Jeśli to o otyłości, to ciekawi mnie w sumie mocno jak ona jego dietę, bieganie i siłownię przerobi sobie na to swoje *tylko operacja zmniejszenia żołądka działa*, bo "diety nie działają, aktywność fizyczna nie działa, bo ja wszystko ćwiczyłam i nie działało nic, cały czas żarłam zupki instant, bo gotowanie było zbyt drogie i trudne, a z moim mężem zamawialiśmy sobie 3 pizze na kolację, za które musieliśmy płacić drobnymi ze skarbonki, bo inaczej nas nie było stać, a siostra mi mówiła, że strasznie mało jem, gdy raz zamówiłam sałatkę". xd
Justyna 5 przez 10
Moderator: verysweetcherry- palecwdrzwiach
- Koczkodan
Re: Justyna 5 przez 10
-
blondynka2007
- Skarpeta Rakieta
W świecie influencerów jedyną miarą moralną jest ich korzyść, więc jak z przyjaźni z kimś mają zyski to ta osoba jest niewinna, jak nie ma korzyści to cóż... Przecież jakie było święte oburzenie Justyny na Olgę Herring (której nie znoszę i nie mam na celu bronić) jak ona miała swój okres krytyki, ale przecież to jej konkurencja w true crime.
- adalberto81
- BlondDoczep
Ja bym się nie zdziwil jeśli wyjdzie na Jusi... Bieganie, bieganiem, dieta, dietą ale może się okazać, że gościa odchudziło przyjmowanie pewnych substancji, czyli jakby nie patrzeć "medycyna", z tym, że alternatywnapalecwdrzwiach pisze: ↑czw sty 08, 2026 1:19 am Jeśli to o otyłości, to ciekawi mnie w sumie mocno jak ona jego dietę, bieganie i siłownię przerobi sobie na to swoje *tylko operacja zmniejszenia żołądka działa*, bo "diety nie działają, aktywność fizyczna nie działa, bo ja wszystko ćwiczyłam i nie działało nic, cały czas żarłam zupki instant, bo gotowanie było zbyt drogie i trudne, a z moim mężem zamawialiśmy sobie 3 pizze na kolację, za które musieliśmy płacić drobnymi ze skarbonki, bo inaczej nas nie było stać, a siostra mi mówiła, że strasznie mało jem, gdy raz zamówiłam sałatkę". xd
A serio, aż jestem ciekawy o czym Jusia może rozmawiać z Gonciem? Obstawiam hejt
Jak te biedne influencery lubią się nad sobą użalać. No przecież oni się dla nas tak poświęcają, wystawiają się na publiczny atak a my i tak ich nie doceniamy. Prawda jest taka, że jeśli to nie byłoby opłacalne to nikt z nich nie uprawiałby publicznego masochizmu i tworzył jakieś treści za friko. Dowodem na to jest ostatnio wysyp na ig kont dziewczynek na oko 10-12 lat zaczynających tworzyć kontent beauty.adalberto81 pisze: ↑czw sty 08, 2026 3:29 pm Ja bym się nie zdziwil jeśli wyjdzie na Jusi... Bieganie, bieganiem, dieta, dietą ale może się okazać, że gościa odchudziło przyjmowanie pewnych substancji, czyli jakby nie patrzeć "medycyna", z tym, że alternatywna![]()
A serio, aż jestem ciekawy o czym Jusia może rozmawiać z Gonciem? Obstawiam hejt![]()
- adalberto81
- BlondDoczep
Jeszcze kilka lat będą mogły imprezować ze starszymi doświadczonymi youtuberami, którzy z chęcią zrecenzują energię bijącą z ich profiliniten ka pisze: ↑czw sty 08, 2026 4:20 pm Jak te biedne influencery lubią się nad sobą użalać. No przecież oni się dla nas tak poświęcają, wystawiają się na publiczny atak a my i tak ich nie doceniamy. Prawda jest taka, że jeśli to nie byłoby opłacalne to nikt z nich nie uprawiałby publicznego masochizmu i tworzył jakieś treści za friko. Dowodem na to jest ostatnio wysyp na ig kont dziewczynek na oko 10-12 lat zaczynających tworzyć kontent beauty.
zastanawiam się tylko gdzie są rodzice?
Z tego co zaobserwowałam to wspierają je w ich „pasji”. W święta ig postanowił mi wyświetlać filmiki z pokazywaniem prezentów świątecznych i parę z nich otrzymywało nowe aparaty.adalberto81 pisze: ↑czw sty 08, 2026 4:28 pm Jeszcze kilka lat będą mogły imprezować ze starszymi doświadczonymi youtuberami, którzy z chęcią zrecenzują energię bijącą z ich profili![]()
zastanawiam się tylko gdzie są rodzice?
-
watacukrowa
- Currently:Dominicana
Kurde, kiedyś serio ją lubiłam za bycie taką normalną dziewczyną z sąsiedztwa, ale teraz po unsubie jej kanałów wchodzę tutaj tylko po to, by poczytać o tym jak zwiększa się jej skala w byciu bananową pipą.
Nie teraz, mam zapierdol na Wandzie.
Już bez przesady. Ja też marudzę jak pracuje w niedzielę
Ale akurat Justyna to pracuje tak rzadko, że w ogóle praktycznie. Ma osoby, ktore zajmują się za nią wszystkim, a w ostatnim czasie i tak wszystko robi byle jak.
-
Niedarujecitejnocy
- Ciastko
Tak, tak, tak!!! Mnie też od lat wkuuurza jej mlaskanie i sapanie. Jakby zajebistość mikrofonu doszła do poziomu granicy pomiędzy gastrologią a pulmunologią.
-
Maximus1111
- LouiBag
Słucham jej ostatni podcast, chyba faktycznie jej siostra " bedzie miec cos swojego "
Ciekawe....
Ciekawe....
Dlaczego ciekawe ? Na ile ta siostra pomagała przy 5nie zabijaj ?Maximus1111 pisze: ↑wt sty 20, 2026 10:05 am Słucham jej ostatni podcast, chyba faktycznie jej siostra " bedzie miec cos swojego "
Ciekawe....
-
watacukrowa
- Currently:Dominicana
Robiła research i montaż. Judyta na swoim profilu ma content kulinarny, ładnie to wygląda ale żaden szał ciał. Może mieć początkowo boom, bo Jusia ją podpromuje i ludzie przyjdą z ciekawości. Jak da radę utrzymać sama hype, to super, a jak nie, to cóż. Widać na każdą rodzinę wystarczy jedna gwiazda ;)
Nie teraz, mam zapierdol na Wandzie.
-
Maximus1111
- LouiBag
-
Wiem_wiecej
- RóżowePolo
Justyna żali się w najnowszym podcaście na algorytmy... serio Justyna - to nie algorytmy. Po prostu raz, że temat true crime się już trochę przejadł, konkurencja duża, a Twoje podcasty też już nie porywają jak kiedyś...
-
rachelkarengreen
- KlasaBiznes
Też mnie to rozśmieszyło. Zwłaszcza jak zapewniała że to nie przez spadek jakości albo chęci słuchania
Płakała nad tymi algorytmami kilka minut
Jak zawsze cały świat przeciwko niej, żadnej refleksji.rachelkarengreen pisze: ↑śr sty 21, 2026 10:29 am Też mnie to rozśmieszyło. Zwłaszcza jak zapewniała że to nie przez spadek jakości albo chęci słuchaniaPłakała nad tymi algorytmami kilka minut