Manicure japoński -polecacie?
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Manicure japoński -polecacie?
Hej
zastanawiam się nad pójściem na manicure japoński u kosmetyczki, uważacie ze warto? Słyszałam o tym kilka lat temu ale wtedy robiłam hybrydy i koniec końców nigdy się nie zdecydowałam. A może wykonujecie go same w domu? Wady i zalety takiego manicure? Czekam na Wasze komentarze, bardzo chciałabym zadbać o swoje dłonie i paznokcie ale malowanie ich nie wchodzi u mnie w grę (wykonuje zawód medyczny)
-
Testtesttest111
- BlondDoczep
Robię w domu, jedynym minusem jest to że do dwóch tygodni po manicure japońskim nie ma sensu malować paznokcie czymkolwiek, bo się nie będzie trzymało. Poza tym podoba mi się efekt tafli na paznokciach i to, że są widocznie mocniejsze
- maly.ludek
- Beżowa
Też robię sama w domu i bardzo lubię ten efekt.VALERIA pisze: ↑ndz lut 22, 2026 1:03 pm Hejzastanawiam się nad pójściem na manicure japoński u kosmetyczki, uważacie ze warto? Słyszałam o tym kilka lat temu ale wtedy robiłam hybrydy i koniec końców nigdy się nie zdecydowałam. A może wykonujecie go same w domu? Wady i zalety takiego manicure? Czekam na Wasze komentarze, bardzo chciałabym zadbać o swoje dłonie i paznokcie ale malowanie ich nie wchodzi u mnie w grę (wykonuje zawód medyczny)
Ja tu tylko czytam