Szukam perfum, które pachną jak…
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Chili_heart
- LouiBag
Re: Szukam perfum, które pachną jak…
Hej, szukam perfum o zapachu owoców leśnych - jeżyny, maliny, czarna porzeczka, poziomka, wszystko razem. Chciałabym zapach o oczywistym aromacie owoców leśnych, a nie tylko o lekkiej nucie. Kojarzycie takie perfumy?
-
GlowModeMan
Good Girl Suprême, choć opinie są podzielone to jednak myślę, że to jest to czego szukasz ;)Chili_heart pisze: ↑ndz lut 01, 2026 12:52 pm Hej, szukam perfum o zapachu owoców leśnych - jeżyny, maliny, czarna porzeczka, poziomka, wszystko razem. Chciałabym zapach o oczywistym aromacie owoców leśnych, a nie tylko o lekkiej nucie. Kojarzycie takie perfumy?
Amethyst LaliqueChili_heart pisze: ↑ndz lut 01, 2026 12:52 pm Hej, szukam perfum o zapachu owoców leśnych - jeżyny, maliny, czarna porzeczka, poziomka, wszystko razem. Chciałabym zapach o oczywistym aromacie owoców leśnych, a nie tylko o lekkiej nucie. Kojarzycie takie perfumy?
- KagemaneNoJutsu
- MoetGlass
Polecicie coś co pachnie jak wanilia prosto z laski?
W rzeźni, jak to w rzeźni czas wątpliwości szybko mija, nie ma miejsca na myślenie, bo tu się nie myśli tylko zabija...
Do tych perfum..lavinia123 pisze: ↑pn sty 12, 2026 12:10 am Jezeli sie nie myle to jest podobny do Narciso Rodriguez For Her (czarny flakon). Podobny do tego perfumu jest tez La Rive Look of Woman z Rossmana, albo DM
-
jakekitandowski
- Skarpeta Rakieta
A ja szukam perfum, które pachną jak maska/toner do włosów Medavita Choice Mask. Długo zajęło mi przypomnienie sobie, że pachnie ona identycznie jak Escada Sport Spirit by Escada Orange, ale te perfumy są już od wielu lat niedostępne.
- KagemaneNoJutsu
- MoetGlass
Dziękuję bardzo
W rzeźni, jak to w rzeźni czas wątpliwości szybko mija, nie ma miejsca na myślenie, bo tu się nie myśli tylko zabija...
-
jakekitandowski
- Skarpeta Rakieta
Zaraz po uzyciu jest bardzo ladny intensywny kolor, ale dwa mycia i juz nie ma sladu. Ale to moj pierwszy toner wiec w sumie moze to normalne? Ale pielegnuje swietnie, jako maske uwielbiam.NiiieWytrzymam pisze: ↑czw lut 19, 2026 1:23 pm A odpowiem pytaniem na pytanieczy ten toner
Medavita Choice Mask jest skuteczny? Daje intensywność koloru?
- anjaantonowicz
- RoyalBaby
szukam perfum, które pachną jak sakura. teraz jest wiosna, więc chciałabym czuć na sobie coś podobnego, albo zapach bzu.. 
Jeśli któraś z Was poszukuje pięknego, kremowego kokosa w perfumach, słodkiego i zarazem otulającego - sprawdźcie nowe perfumy z Zary Cocount Jasmine Sugar... Ja przepadałam. Pachną jak wakacje, słońce, a są przy tym takie cudownie przytulne. Kokos pachnie ładnie, nie jak typowy tani kokosowy zapach ani nie jak żel pod prysznic. Od dawna szukałam idealnych tanich perum kokosowych a te są jak cudo 
o ale nostalgia, też je miałam, ale używałam też tych drugich z tej serii, chyba Pear Blossom się nazywały. To były limitki dla Douglasa bodajże
what if we stopped making stupid people famous
Kochałam te perfumy max ale po jakimś czasie zaczęły koszmarnie na mnie śmierdzieć
Ja je wciąż kocham i pragnę je znów dostać, ale znalazłam je tylko w jednym sklepie za 500 zł.
-
Alaunucorn67
- Siatkarka
Szukam perfum które pachną jak świeże pranie, zna ktoś?
-
lavinia123
- ZdalnaFanka
The Muse od Zarkoperfume, Blanche od Byredo i Les Eaux Primordiales od COULEUR PRIMAIREAlaunucorn67 pisze: ↑czw mar 12, 2026 3:52 pm Szukam perfum które pachną jak świeże pranie, zna ktoś?
-
Dominika13535
- Ciastko
Szukam męskich perfum, które pachną jak niedostępna już mgiełka lagoon z sephory. 15 lat temu miał takie dyrektor mojej szkoły, najlepsze perfumy męskie jakie miałam okazję czuć do tej pory. Co ciekawe nigdy nie poczułam ich drugi raz u żadnego innego mężczyzny. Morskie, świeże, ale trochę też jakby słodkie. Pachniał zawsze cały korytarz jak tylko nim przeszedł. Może ktoś ma jakiś pomysł?
-
kolakolano
- RóżowePolo
Szukam zapachu trochę jak krem przeciwsłoneczny, ale jednak z czymś perfumowym, lato w butelce.
Mugler Alien Goddesskolakolano pisze: ↑pn mar 30, 2026 11:58 pm Szukam zapachu trochę jak krem przeciwsłoneczny, ale jednak z czymś perfumowym, lato w butelce.
-
kolakolano
- RóżowePolo
One są zupełnie inne, przynajmniej dla mniekolakolano pisze: ↑wt mar 31, 2026 11:56 pm Dzięki! Klasyczny Alien jest dla mnie torche za ciężki, myślisz, ze ten będzie ok?
-
BucholceDolce
- RóżowePolo
To co polecasz ? Może coś z dolce?NiiieWytrzymam pisze: ↑sob kwie 04, 2026 2:13 am Jest mega, mega ciężki i mocny. Chyba zupełnie coś innego niż lato w butelce![]()
Cacharel Ella ellakolakolano pisze: ↑pn mar 30, 2026 11:58 pm Szukam zapachu trochę jak krem przeciwsłoneczny, ale jednak z czymś perfumowym, lato w butelce.
https://www.fragrantica.pl/perfumy/Cach ... 01823.html
Nuxe
https://www.fragrantica.pl/perfumy/Nuxe ... 37913.html
Niestety woda perfumowana ale pachną dosłownie jak krem do opalania
http://www.rossmann.pl/Produkt/Wody-per ... 2907,13266
http://www.rossmann.pl/Produkt/Wody-per ... 2907,13266
- Załączniki
-
- fw_1775543928153.jpg (20.79 KiB) Przejrzano 399 razy
- Kamiskamis
- PsychoFanka
Szukam perfum, które pachną jak mgiełka Impulse, White lace & muddy grass. Wycofana już jakiś czas temu, zapach trochę cytrusowy, świeży, nieco podobny do Elizabeth Arden - Green tea, ale to jednak nie to.