Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
Magellan
Szarlotta

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Magellan »

Kalamitsi pisze: pn lut 09, 2026 2:03 pm Bosze! Jeżeli reszta z tych prelegentów to tak wielkie mózgi jak czarny cygan to nie mam pytań. Przecież ten nasz mówca powie to co w tych filmikach o sobie czyli poddaszu i śniegu w toalecie, grzybobraniu z ojczymem na simsonku, handlu kradzionymi owocami😄 do tego będzie nerwowo przestępował z nogi na nogę, machał rękami, o jego minach nie wspomnę. Przecież on umie mówić tylko do telefonu a nie przed żywym audytorium 😄😄 za to płacić tyle kasy😄 nie zdziwię się jak ludzie zażądają zwrotu. Liczę że AntyCygan go wygwiżdże jako nasz przedstawiciel😄
Będzie statyw na wyposażeniu,zeby sie czuł jak pod blokiem😂😂😂jeszcze pierdalanie,że słonce na pewno juz jest w zenicie i sie ludzie poskladają. Chociaż, może sa na tym samym poziomie i zaczną bic brawo😂😂😂juz widze, jak nerowo naciaga koszule,czy inne wdzianko, bo ten knur jest gotow wyskoczyć w polówce z siłki,byle tylko tam sie znaleźć.
Awatar użytkownika
Anty Cygan
Skarpeta Rakieta

Post autor: Anty Cygan »

tomasz4999 pisze: pn lut 09, 2026 1:26 pm Informacja prawna na chwilę obecną jest taka, że robimy zrzutkę na te 4999zeta (jest tylko 6 miejsc) i wysyłamy AntyCygan żeby poszedł i posiedzial tam w 1szym rzędzie, warunek jeden jedyny jest taki, ze musi wszystko udokumentować, tak cenna wiedza przekazana w 25min wykładu przez Don ELEGANTE nie może pójsc na zmarnowanie.

P.S. Jeśli nie masz odpowiednich ciuchów na tak zacną galę to ja dodatkowo od siebie dorzucam na moj koszt zimową kurtke, elegancka czarną jesionke i czerwone trepy siłowniane. Na zakupy mozemy pojsc wspólnie bezpośrednio przed galą to sobie poprzymierzasz.

Kto jest za?
Hahaha dobra ja mogę jechać ale do biletu chce parę paczek jaj żebym mógł mu w ten knurzy ryj zaserwować i jakieś transparenty plus koszulka z napisem AntyCygan . I nie wiem czy wysiedze spokojnie podczas tych bajek fantazy, rzuciłem fajki jestem trochę nerwowy gdy ktoś pierdoli głupoty 🤣
Awatar użytkownika
Anty Cygan
Skarpeta Rakieta

Jeszcze chce taką czapeczkę z tym znaczkiem i napisem anty knur wanda 🤣🤣
Załączniki
fw_1770670577697.jpg
fw_1770670577697.jpg (36.76 KiB) Przejrzano 1248 razy
Awatar użytkownika
BlackRage
RoyalBaby

Post autor: BlackRage »

Proponuja kobity Wariatosowi otwarcie Bystro, bedac takim master szefem, wroze sukces murowany. Plocek na 1000 i jeden sposobow. Galantes ❤️ do tego sam placek do skomercjalizowania... powinien przepis zostac sprzedany za grube miliony wraz z technologia tworzenia jakiejs miedzynarodowej korporacji piekarskiej. Dostepny w kazdej piekarni i we wszystkich zakatkach swiata. Chcialbym uscisnac reke paru osobom zaopatrujacym sie u tego goscia, bo to juz chyba wyzszy level swiadomosci :] Tematyka strony powinna sie zmienic z rozrywki na science-fiction, a natepnie trafic na netflixa jako hit na miare stranger things

Chcesz bystro pisz pryv
Chcesz diety pisz na priv
Awatar użytkownika
Anty Cygan
Skarpeta Rakieta

Na moje nieszczęście napatoczył mi się film z tych koślawych wypocin w zaciszu domowym. I naszła mnie taka myśl że osoba która żuli by napisać o dietę i niby prowadzi sportowy tryb życia ( po sylwetce tego nie widać ) wogole nie chodzi o relacjonuje wypadów na siłownię nie pokazuje efektów sylwetkowych i pokazywania prowadzenia ćwiczących pod ich okiem podopiecznych to jest jakieś średniowiecze 🤣🤣 tak to ja machałem hantelkami w pokoju jak miałem 15lat 🤣🤣🤣🤦cyrk na kółkach. Oni chyba wszyscy mają jakieś wspólne schorzenia, Pinokiowe zaburzenie mózgowe ich to tylko lobotomia ratuje. 🤯
Załączniki
fw_1770731273561.jpg
fw_1770731273561.jpg (45.87 KiB) Przejrzano 1051 razy
rhodeodrive
Mokra Włoszka

Post autor: rhodeodrive »

Zgadzam się z tobą. Ta cała wiesniakowata Iwa jest żenująca. Ani sylwetki, ani pomysłu na siebie, jakaś taka tandetą wszystko u niej zalatuje że aż żal patrzeć… nie chce mi się wierzyć że są na świecie ludzie którzy chcą jej płacić choćby 5 zł za cokolwiek…
Zresztą mam wrażenie że ona to już akurat w ogóle nie ma jakiś podopiecznych więc dlatego ima się jakiś zarobków dla nastolatek typu Oriflame czy inne szajs…

Anty Cygan pisze: wt lut 10, 2026 2:48 pm Na moje nieszczęście napatoczył mi się film z tych koślawych wypocin w zaciszu domowym. I naszła mnie taka myśl że osoba która żuli by napisać o dietę i niby prowadzi sportowy tryb życia ( po sylwetce tego nie widać ) wogole nie chodzi o relacjonuje wypadów na siłownię nie pokazuje efektów sylwetkowych i pokazywania prowadzenia ćwiczących pod ich okiem podopiecznych to jest jakieś średniowiecze 🤣🤣 tak to ja machałem hantelkami w pokoju jak miałem 15lat 🤣🤣🤣🤦cyrk na kółkach. Oni chyba wszyscy mają jakieś wspólne schorzenia, Pinokiowe zaburzenie mózgowe ich to tylko lobotomia ratuje. 🤯
Awatar użytkownika
Anty Cygan
Skarpeta Rakieta

rhodeodrive pisze: wt lut 10, 2026 3:16 pm Zgadzam się z tobą. Ta cała wiesniakowata Iwa jest żenująca. Ani sylwetki, ani pomysłu na siebie, jakaś taka tandetą wszystko u niej zalatuje że aż żal patrzeć… nie chce mi się wierzyć że są na świecie ludzie którzy chcą jej płacić choćby 5 zł za cokolwiek…
Zresztą mam wrażenie że ona to już akurat w ogóle nie ma jakiś podopiecznych więc dlatego ima się jakiś zarobków dla nastolatek typu Oriflame czy inne szajs…
Nie no jakiś tam na ale to chyba cyrkowcy albo zakład zamknięty 🤣🤣 a te diety to chyba prozak, valium. Xanax
Załączniki
fw_1770737378855.jpg
fw_1770737378855.jpg (44.98 KiB) Przejrzano 1012 razy
Awatar użytkownika
miiaaa30
Gacie z oceanu

Post autor: miiaaa30 »

Halo halo, czy już wszyscy się przenieśli stąd na fb? 🤣
Kalamitsi
Gacie z oceanu

Post autor: Kalamitsi »

miiaaa30 pisze: śr lut 11, 2026 7:31 am Halo halo, czy już wszyscy się przenieśli stąd na fb? 🤣
Też zauważyłam😅
Awatar użytkownika
AniaW91
Szarlotta

Post autor: AniaW91 »

Nqpewno :) tak sa wszystkie Wandzinki i Wandziory bo jest nas tam juz 200😅
Awatar użytkownika
BlackRage
RoyalBaby

Post autor: BlackRage »

Siakie fejsbuki, ja nie mam fejsbuka. Milego łikiendu
Chcesz diety pisz na priv
JusiaJusia
Migocząca Świeczka

Post autor: JusiaJusia »

Halo halo...dla tych co nie są na grupie zapraszam serdecznie 😁

https://www.facebook.com/share/g/1AgCPtdqot/
Załączniki
fw_1770817090227.jpg
fw_1770817090227.jpg (76.39 KiB) Przejrzano 666 razy
Wicia77
Channelka

Post autor: Wicia77 »

Jaka nazwa fb?
JusiaJusia
Migocząca Świeczka

Wicia77 pisze: śr lut 11, 2026 5:42 pm Jaka nazwa fb?
[/quote

trzeba wejść w link. Nazwa to
,,Kleopatra kobieta kobiecie niewygodne fakty ,,
Awatar użytkownika
dawidszulcc
Currently:Top

Post autor: dawidszulcc »

Już wykorzystuje stare foty bo ,figury brak,u mamusi jest a zdjęcia wstawia frajer
Załączniki
fw_1770837238385.jpg
fw_1770837238385.jpg (35.45 KiB) Przejrzano 561 razy
Awatar użytkownika
MarcelinaMarcela
Mokra Włoszka

Post autor: MarcelinaMarcela »

🙈🙀🙄brak słów. Jeść i się nagrywać. Dokąd ten świat zmierza🥴
Załączniki
fw_1770840733618.jpg
fw_1770840733618.jpg (35.43 KiB) Przejrzano 523 razy
Marcello
Awatar użytkownika
Magellan
Szarlotta

Post autor: Magellan »

Był zenit, byla stluczka, siły specjalne, górnicy, hutnicy, lekarze i mentorzy gali. Teraz czas na imbir,który jest dla knura chrzanem😂😂😂szykowac jaja, ale takie wiecie,zeby odpowiedniego gaziu gaziu nabraly!
JusiaJusia
Migocząca Świeczka

Magellan pisze: śr lut 11, 2026 10:46 pm Był zenit, byla stluczka, siły specjalne, górnicy, hutnicy, lekarze i mentorzy gali. Teraz czas na imbir,który jest dla knura chrzanem😂😂😂szykowac jaja, ale takie wiecie,zeby odpowiedniego gaziu gaziu nabraly!
I psit psit... koniecznie...jaki to ułomny człowiek 🤦
I jeszcze to nagrywa.....
- pełną buzią
Awatar użytkownika
Anty Cygan
Skarpeta Rakieta

Termometr żenady wywaliło grubo ponad skalę nagrywać matkę której ewidentnie się to nie podoba pierdolić głupoty jakie to miał wyniki w podstawówce inne pierdoły dramat. Wychowany pod kamieniem nawet nie umie nazwać co ma na talerzu jaskiniowiec knurzy
Awatar użytkownika
dawidszulcc

Anty Cygan pisze: śr lut 11, 2026 11:32 pm Termometr żenady wywaliło grubo ponad skalę nagrywać matkę której ewidentnie się to nie podoba pierdolić głupoty jakie to miał wyniki w podstawówce inne pierdoły dramat. Wychowany pod kamieniem nawet nie umie nazwać co ma na talerzu jaskiniowiec knurzy
Ale to nic ,jego matka nawet o połowie rzeczy nie wie że tak było, nie wiem skąd on to bierze, brat też niemową,I również patrzy jak na -
JusiaJusia
Migocząca Świeczka

Anty Cygan pisze: śr lut 11, 2026 11:32 pm Termometr żenady wywaliło grubo ponad skalę nagrywać matkę której ewidentnie się to nie podoba pierdolić głupoty jakie to miał wyniki w podstawówce inne pierdoły dramat. Wychowany pod kamieniem nawet nie umie nazwać co ma na talerzu jaskiniowiec knurzy
Kocham Twe streszenia 😂😂😂
Ale to prawda
Że nu a....
Awatar użytkownika
Anty Cygan
Skarpeta Rakieta

JusiaJusia pisze: śr lut 11, 2026 11:53 pm Kocham Twe streszenia 😂😂😂
Ale to prawda
Że nu a....
Natłok pocisków i ich forma sama się kształtuje gdy moje oczy zostają zgwałcone kolejnymi jego zenujacymi filmikami . Tak mnie wtedy boli mój wykrywacz cygańskiej żenady że nie da się nie poruszyć jego nieprzystosowania do życia codziennego. Przy tym jest to śmieszna knurza telenowela, po za żulami chodzącymi za resztkami piwa po parku nie widziałem żeby ktoś jak Pinokio chodził bez celu po parkach i cała ta reszta jego dziwactw. 🤣🤣
Awatar użytkownika
dawidszulcc

To nie jej ciało 🤦co ona odwala Oj upiekszacze wlatują do przeróbki zdjęć
Załączniki
fw_1770889033452.jpg
fw_1770889033452.jpg (48.39 KiB) Przejrzano 294 razy
Awatar użytkownika
MarcelinaMarcela
Mokra Włoszka

Post autor: MarcelinaMarcela »

dawidszulcc pisze: czw lut 12, 2026 10:37 am To nie jej ciało 🤦co ona odwala Oj upiekszacze wlatują do przeróbki zdjęć [url][/u

Myślisz, że przerabia?? Trochę po ostatnich filmikach widać że schudła. Ale tutaj to faktycznie jakaś taka za bardzo wydłużona🤣
Marcello
Awatar użytkownika
dawidszulcc

MarcelinaMarcela pisze: czw lut 12, 2026 11:45 am
Zauważ między talia w pasie, a dołem niczym sztuczna kleo