Start
Mój profil

Szukam perfum, które pachną jak…

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
lavinia123
ZdalnaFanka

Re: Szukam perfum, które pachną jak…

Post autor: lavinia123 »

karokarolka pisze: ndz sty 11, 2026 10:41 pm Szukam niedostępnych już perfum ze Stradivariusa "N°03 True " .Nuty zapachowe to Amber, mandarynka , Brzoskwinia, drzewo sandałowe i wanilia. Obstawiam, że był to zapach inspirowany jakimś drogim zapachem ale na internecie nie mogę nic znaleźć 😔
Jezeli sie nie myle to jest podobny do Narciso Rodriguez For Her (czarny flakon). Podobny do tego perfumu jest tez La Rive Look of Woman z Rossmana, albo DM
NiiieWytrzymam
Channelka

Post autor: NiiieWytrzymam »

Avalon pisze: sob gru 13, 2025 10:52 am Też szukam czegoś podobnego
Wypróbuj
Couture Couture Juicy Couture
Perfect Elixir Marc Jacobs
Jimmy Choo Fever Jimmy Choo
Muse Xerjoff
Ballet Nights Bath & Body Works
Bardzo, bardzo dziękuję 🥰
NiiieWytrzymam
Channelka

halynka95 pisze: ndz sty 11, 2026 9:42 pm Zara Cherry Smoothie
Zamówiłam próbki. Nawet nie wiedziałam, że tak można.
Informuję wiec gdyby ktoś też nie miał takiej wiedzy ;P
Próbki -> 2ml lub 5ml.
Chili_heart
GreckieWakacje

Post autor: Chili_heart »

Hej, szukam perfum o zapachu owoców leśnych - jeżyny, maliny, czarna porzeczka, poziomka, wszystko razem. Chciałabym zapach o oczywistym aromacie owoców leśnych, a nie tylko o lekkiej nucie. Kojarzycie takie perfumy?
GlowModeMan

Post autor: GlowModeMan »

Chili_heart pisze: ndz lut 01, 2026 12:52 pm Hej, szukam perfum o zapachu owoców leśnych - jeżyny, maliny, czarna porzeczka, poziomka, wszystko razem. Chciałabym zapach o oczywistym aromacie owoców leśnych, a nie tylko o lekkiej nucie. Kojarzycie takie perfumy?
Good Girl Suprême, choć opinie są podzielone to jednak myślę, że to jest to czego szukasz ;)
Avalon
Koczkodan

Post autor: Avalon »

Chili_heart pisze: ndz lut 01, 2026 12:52 pm Hej, szukam perfum o zapachu owoców leśnych - jeżyny, maliny, czarna porzeczka, poziomka, wszystko razem. Chciałabym zapach o oczywistym aromacie owoców leśnych, a nie tylko o lekkiej nucie. Kojarzycie takie perfumy?
Amethyst Lalique
NiiieWytrzymam
Channelka

Fragrance World Nudo Sweet Berries. Polecam!!
NiiieWytrzymam
Channelka

Avalon pisze: pn lut 02, 2026 7:26 am Amethyst Lalique
Taaakkk. Dostałam go kiedyś w prezencie. Intensywny i z takim mocnym, słodkim akcentem jagód, czarnej porzeczki, jeżyn, borówek. Chyba nawet też morwa. Bardzo mi odpowiadał latem.
NiiieWytrzymam
Channelka

GlowModeMan pisze: ndz lut 01, 2026 11:48 pm Good Girl Suprême, choć opinie są podzielone to jednak myślę, że to jest to czego szukasz ;)
Tak i polecam jego tańszy zamiennik, nie odbiegający niczym od oryginału. Glantier nr. 553
Awatar użytkownika
KagemaneNoJutsu
Skarpeta Rakieta

Post autor: KagemaneNoJutsu »

Polecicie coś co pachnie jak wanilia prosto z laski?
Obrazek
Alex TMS
RealDiamond

Post autor: Alex TMS »

lavinia123 pisze: pn sty 12, 2026 12:10 am Jezeli sie nie myle to jest podobny do Narciso Rodriguez For Her (czarny flakon). Podobny do tego perfumu jest tez La Rive Look of Woman z Rossmana, albo DM
Do tych perfum..
jakekitandowski
Mokra Włoszka

Post autor: jakekitandowski »

A ja szukam perfum, które pachną jak maska/toner do włosów Medavita Choice Mask. Długo zajęło mi przypomnienie sobie, że pachnie ona identycznie jak Escada Sport Spirit by Escada Orange, ale te perfumy są już od wielu lat niedostępne.
NiiieWytrzymam
Channelka

KagemaneNoJutsu pisze: ndz lut 08, 2026 2:54 am Polecicie coś co pachnie jak wanilia prosto z laski?
Zdecydowanie Pull&Bear- Vanilla Pays Off
NiiieWytrzymam
Channelka

KagemaneNoJutsu pisze: ndz lut 08, 2026 2:54 am Polecicie coś co pachnie jak wanilia prosto z laski?
Ewentualnie Amberwood Vanilla Davana, ale niestety to droga pozycja.
NiiieWytrzymam
Channelka

jakekitandowski pisze: pn lut 09, 2026 4:21 pm A ja szukam perfum, które pachną jak maska/toner do włosów Medavita Choice Mask. Długo zajęło mi przypomnienie sobie, że pachnie ona identycznie jak Escada Sport Spirit by Escada Orange, ale te perfumy są już od wielu lat niedostępne.
A odpowiem pytaniem na pytanie 🤪 czy ten toner
Medavita Choice Mask jest skuteczny? Daje intensywność koloru?
Awatar użytkownika
KagemaneNoJutsu
Skarpeta Rakieta

Post autor: KagemaneNoJutsu »

NiiieWytrzymam pisze: czw lut 19, 2026 12:45 pm Zdecydowanie Pull&Bear- Vanilla Pays Off
Dziękuję bardzo 😊💖🌸
Obrazek
jakekitandowski
Mokra Włoszka

Post autor: jakekitandowski »

NiiieWytrzymam pisze: czw lut 19, 2026 1:23 pm A odpowiem pytaniem na pytanie 🤪 czy ten toner
Medavita Choice Mask jest skuteczny? Daje intensywność koloru?
Zaraz po uzyciu jest bardzo ladny intensywny kolor, ale dwa mycia i juz nie ma sladu. Ale to moj pierwszy toner wiec w sumie moze to normalne? Ale pielegnuje swietnie, jako maske uwielbiam.
Awatar użytkownika
anjaantonowicz
RoyalBaby

Post autor: anjaantonowicz »

szukam perfum, które pachną jak sakura. teraz jest wiosna, więc chciałabym czuć na sobie coś podobnego, albo zapach bzu.. 🌸
lalisa
DramaQueen

Post autor: lalisa »

Szukam perfum, które pachną jak brzoskwinia, ale taka serio brzoskwinia. Używałam tych przez wiele lat, ale zniknęły chyba 4 lata temu i nigdzie ich nie ma :( Nazywały się Beach Blossom i były tanie

Obrazek
NiiieWytrzymam
Channelka

lalisa pisze: czw mar 05, 2026 9:18 am Szukam perfum, które pachną jak brzoskwinia, ale taka serio brzoskwinia. Używałam tych przez wiele lat, ale zniknęły chyba 4 lata temu i nigdzie ich nie ma :( Nazywały się Beach Blossom i były tanie

Obrazek
Ahmed Al Maghribi Peachy Peach - Kaufland 🙂🙃
Asica95
Gacie z oceanu

Post autor: Asica95 »

Jeśli któraś z Was poszukuje pięknego, kremowego kokosa w perfumach, słodkiego i zarazem otulającego - sprawdźcie nowe perfumy z Zary Cocount Jasmine Sugar... Ja przepadałam. Pachną jak wakacje, słońce, a są przy tym takie cudownie przytulne. Kokos pachnie ładnie, nie jak typowy tani kokosowy zapach ani nie jak żel pod prysznic. Od dawna szukałam idealnych tanich perum kokosowych a te są jak cudo <3
Awatar użytkownika
Piiiniaa
ZdalnaFanka

Post autor: Piiiniaa »

lalisa pisze: czw mar 05, 2026 9:18 am Szukam perfum, które pachną jak brzoskwinia, ale taka serio brzoskwinia. Używałam tych przez wiele lat, ale zniknęły chyba 4 lata temu i nigdzie ich nie ma :( Nazywały się Beach Blossom i były tanie

Obrazek
o ale nostalgia, też je miałam, ale używałam też tych drugich z tej serii, chyba Pear Blossom się nazywały. To były limitki dla Douglasa bodajże
Awatar użytkownika
ZoHaHa
Beżowa

Post autor: ZoHaHa »

Obrazek
Kochałam te perfumy max ale po jakimś czasie zaczęły koszmarnie na mnie śmierdzieć
lalisa
DramaQueen

Post autor: lalisa »

ZoHaHa pisze: pn mar 09, 2026 5:26 pm Kochałam te perfumy max ale po jakimś czasie zaczęły koszmarnie na mnie śmierdzieć
Ja je wciąż kocham i pragnę je znów dostać, ale znalazłam je tylko w jednym sklepie za 500 zł. :/ Kiedyś w arabskim sklepie znalazłam bardzo podobny zapach, ale to była marka niszowa i flakon kosztował prawie 2k, więc thank u bye. :'(
Alaunucorn67
Siatkarka

Post autor: Alaunucorn67 »

Szukam perfum które pachną jak świeże pranie, zna ktoś?