Tematy tabu w przyjaźni
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- patryktarachon
- Mokra Włoszka
- Instagram: patryktarachon
Tematy tabu w przyjaźni
Cześć, o czym byście nie byli w stanie rozmawiać ze swoim przyjacielem / przyjaciółką? Macie przed sobą tematy, które są Waszym zdaniem niedopuszczalne?
Pieniądze ;) jestem 30+ i ogólnie uważam że pieniądze to nie jest temat do poruszania z osobami innymi niż partner/mąż. Nie mówię ile zarabiam (ale moje koleżanki znają standardy w mojej branży), gdzie, jak i ile inwestuje, ile mamy oszczędności - nic.patryktarachon pisze: ↑sob sty 31, 2026 1:55 pm Cześć, o czym byście nie byli w stanie rozmawiać ze swoim przyjacielem / przyjaciółką? Macie przed sobą tematy, które są Waszym zdaniem niedopuszczalne?
Drugi temat to nie nadaje na partnera, jak się pokłócimy to nie lecę od razu do koleżanek dyskutować temat tylko wyjaśniam to z mężem.
- patryktarachon
- Mokra Włoszka
- Instagram: patryktarachon
Zdrowe i prawidłowe podejście. Kiedyś zwierzałem się bliskim z kłopotów w związkach. Do dziś przypomina mi się o relacjach, które są za mną.
U mnie dokładnie tak samoMoniMal pisze: ↑ndz lut 08, 2026 10:19 pm Pieniądze ;) jestem 30+ i ogólnie uważam że pieniądze to nie jest temat do poruszania z osobami innymi niż partner/mąż. Nie mówię ile zarabiam (ale moje koleżanki znają standardy w mojej branży), gdzie, jak i ile inwestuje, ile mamy oszczędności - nic.
Drugi temat to nie nadaje na partnera, jak się pokłócimy to nie lecę od razu do koleżanek dyskutować temat tylko wyjaśniam to z mężem.