Będzie statyw na wyposażeniu,zeby sie czuł jak pod blokiemKalamitsi pisze: ↑pn lut 09, 2026 2:03 pm Bosze! Jeżeli reszta z tych prelegentów to tak wielkie mózgi jak czarny cygan to nie mam pytań. Przecież ten nasz mówca powie to co w tych filmikach o sobie czyli poddaszu i śniegu w toalecie, grzybobraniu z ojczymem na simsonku, handlu kradzionymi owocamido tego będzie nerwowo przestępował z nogi na nogę, machał rękami, o jego minach nie wspomnę. Przecież on umie mówić tylko do telefonu a nie przed żywym audytorium
za to płacić tyle kasy
nie zdziwię się jak ludzie zażądają zwrotu. Liczę że AntyCygan go wygwiżdże jako nasz przedstawiciel
![]()
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
- Anty Cygan
- Skarpeta Rakieta
Hahaha dobra ja mogę jechać ale do biletu chce parę paczek jaj żebym mógł mu w ten knurzy ryj zaserwować i jakieś transparenty plus koszulka z napisem AntyCygan . I nie wiem czy wysiedze spokojnie podczas tych bajek fantazy, rzuciłem fajki jestem trochę nerwowy gdy ktoś pierdoli głupotytomasz4999 pisze: ↑pn lut 09, 2026 1:26 pm Informacja prawna na chwilę obecną jest taka, że robimy zrzutkę na te 4999zeta (jest tylko 6 miejsc) i wysyłamy AntyCygan żeby poszedł i posiedzial tam w 1szym rzędzie, warunek jeden jedyny jest taki, ze musi wszystko udokumentować, tak cenna wiedza przekazana w 25min wykładu przez Don ELEGANTE nie może pójsc na zmarnowanie.
P.S. Jeśli nie masz odpowiednich ciuchów na tak zacną galę to ja dodatkowo od siebie dorzucam na moj koszt zimową kurtke, elegancka czarną jesionke i czerwone trepy siłowniane. Na zakupy mozemy pojsc wspólnie bezpośrednio przed galą to sobie poprzymierzasz.
Kto jest za?
- Anty Cygan
- Skarpeta Rakieta
Jeszcze chce taką czapeczkę z tym znaczkiem i napisem anty knur wanda 

- Załączniki
-
- fw_1770670577697.jpg (36.76 KiB) Przejrzano 1243 razy
Proponuja kobity Wariatosowi otwarcie Bystro, bedac takim master szefem, wroze sukces murowany. Plocek na 1000 i jeden sposobow. Galantes
do tego sam placek do skomercjalizowania... powinien przepis zostac sprzedany za grube miliony wraz z technologia tworzenia jakiejs miedzynarodowej korporacji piekarskiej. Dostepny w kazdej piekarni i we wszystkich zakatkach swiata. Chcialbym uscisnac reke paru osobom zaopatrujacym sie u tego goscia, bo to juz chyba wyzszy level swiadomosci :] Tematyka strony powinna sie zmienic z rozrywki na science-fiction, a natepnie trafic na netflixa jako hit na miare stranger things
Chcesz bystro pisz pryv
Chcesz bystro pisz pryv
Chcesz diety pisz na priv
- Anty Cygan
- Skarpeta Rakieta
Na moje nieszczęście napatoczył mi się film z tych koślawych wypocin w zaciszu domowym. I naszła mnie taka myśl że osoba która żuli by napisać o dietę i niby prowadzi sportowy tryb życia ( po sylwetce tego nie widać ) wogole nie chodzi o relacjonuje wypadów na siłownię nie pokazuje efektów sylwetkowych i pokazywania prowadzenia ćwiczących pod ich okiem podopiecznych to jest jakieś średniowiecze 
tak to ja machałem hantelkami w pokoju jak miałem 15lat 

cyrk na kółkach. Oni chyba wszyscy mają jakieś wspólne schorzenia, Pinokiowe zaburzenie mózgowe ich to tylko lobotomia ratuje. 
- Załączniki
-
- fw_1770731273561.jpg (45.87 KiB) Przejrzano 1046 razy
-
rhodeodrive
- Mokra Włoszka
Zgadzam się z tobą. Ta cała wiesniakowata Iwa jest żenująca. Ani sylwetki, ani pomysłu na siebie, jakaś taka tandetą wszystko u niej zalatuje że aż żal patrzeć… nie chce mi się wierzyć że są na świecie ludzie którzy chcą jej płacić choćby 5 zł za cokolwiek…
Zresztą mam wrażenie że ona to już akurat w ogóle nie ma jakiś podopiecznych więc dlatego ima się jakiś zarobków dla nastolatek typu Oriflame czy inne szajs…
Zresztą mam wrażenie że ona to już akurat w ogóle nie ma jakiś podopiecznych więc dlatego ima się jakiś zarobków dla nastolatek typu Oriflame czy inne szajs…
Anty Cygan pisze: ↑wt lut 10, 2026 2:48 pm Na moje nieszczęście napatoczył mi się film z tych koślawych wypocin w zaciszu domowym. I naszła mnie taka myśl że osoba która żuli by napisać o dietę i niby prowadzi sportowy tryb życia ( po sylwetce tego nie widać ) wogole nie chodzi o relacjonuje wypadów na siłownię nie pokazuje efektów sylwetkowych i pokazywania prowadzenia ćwiczących pod ich okiem podopiecznych to jest jakieś średniowieczetak to ja machałem hantelkami w pokoju jak miałem 15lat
cyrk na kółkach. Oni chyba wszyscy mają jakieś wspólne schorzenia, Pinokiowe zaburzenie mózgowe ich to tylko lobotomia ratuje.
![]()
- Anty Cygan
- Skarpeta Rakieta
Nie no jakiś tam na ale to chyba cyrkowcy albo zakład zamkniętyrhodeodrive pisze: ↑wt lut 10, 2026 3:16 pm Zgadzam się z tobą. Ta cała wiesniakowata Iwa jest żenująca. Ani sylwetki, ani pomysłu na siebie, jakaś taka tandetą wszystko u niej zalatuje że aż żal patrzeć… nie chce mi się wierzyć że są na świecie ludzie którzy chcą jej płacić choćby 5 zł za cokolwiek…
- Załączniki
-
- fw_1770737378855.jpg (44.98 KiB) Przejrzano 1007 razy
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Halo halo...dla tych co nie są na grupie zapraszam serdecznie 
https://www.facebook.com/share/g/1AgCPtdqot/
https://www.facebook.com/share/g/1AgCPtdqot/
- Załączniki
-
- fw_1770817090227.jpg (76.39 KiB) Przejrzano 661 razy
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
- dawidszulcc
- Currently:Top
- MarcelinaMarcela
- Mokra Włoszka
- Załączniki
-
- fw_1770840733618.jpg (35.43 KiB) Przejrzano 518 razy
Marcello
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
I psit psit... koniecznie...jaki to ułomny człowiek
I jeszcze to nagrywa.....
- pełną buzią
- Anty Cygan
- Skarpeta Rakieta
Termometr żenady wywaliło grubo ponad skalę nagrywać matkę której ewidentnie się to nie podoba pierdolić głupoty jakie to miał wyniki w podstawówce inne pierdoły dramat. Wychowany pod kamieniem nawet nie umie nazwać co ma na talerzu jaskiniowiec knurzy
- dawidszulcc
Ale to nic ,jego matka nawet o połowie rzeczy nie wie że tak było, nie wiem skąd on to bierze, brat też niemową,I również patrzy jak na -Anty Cygan pisze: ↑śr lut 11, 2026 11:32 pm Termometr żenady wywaliło grubo ponad skalę nagrywać matkę której ewidentnie się to nie podoba pierdolić głupoty jakie to miał wyniki w podstawówce inne pierdoły dramat. Wychowany pod kamieniem nawet nie umie nazwać co ma na talerzu jaskiniowiec knurzy
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Kocham Twe streszeniaAnty Cygan pisze: ↑śr lut 11, 2026 11:32 pm Termometr żenady wywaliło grubo ponad skalę nagrywać matkę której ewidentnie się to nie podoba pierdolić głupoty jakie to miał wyniki w podstawówce inne pierdoły dramat. Wychowany pod kamieniem nawet nie umie nazwać co ma na talerzu jaskiniowiec knurzy
Ale to prawda
Że nu a....
- Anty Cygan
- Skarpeta Rakieta
Natłok pocisków i ich forma sama się kształtuje gdy moje oczy zostają zgwałcone kolejnymi jego zenujacymi filmikami . Tak mnie wtedy boli mój wykrywacz cygańskiej żenady że nie da się nie poruszyć jego nieprzystosowania do życia codziennego. Przy tym jest to śmieszna knurza telenowela, po za żulami chodzącymi za resztkami piwa po parku nie widziałem żeby ktoś jak Pinokio chodził bez celu po parkach i cała ta reszta jego dziwactw.
- dawidszulcc
- MarcelinaMarcela
- Mokra Włoszka
dawidszulcc pisze: ↑czw lut 12, 2026 10:37 am To nie jej ciałoco ona odwala Oj upiekszacze wlatują do przeróbki zdjęć [url][/u
Myślisz, że przerabia?? Trochę po ostatnich filmikach widać że schudła. Ale tutaj to faktycznie jakaś taka za bardzo wydłużona
Marcello
- dawidszulcc
Zauważ między talia w pasie, a dołem niczym sztuczna kleo