Start
Mój profil

Tematy tabu w przyjaźni

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
patryktarachon
Mokra Włoszka
Instagram: patryktarachon

Tematy tabu w przyjaźni

Post autor: patryktarachon »

Cześć, o czym byście nie byli w stanie rozmawiać ze swoim przyjacielem / przyjaciółką? Macie przed sobą tematy, które są Waszym zdaniem niedopuszczalne?
rockshoot
Currently:Italy

Post autor: rockshoot »

Nie ma takich tematów :P
MoniMal
MoetGlass

Post autor: MoniMal »

patryktarachon pisze: sob sty 31, 2026 1:55 pm Cześć, o czym byście nie byli w stanie rozmawiać ze swoim przyjacielem / przyjaciółką? Macie przed sobą tematy, które są Waszym zdaniem niedopuszczalne?
Pieniądze ;) jestem 30+ i ogólnie uważam że pieniądze to nie jest temat do poruszania z osobami innymi niż partner/mąż. Nie mówię ile zarabiam (ale moje koleżanki znają standardy w mojej branży), gdzie, jak i ile inwestuje, ile mamy oszczędności - nic.
Drugi temat to nie nadaje na partnera, jak się pokłócimy to nie lecę od razu do koleżanek dyskutować temat tylko wyjaśniam to z mężem.
Awatar użytkownika
patryktarachon
Mokra Włoszka
Instagram: patryktarachon

Post autor: patryktarachon »

Zdrowe i prawidłowe podejście. Kiedyś zwierzałem się bliskim z kłopotów w związkach. Do dziś przypomina mi się o relacjach, które są za mną.
agrej
RoyalBaby

Post autor: agrej »

MoniMal pisze: ndz lut 08, 2026 10:19 pm Pieniądze ;) jestem 30+ i ogólnie uważam że pieniądze to nie jest temat do poruszania z osobami innymi niż partner/mąż. Nie mówię ile zarabiam (ale moje koleżanki znają standardy w mojej branży), gdzie, jak i ile inwestuje, ile mamy oszczędności - nic.
Drugi temat to nie nadaje na partnera, jak się pokłócimy to nie lecę od razu do koleżanek dyskutować temat tylko wyjaśniam to z mężem.
U mnie dokładnie tak samo ☺️