Impreza wieczorna z niemowlakiem
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryImpreza wieczorna z niemowlakiem
Hej, mamy zaproszenie na urodziny 50 cioci. Będą na sali w restauracji. Zaczynają się o godz 18. Mamy 10 msc niemowlaka i nie mielibyśmy go z kim zostawić. Czy uważacie że teraz w sezonie grypowym to dobry pomysł żeby go zabierać? Ja jestem sceptycznie nastawiona…
-
Damulka123
- Tritonotti
Ja bym zrezygnowała.
Dla mnie sen i spokój mojego dziecka jest priorytetem ;)
Zawsze po spotkaniach, które sie odbywają popołudniem lub wieczorem mam jazdę w nocy.
Problemy z zasypianiem, placze i rozdrażnienie.
Wole mieć spokój i wyspane dziecko ( przy okazji ja tez cos pospie). Dziecko wyrośnie to i przyjdzie czas na imprezy wieczorne/nocne.
Dla mnie sen i spokój mojego dziecka jest priorytetem ;)
Zawsze po spotkaniach, które sie odbywają popołudniem lub wieczorem mam jazdę w nocy.
Problemy z zasypianiem, placze i rozdrażnienie.
Wole mieć spokój i wyspane dziecko ( przy okazji ja tez cos pospie). Dziecko wyrośnie to i przyjdzie czas na imprezy wieczorne/nocne.
-
Daleko od soszy
- TrampekLV
Może niech ewentualnie pojedzie na imprezę ta osobą, której to ciocia?
my zabieraliśmy dziecko wszędzie, bo też nie bardzo było ją z kim zostawić. Jak miała 10 miesięcy to mój dziadek wyprawiał 90. urodziny, zadzwoniłam wcześniej na salę i spytałam czy mają jakiś pokoik dla dzieci (większość sal już teraz ma), więc o 20 położyliśmy ją spać, podłączyliśmy kamerkę i normalnie braliśmy udział w imprezie.izam4 pisze: ↑wt sty 27, 2026 7:55 pm Hej, mamy zaproszenie na urodziny 50 cioci. Będą na sali w restauracji. Zaczynają się o godz 18. Mamy 10 msc niemowlaka i nie mielibyśmy go z kim zostawić. Czy uważacie że teraz w sezonie grypowym to dobry pomysł żeby go zabierać? Ja jestem sceptycznie nastawiona…