wtedy robiłam hybrydy i koniec końców nigdy się nie zdecydowałam. A może wykonujecie go same w domu? Wady i zalety takiego manicure? Czekam na Wasze komentarze, bardzo chciałabym zadbać o swoje dłonie i paznokcie ale malowanie ich nie wchodzi u mnie w grę (wykonuje zawód medyczny)
Też robię sama w domu i bardzo lubię ten efekt.
Ja tu tylko czytam

:zzz: :zzz: :zzz: