Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
Anty Cygan
Skarpeta Rakieta

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Anty Cygan »

Kolejny rekin ( płotka) biznesu 🤣🤣🤦 konferencja 🤦🤦🤣 chyba dla bezrobotnych i chodzących bez celu koło bloków 🤣🤣🤣🤣
Załączniki
fw_1769863234661.jpg
fw_1769863234661.jpg (41.92 KiB) Przejrzano 890 razy
Wojtech2000
BlondDoczep

Post autor: Wojtech2000 »

Sylwkap25 pisze: sob sty 31, 2026 11:49 am Co to ku... jest za taniec? Chyba nie tak powinno wyglądać to ćwiczenie?!!!
Dokładnie, żeby to ćwiczenie było efektywne nie należy się bujac jak qrwa na dyskotece, zresztą 9 na 10 ćwiczeń pokazanych przez tego pajaca jest wykonanych nieprawidłowo 🤦
Awatar użytkownika
dawidszulcc
Currently:Top

Post autor: dawidszulcc »

Anty Cygan pisze: sob sty 31, 2026 1:40 pm Kolejny rekin ( płotka) biznesu 🤣🤣🤦 konferencja 🤦🤦🤣 chyba dla bezrobotnych i chodzących bez celu koło bloków 🤣🤣🤣🤣
Ten sam schemat co u sztucznej, kiedy w końcu będą żyli własnym życiem, i te chore podkłady piosenek 🤣🤦🤮 no faktycznie pasują do całej tej otoczki ,palę blanta itp. Chora baba z tej Iwy.
Awatar użytkownika
Monikamm
Szarlotta

Post autor: Monikamm »

Boże jaka dziś Madzialena zapracowana: do mecenasa musiała pojechać, na cypr zadzwonić , kogoś zastraszyć, dużo wyjaśniać swoim naiwniaczkom, na gw**t aplikacje do ćwiczeń szykować, nowe wspólprace zawierwać z mega koksami, i duuuuuuużo , dużo komentarzy kasować.

Madzialena, mam złe informacje dla ciebie: wszystko jeszcze przed tobą nasza kurewno śnkeżko. Jeszcze się nawet nie zaczęło. Pakuj swego cypryjskiego Chrisa i będzie bal
JusiaJusia
Migocząca Świeczka

Post autor: JusiaJusia »

Monikamm pisze: sob sty 31, 2026 3:46 pm Boże jaka dziś Madzialena zapracowana: do mecenasa musiała pojechać, na cypr zadzwonić , kogoś zastraszyć, dużo wyjaśniać swoim naiwniaczkom, na gw**t aplikacje do ćwiczeń szykować, nowe wspólprace zawierwać z mega koksami, i duuuuuuużo , dużo komentarzy kasować.

Madzialena, mam złe informacje dla ciebie: wszystko jeszcze przed tobą nasza kurewno śnkeżko. Jeszcze się nawet nie zaczęło. Pakuj swego cypryjskiego Chrisa i będzie bal

Działamy....nie opierdalamy się...
UOKiK poinformowany.... prokuratura też będzie miała co robić.... jeszcze trocchę i wysypie się wszystko...
Kurewna śnieżka oszczana ze strachu próbuje robić dobrą minę do złej gry...nadal próbuje grać ofiarę i to jest najlepsze...mataczy, kłamie, oszukuje i oczernia innych....kuźwa aktorka ze spalonego teatru z plastikową karoserią..... Doczepów w pierdlu mieć nie będziesz...
Jesień średniowiecza z dupy Ci zrobią

Ile Ty mi dziś i wczoraj nerwów zepsułaś kobieto....
Nadchodzi wiekopomna chwila.....
Uleczkaaaa
Channelka

Post autor: Uleczkaaaa »

Anitko cudowny Fryz pana szpic Bródki .
Już widać zarys ,, gangsterski ,, 🤣🤣
Załączniki
fw_1769877599656.jpg
fw_1769877599656.jpg (28.91 KiB) Przejrzano 796 razy
Wojtech2000
BlondDoczep

Post autor: Wojtech2000 »

No proszę co tydzień u fryzjera Anitki, czy coś z tego będzie bo zachowanie pani fryzjerki podejrzane 🤔
Gnom
Koczkodan

Post autor: Gnom »

Dobra czekaliście na konkret

Byłam na diecie prowadzonej przez Czarnego Furiata („Serce Furiata”). Dziś mogę powiedzieć to wprost: była to dieta skrajna, kompletnie niedopasowana do mnie i wyniszczająca organizm. Nie tylko schudłam spaliłam mięśnie. Moje ciało zostało zrujnowane, wyniki badań były bardzo złe, a chirurg plastyczny, do którego trafiłam, zapytał mnie wprost: „Kto pani to zrobił?”. To był moment, w którym zrozumiałam skalę szkód.
Po tej diecie zaczęłam głośno mówić, że to, co robią, to oszustwo. Pisałam o tym na forach, w komentarzach. Byłam wyśmiewana przez ich podopiecznych, moje komentarze były usuwane. W końcu zabroniłam wykorzystywania mojego wizerunku i zdjęć mojej przemiany, a na swojej prywatnej stronie jasno napisałam, że moja obecna sylwetka nie jest ich zasługą, tylko efektem mojej własnej pracy i odbudowy. Odcięłam się całkowicie.

Minęło wiele miesięcy ciszy.

W drugi dzień świąt Magda sama się do mnie odezwała. Napisała wiadomość w tonie skruchy: że miałam rację, że on taki jest, że dziękuje, że wtedy byłam. Co ważne nie było tam realnego „przepraszam” i nie było ani słowa o sytuacji sprzed trzech tygodni, kiedy będąc razem z Czarnym Furiatem, mimo że twierdziła, że z nim nie jest zaatakowała mojego narzeczonego w galerii handlowej z pretensjami o to, że ja piszę prawdę na forach. Ten temat po prostu został przemilczany.

Dwa dni po tej wiadomości Magda nagrała mi głosówkę. I to jest bardzo istotne. W tej głosówce zaczęły się konkretne pytania: gdzie trenujemy, czy prowadzimy treningi personalne, ile kosztuje trening, czy mamy miejsce na nowe podopieczne i – co najważniejsze czy mamy jakieś gotowe plany treningowe, które moglibyśmy jej wysłać do wglądu. Powiedziała, że „ma dla nas propozycję”, że chciałaby z nami współpracować, ale chciałaby najpierw zobaczyć gotowe plany.

W odpowiedzi nagrałam jej, że nie mamy gotowych planów. Wytłumaczyłam, że pracujemy z różnymi osobami, z różnymi schorzeniami, kontuzjami, wymaganiami, że każdy plan jest tworzony indywidualnie po ankiecie i wywiadzie. Dodałam, że mamy również osoby, które budują pośladki. Na co ona odpowiedziała, że w takim razie chce plan na pośladki najlepiej kilka: trening na pośladki w domu, trening na pośladki na siłowni, bo ona chciałaby je pokazać w relacji, żeby zaprezentować, jak wyglądają treningi.
Wtedy powiedziałam jej jasno, że to tak nie działa, że nie wysyłamy gotowych planów, że jeśli chce zobaczyć, jak pracujemy, musimy się spotkać. Dopiero wtedy Magda zaproponowała spotkanie i od razu zaproponowała trening, mówiąc, że chciałaby to przecwiczyc.
Spotkaliśmy się u niej na kawie, założyliśmy jej konto w aplikacji (którą każdy może mieć), tłumacząc, że sama aplikacja to tylko narzędzie, a tworzenie planów wymaga realnej wiedzy. Wcześniej próbowała namówić mnie na nagranie rolki z aplikacji, a kiedy odmówiłam ze względu na dane moich podopiecznych, poprosiła mnie nawet o hasła do moich kont, żeby mogła sobie „zobaczyć”. Oczywiście odmówiłam.

Zgodziłam się na dokładnie dwa treningi, tylko dlatego, że chciała plan na pośladki, a ja jasno powiedziałam, że najpierw muszę zobaczyć technikę. Jeden trening był na jej siłowni, drugi na naszej. Podczas pierwszego z nich, w końcowej fazie ćwiczeń, odwróciłam się i zobaczyłam, że Czarny Furiat siedzi za mną i nagrywa telefonem to, co robimy, bez mojej wiedzy i zgody.
Po drugim treningu poprosiła mnie o plan na górę ciała. Plan stworzyłam podstawowy, startowy. Następnie poprosiła, żebym wprowadziła ten plan do aplikacji, żeby mogła go pokazywać swoim podopiecznym. Odmówiłam, bo wprowadzenie planu do aplikacji umożliwia jego skopiowanie. Planu na pośladki nigdy nie dostała, tylko korekty techniki. Po tej odmowie kontakt się wyciszył.
Dlaczego piszę dopiero teraz? Bo chciałam mieć pewność, że nie zostałam podpięta pod żadne plany i że moja praca nie została wykorzystana. Dopiero po czasie, łącząc fakty i widząc powtarzający się schemat, wiem, że to nie była próba współpracy, tylko manipulacja.
To Ja pomogłam jej stworzyć aplikację zresztą każdy trener który pracuje z podopiecznymi z niej korzysta i to żadna tajemnica. Natomiast praca w tej aplikacji wymaga znajomości i wiedzy. A tego już nie wykonałam .
Czy posiada licencję dietetyka?
Na spotkaniu pokazaliśmy swoją licencję w odpowiedzi dostaliśmy „Ja swojej nie mam, nie złożyłam o wydanie
Awatar użytkownika
dawidszulcc

Gnom pisze: sob sty 31, 2026 7:09 pm Dobra czekaliście na konkret

Byłam na diecie prowadzonej przez Czarnego Furiata („Serce Furiata”). Dziś mogę powiedzieć to wprost: była to dieta skrajna, kompletnie niedopasowana do mnie i wyniszczająca organizm. Nie tylko schudłam spaliłam mięśnie. Moje ciało zostało zrujnowane, wyniki badań były bardzo złe, a chirurg plastyczny, do którego trafiłam, zapytał mnie wprost: „Kto pani to zrobił?”. To był moment, w którym zrozumiałam skalę szkód.
Po tej diecie zaczęłam głośno mówić, że to, co robią, to oszustwo. Pisałam o tym na forach, w komentarzach. Byłam wyśmiewana przez ich podopiecznych, moje komentarze były usuwane. W końcu zabroniłam wykorzystywania mojego wizerunku i zdjęć mojej przemiany, a na swojej prywatnej stronie jasno napisałam, że moja obecna sylwetka nie jest ich zasługą, tylko efektem mojej własnej pracy i odbudowy. Odcięłam się całkowicie.

Minęło wiele miesięcy ciszy.

W drugi dzień świąt Magda sama się do mnie odezwała. Napisała wiadomość w tonie skruchy: że miałam rację, że on taki jest, że dziękuje, że wtedy byłam. Co ważne nie było tam realnego „przepraszam” i nie było ani słowa o sytuacji sprzed trzech tygodni, kiedy będąc razem z Czarnym Furiatem, mimo że twierdziła, że z nim nie jest zaatakowała mojego narzeczonego w galerii handlowej z pretensjami o to, że ja piszę prawdę na forach. Ten temat po prostu został przemilczany.

Dwa dni po tej wiadomości Magda nagrała mi głosówkę. I to jest bardzo istotne. W tej głosówce zaczęły się konkretne pytania: gdzie trenujemy, czy prowadzimy treningi personalne, ile kosztuje trening, czy mamy miejsce na nowe podopieczne i – co najważniejsze czy mamy jakieś gotowe plany treningowe, które moglibyśmy jej wysłać do wglądu. Powiedziała, że „ma dla nas propozycję”, że chciałaby z nami współpracować, ale chciałaby najpierw zobaczyć gotowe plany.

W odpowiedzi nagrałam jej, że nie mamy gotowych planów. Wytłumaczyłam, że pracujemy z różnymi osobami, z różnymi schorzeniami, kontuzjami, wymaganiami, że każdy plan jest tworzony indywidualnie po ankiecie i wywiadzie. Dodałam, że mamy również osoby, które budują pośladki. Na co ona odpowiedziała, że w takim razie chce plan na pośladki najlepiej kilka: trening na pośladki w domu, trening na pośladki na siłowni, bo ona chciałaby je pokazać w relacji, żeby zaprezentować, jak wyglądają treningi.
Wtedy powiedziałam jej jasno, że to tak nie działa, że nie wysyłamy gotowych planów, że jeśli chce zobaczyć, jak pracujemy, musimy się spotkać. Dopiero wtedy Magda zaproponowała spotkanie i od razu zaproponowała trening, mówiąc, że chciałaby to przecwiczyc.
Spotkaliśmy się u niej na kawie, założyliśmy jej konto w aplikacji (którą każdy może mieć), tłumacząc, że sama aplikacja to tylko narzędzie, a tworzenie planów wymaga realnej wiedzy. Wcześniej próbowała namówić mnie na nagranie rolki z aplikacji, a kiedy odmówiłam ze względu na dane moich podopiecznych, poprosiła mnie nawet o hasła do moich kont, żeby mogła sobie „zobaczyć”. Oczywiście odmówiłam.

Zgodziłam się na dokładnie dwa treningi, tylko dlatego, że chciała plan na pośladki, a ja jasno powiedziałam, że najpierw muszę zobaczyć technikę. Jeden trening był na jej siłowni, drugi na naszej. Podczas pierwszego z nich, w końcowej fazie ćwiczeń, odwróciłam się i zobaczyłam, że Czarny Furiat siedzi za mną i nagrywa telefonem to, co robimy, bez mojej wiedzy i zgody.
Po drugim treningu poprosiła mnie o plan na górę ciała. Plan stworzyłam podstawowy, startowy. Następnie poprosiła, żebym wprowadziła ten plan do aplikacji, żeby mogła go pokazywać swoim podopiecznym. Odmówiłam, bo wprowadzenie planu do aplikacji umożliwia jego skopiowanie. Planu na pośladki nigdy nie dostała, tylko korekty techniki. Po tej odmowie kontakt się wyciszył.
Dlaczego piszę dopiero teraz? Bo chciałam mieć pewność, że nie zostałam podpięta pod żadne plany i że moja praca nie została wykorzystana. Dopiero po czasie, łącząc fakty i widząc powtarzający się schemat, wiem, że to nie była próba współpracy, tylko manipulacja.
To Ja pomogłam jej stworzyć aplikację zresztą każdy trener który pracuje z podopiecznymi z niej korzysta i to żadna tajemnica. Natomiast praca w tej aplikacji wymaga znajomości i wiedzy. A tego już nie wykonałam .
Czy posiada licencję dietetyka?
Na spotkaniu pokazaliśmy swoją licencję w odpowiedzi dostaliśmy „Ja swojej nie mam, nie złożyłam o wydanie
Była taka jedna para małżeńska, Pławinscy, tam również doszło do podupadnięciu na zdrowiu ,tej Pani do dziś nie poleca ich jako dietetyków lub trenerów, bo oni wykańczają ludzi,ale jaka jest ich obrona że ludzie kłamią że podopieczni oszukują w ankietach na temat swojego zdrowia ,z tąd te skutki uboczne, to jest i będzie ich obrona. A co do przywłaszczania sobie czegoś, co nie jest ich to czyste złodziejstwo. Oni do tej pory kradną wiedzę innym trenerom i dietetyką, są obrzydliwymi oszustami i naciągaczami, brzydzę się takimi ludźmi.
Gnom
Koczkodan

dawidszulcc pisze: sob sty 31, 2026 7:39 pm Była taka jedna para małżeńska, Pławinscy, tam również doszło do podupadnięciu na zdrowiu ,tej Pani do dziś nie poleca ich jako dietetyków lub trenerów, bo oni wykańczają ludzi,ale jaka jest ich obrona że ludzie kłamią że podopieczni oszukują w ankietach na temat swojego zdrowia ,z tąd te skutki uboczne, to jest i będzie ich obrona. A co do przywłaszczania sobie czegoś, co nie jest ich to czyste złodziejstwo. Oni do tej pory kradną wiedzę innym trenerom i dietetyką, są obrzydliwymi oszustami i naciągaczami, brzydzę się takimi ludźmi.
To zapraszam na konto Magdaleny Pławinskiej
Gnom
Koczkodan

Gnom pisze: sob sty 31, 2026 7:43 pm To zapraszam na konto Magdaleny Pławinskiej
Takie wiadomości dostaje. Jak coś się stanie to wiecie gdzie szukać
Załączniki
fw_1769886405978.jpg
fw_1769886405978.jpg (63.22 KiB) Przejrzano 655 razy
Awatar użytkownika
dawidszulcc

Gnom pisze: sob sty 31, 2026 8:07 pm Takie wiadomości dostaje. Jak coś się stanie to wiecie gdzie szukać
Widać że zastraszanie dalej trwa ,I teraz wszystko w Twoją stronę się obraca że niby stalkujesz i masz przestać, już nie ma jak się bronić, I nasyla kogoś albo sama to napisała szmata, sztuczna
ML111
ZdalnaFanka

Post autor: ML111 »

Gnom pisze: sob sty 31, 2026 8:07 pm Takie wiadomości dostaje. Jak coś się stanie to wiecie gdzie szukać
To jest groźba, powinnaś zgłosić zawiadomienie w tej sprawie.
Gnom
Koczkodan

ML111 pisze: sob sty 31, 2026 8:17 pm To jest groźba, powinnaś zgłosić zawiadomienie w tej sprawie.
Jest i zabezpieczone i zgłoszone. Mnóstwo wiadomości mamy na mesengera z gorszymi pogruszkami
ML111
ZdalnaFanka

Post autor: ML111 »

Bardzo współczuję tej sytuacji.
Dobrze, że zdecydowała się Pani to opublikować, ja szczerze jestem w szoku.
Kalamitsi
Gacie z oceanu

Post autor: Kalamitsi »

To może od tego z Cypru? Ona raz po angielsku odpowiedziała mu pod jednym z postów
rhodeodrive
Mokra Włoszka

Post autor: rhodeodrive »

Ten koleś to było fake konto.

Kalamitsi pisze: sob sty 31, 2026 8:25 pm To może od tego z Cypru? Ona raz po angielsku odpowiedziała mu pod jednym z postów
Kalamitsi
Gacie z oceanu

Niewiarygodne do czego posuwają się ludzie, dla łatwych pieniędzy. Oczywiście myślę o madzialenie... To że ściągała przepisy na te wszystkie tortille i inne wynalazki od innych dietetyków to jedno. Ale próbować ukraść plany treningowe bezpośrednio od znajomej... I te manipulacje i kłamstwa. Jak zareagowalas na to nagrywanie przez czarnego generała? Oni byli razem na tej siłce? Myślisz że on dla niej was wtedy kręcił żeby uwiecznić trening? Zareagowalas jakoś na to i co ewentualnie odpowiedzieli ona i on?
Awatar użytkownika
dawidszulcc

ML111 pisze: sob sty 31, 2026 8:24 pm Bardzo współczuję tej sytuacji.
Dobrze, że zdecydowała się Pani to opublikować, ja szczerze jestem w szoku.
Ja to bym opublikował to na jej profilu I ja oznaczyl, żeby wszyscy zobaczyli jaka jest naprawdę
Gnom
Koczkodan

rhodeodrive pisze: sob sty 31, 2026 8:27 pm Ten koleś to było fake konto.
Fake czy nie fake jest jasno czarno na białym napisane. W SMS po angielsku a na mes po Polsku 😅.
Załączniki
fw_1769888046280.jpg
fw_1769888046280.jpg (70.44 KiB) Przejrzano 569 razy
Awatar użytkownika
dawidszulcc

Gnom pisze: sob sty 31, 2026 8:34 pm Fake czy nie fake jest jasno czarno na białym napisane. W SMS po angielsku a na mes po Polsku 😅.
Ostro poszła sztuczna Maskotka furiata wariata
Gnom
Koczkodan

dawidszulcc pisze: sob sty 31, 2026 8:39 pm Ostro poszła sztuczna Maskotka furiata wariata
Wiem , że tak też straszyła Kaśkę byłą żonę furiata. Ale naprawdę Ja się nie boję i akurat tutaj źle trafila
Kalamitsi
Gacie z oceanu

rhodeodrive pisze: sob sty 31, 2026 8:27 pm Ten koleś to było fake konto.
Ok, ale o tego amanta mi chodzi
JusiaJusia
Migocząca Świeczka

Post autor: JusiaJusia »

dawidszulcc pisze: sob sty 31, 2026 8:32 pm Ja to bym opublikował to na jej profilu I ja oznaczyl, żeby wszyscy zobaczyli jaka jest naprawdę
Kasuje zdzira komentarze...i blokuje...to by musiał być nalot z linkami do tej rolki Madzi Pławińskiej... połowa ludków stąd i jest czad...tylko trzeba chcieć
Awatar użytkownika
Anty Cygan
Skarpeta Rakieta

Post autor: Anty Cygan »

Zaczyna się, co raz ciekawiej. Plastikowo-pinokiowa aferka 🧐
Załączniki
fw_1769888881787.jpg
fw_1769888881787.jpg (53.78 KiB) Przejrzano 534 razy