Start
Mój profil

Impreza wieczorna z niemowlakiem

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
izam4
Channelka

Impreza wieczorna z niemowlakiem

Post autor: izam4 »

Hej, mamy zaproszenie na urodziny 50 cioci. Będą na sali w restauracji. Zaczynają się o godz 18. Mamy 10 msc niemowlaka i nie mielibyśmy go z kim zostawić. Czy uważacie że teraz w sezonie grypowym to dobry pomysł żeby go zabierać? Ja jestem sceptycznie nastawiona…
rockshoot
Currently:Italy

Post autor: rockshoot »

Dla mnie strasznie późna pora na taką imprezę z maluchem. Ale to moje zdanie :)
Engie
Beżowa

Post autor: Engie »

My nie chodziliśmy na takie późne imprezy 🤷🏻‍♀️ i naprawdę mieliśmy w nosie, co kto sobie myśli :)
Damulka123
Tritonotti

Post autor: Damulka123 »

Ja bym zrezygnowała.
Dla mnie sen i spokój mojego dziecka jest priorytetem ;)
Zawsze po spotkaniach, które sie odbywają popołudniem lub wieczorem mam jazdę w nocy.
Problemy z zasypianiem, placze i rozdrażnienie.
Wole mieć spokój i wyspane dziecko ( przy okazji ja tez cos pospie). Dziecko wyrośnie to i przyjdzie czas na imprezy wieczorne/nocne.
Daleko od soszy
TrampekLV

Post autor: Daleko od soszy »

Może niech ewentualnie pojedzie na imprezę ta osobą, której to ciocia?
Limonene
Kciuk

Post autor: Limonene »

izam4 pisze: wt sty 27, 2026 7:55 pm Hej, mamy zaproszenie na urodziny 50 cioci. Będą na sali w restauracji. Zaczynają się o godz 18. Mamy 10 msc niemowlaka i nie mielibyśmy go z kim zostawić. Czy uważacie że teraz w sezonie grypowym to dobry pomysł żeby go zabierać? Ja jestem sceptycznie nastawiona…
my zabieraliśmy dziecko wszędzie, bo też nie bardzo było ją z kim zostawić. Jak miała 10 miesięcy to mój dziadek wyprawiał 90. urodziny, zadzwoniłam wcześniej na salę i spytałam czy mają jakiś pokoik dla dzieci (większość sal już teraz ma), więc o 20 położyliśmy ją spać, podłączyliśmy kamerkę i normalnie braliśmy udział w imprezie.