Mnie irytują te storki z imprezy urodzinowej. To prywatna sytuacja a lansuje się z tym na profilu.
Fitedo - nowa apka od Kota, Ihnatowicz i spolki
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
anakonda2000
- MoetGlass
Re: Fitedo - nowa apka od Kota, Ihnatowicz i spolki
Ona wie że taka prywata się sprzedaje bo ludzie się z tym mogą utożsamiać. Dlatego ciągle wraca do tych wynurzeń 
Mnie irytują te storki z imprezy urodzinowej. To prywatna sytuacja a lansuje się z tym na profilu.
-
buszkaokruszka
- RóżowePolo
Tak, migawki i storiski jak w gimbazie. Ale dobrze, że tym razem pończochy mniej pomarańczowe. 
Też pamiętam jej początki jeszcze w medfood w Bydgoszczy, wydawanie książek o interpretacji badań krwi z koleżanką z Emilią, wtedy bardzo się wybiła, mnóstwo szkoleń, chyba głównie o jelitach, jaka pierwsza dużo o tym mówiła. Potem chyba jakaś drama, rozpad kliniki dietetycznej, wyprowadzenie do Warszawy i powrót z health labs, gdzie mocno promowała Kota, który był noname, jakoś w tym czasie odleciała w prywatę i jako dietetyczka gwiazdbuszkaokruszka pisze: ↑ndz sty 18, 2026 5:25 pm Pamiętam początki Ihnatowicz. Bardzo mi pomogły jej treści. Mnóstwo wartościowych wpisów. Teraz? Zacznijmy od opisu w stopce na IG "dietetyk gwiazd".Jej treści są tak niskiej jakości, te montaże, scenariusze filmów. Boże… Sposób, w jaki się wypowiada nie jest zachęcający. Bije od niej taki klimat targowej przekupy.
Szkoda, że obecnie dodaje jakieś śmieciowe zyciówki w karuzelach ze złotymi myślami, a nie kontynuuje analizy badań, lajwów dot. Chorób autoimmunologicznych itp. To były super rzeczy.
No, ale za to mamy co tydzień przypomnienie, że kiedyś miała zeza i była ofiarą, a teraz akceptuje swoje ciało i ma świetnego męża. A no i że ma mieszkanie w Hiszpanii.
Szkoda, że ciśnie w kierunku influencerki. Chociaż nie powiem, jak widzę te kiczowate stylówki i sztuczne tkaniny, body w panterkę i szorty z poliestru w upalnej Tajlandii, to mnie bawi.![]()
-
anakonda2000
- MoetGlass
Czy te rolki o hejterach, w których przeklina tylko we mnie wywołują ciary żenady?
Nie tylko u Ciebie, mam tak samo. Wstyd mi,że to reprezentuje sobą osoba po doktoracie, słoma z butów wychodzi...anakonda2000 pisze: ↑czw sty 22, 2026 3:50 pm Czy te rolki o hejterach, w których przeklina tylko we mnie wywołują ciary żenady?
Dobra, nie wyczymię xD
Ona mówi o tym, że zawsze marzyła by występować, pracować w tv i myślała, że można się tam dostać tylko przez znajomości.
Tymczasem w bio: dietetyk gwiazd, znajomości chyba spore ;)
No i niech mi ktoś powie, czy wzięliby dietetyczkę z mniejszego miasta, która tych znajomości i wielkiego konta na IG nie ma. Laska sama sobie przeczy.
Ona mówi o tym, że zawsze marzyła by występować, pracować w tv i myślała, że można się tam dostać tylko przez znajomości.
Tymczasem w bio: dietetyk gwiazd, znajomości chyba spore ;)
No i niech mi ktoś powie, czy wzięliby dietetyczkę z mniejszego miasta, która tych znajomości i wielkiego konta na IG nie ma. Laska sama sobie przeczy.
-
buszkaokruszka
- RóżowePolo
Karuzela o nieszczęśliwym dzieciństwie z hastagiem dietetyczka.
Ktoś tu wcześniej wspomniał o tym, że wydaje się być infantylna i zgadzam się bez wahania. Nie wiem, czy wcześniej tego nie dostrzegałam, że jakoś teraz bardziej to wybija.
Bije od niej taki vibe pogubionej nastolatki, ze nie wytrzymałabym na żywo jednego dnia.
Ktoś tu wcześniej wspomniał o tym, że wydaje się być infantylna i zgadzam się bez wahania. Nie wiem, czy wcześniej tego nie dostrzegałam, że jakoś teraz bardziej to wybija.
Bije od niej taki vibe pogubionej nastolatki, ze nie wytrzymałabym na żywo jednego dnia.
Tyle koleżanek-stylistek i celebrytek, tyle pieniędzy… crop top i przymała marynarka. Chociaż i tak na plus w kontekście do poprzednich „stylizacji” - panterki i białych kozaków nie ma
- Załączniki
-
- fw_1770726533696.jpg (84.42 KiB) Przejrzano 339 razy
-
buszkaokruszka
- RóżowePolo
No nie wygląda to dobrze.
A wiecie, że Paulina prowadzi kanał Paula’s Style?
A wiecie, że Paulina prowadzi kanał Paula’s Style?
-
buszkaokruszka
- RóżowePolo
Paula często dodaje ten sam post, który już był. Głównie ten, który dotyczy prywaty. Pewnie zasięgi…