Start
Mój profil

Fitedo - nowa apka od Kota, Ihnatowicz i spolki

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
anakonda2000
MoetGlass

Re: Fitedo - nowa apka od Kota, Ihnatowicz i spolki

Post autor: anakonda2000 »

Ona wie że taka prywata się sprzedaje bo ludzie się z tym mogą utożsamiać. Dlatego ciągle wraca do tych wynurzeń 🙈

Mnie irytują te storki z imprezy urodzinowej. To prywatna sytuacja a lansuje się z tym na profilu.
buszkaokruszka
RóżowePolo

Post autor: buszkaokruszka »

Tak, migawki i storiski jak w gimbazie. Ale dobrze, że tym razem pończochy mniej pomarańczowe. 😅
jajjaja35
Skarpeta Rakieta

Post autor: jajjaja35 »

buszkaokruszka pisze: ndz sty 18, 2026 5:25 pm Pamiętam początki Ihnatowicz. Bardzo mi pomogły jej treści. Mnóstwo wartościowych wpisów. Teraz? Zacznijmy od opisu w stopce na IG "dietetyk gwiazd". ;P Jej treści są tak niskiej jakości, te montaże, scenariusze filmów. Boże… Sposób, w jaki się wypowiada nie jest zachęcający. Bije od niej taki klimat targowej przekupy.
Szkoda, że obecnie dodaje jakieś śmieciowe zyciówki w karuzelach ze złotymi myślami, a nie kontynuuje analizy badań, lajwów dot. Chorób autoimmunologicznych itp. To były super rzeczy.
No, ale za to mamy co tydzień przypomnienie, że kiedyś miała zeza i była ofiarą, a teraz akceptuje swoje ciało i ma świetnego męża. A no i że ma mieszkanie w Hiszpanii.
Szkoda, że ciśnie w kierunku influencerki. Chociaż nie powiem, jak widzę te kiczowate stylówki i sztuczne tkaniny, body w panterkę i szorty z poliestru w upalnej Tajlandii, to mnie bawi. 😅
Też pamiętam jej początki jeszcze w medfood w Bydgoszczy, wydawanie książek o interpretacji badań krwi z koleżanką z Emilią, wtedy bardzo się wybiła, mnóstwo szkoleń, chyba głównie o jelitach, jaka pierwsza dużo o tym mówiła. Potem chyba jakaś drama, rozpad kliniki dietetycznej, wyprowadzenie do Warszawy i powrót z health labs, gdzie mocno promowała Kota, który był noname, jakoś w tym czasie odleciała w prywatę i jako dietetyczka gwiazd
anakonda2000
MoetGlass

Post autor: anakonda2000 »

Czy te rolki o hejterach, w których przeklina tylko we mnie wywołują ciary żenady?
Awatar użytkownika
Werciaaaa
SushiRoll

Post autor: Werciaaaa »

anakonda2000 pisze: czw sty 22, 2026 3:50 pm Czy te rolki o hejterach, w których przeklina tylko we mnie wywołują ciary żenady?
Nie tylko u Ciebie, mam tak samo. Wstyd mi,że to reprezentuje sobą osoba po doktoracie, słoma z butów wychodzi...
sosiecka
Tritonotti

Post autor: sosiecka »

Nie macie wrażenia, że pomimo doktoratu, dojrzałego wieku, dziecka, firmy, rodziny, ona jest jakaś taka… infantylna, dziecinna? Ostatnio zaczęło mnie to mocniej razić, bo na jej profilu szukałam treści profesjonalnych.
sosiecka
Tritonotti

Dobra, nie wyczymię xD
Ona mówi o tym, że zawsze marzyła by występować, pracować w tv i myślała, że można się tam dostać tylko przez znajomości.
Tymczasem w bio: dietetyk gwiazd, znajomości chyba spore ;)
No i niech mi ktoś powie, czy wzięliby dietetyczkę z mniejszego miasta, która tych znajomości i wielkiego konta na IG nie ma. Laska sama sobie przeczy.
sosiecka
Tritonotti

sosiecka pisze: wt sty 20, 2026 1:12 pm Racja. Ile można o tym zezie nawijać?
Again…
buszkaokruszka
RóżowePolo

Karuzela o nieszczęśliwym dzieciństwie z hastagiem dietetyczka.
Ktoś tu wcześniej wspomniał o tym, że wydaje się być infantylna i zgadzam się bez wahania. Nie wiem, czy wcześniej tego nie dostrzegałam, że jakoś teraz bardziej to wybija.
Bije od niej taki vibe pogubionej nastolatki, ze nie wytrzymałabym na żywo jednego dnia.
sosiecka
Tritonotti

Tyle koleżanek-stylistek i celebrytek, tyle pieniędzy… crop top i przymała marynarka. Chociaż i tak na plus w kontekście do poprzednich „stylizacji” - panterki i białych kozaków nie ma
Załączniki
fw_1770726533696.jpg
fw_1770726533696.jpg (84.42 KiB) Przejrzano 337 razy
KlaraMala
Skarpeta Rakieta

Post autor: KlaraMala »

boszsz taka wiesniara z niej ostatnio wychodzi (im wiecej 'swojej osoby; pokazuje). zaczelam ja sledzic dla dietetycznej wiedzy a nie klipow z rodzinnych imprez disco-polo...
buszkaokruszka
RóżowePolo

No nie wygląda to dobrze. ;P
A wiecie, że Paulina prowadzi kanał Paula’s Style? :')
sosiecka
Tritonotti

Znowu ten sam post i o tym, że była chuda, miała zeza itp. Wszystko już znamy na pamięć. To podbija jakoś zasięgi czy o co chodzi?
anna_9
Ciastko

Post autor: anna_9 »

sosiecka pisze: ndz mar 01, 2026 12:15 pm Znowu ten sam post i o tym, że była chuda, miała zeza itp. Wszystko już znamy na pamięć. To podbija jakoś zasięgi czy o co chodzi?

20 raz dodawane “ona jeszcze nie wie” xd
sosiecka
Tritonotti

anna_9 pisze: ndz mar 01, 2026 1:30 pm 20 raz dodawane “ona jeszcze nie wie” xd
Ciekawe, kiedy będzie post, że już się dowiedziała 😭😭😭
buszkaokruszka
RóżowePolo

Paula często dodaje ten sam post, który już był. Głównie ten, który dotyczy prywaty. Pewnie zasięgi…