Jeśli to o otyłości, to ciekawi mnie w sumie mocno jak ona jego dietę, bieganie i siłownię przerobi sobie na to swoje *tylko operacja zmniejszenia żołądka działa*, bo "diety nie działają, aktywność fizyczna nie działa, bo ja wszystko ćwiczyłam i nie działało nic, cały czas żarłam zupki instant, bo gotowanie było zbyt drogie i trudne, a z moim mężem zamawialiśmy sobie 3 pizze na kolację, za które musieliśmy płacić drobnymi ze skarbonki, bo inaczej nas nie było stać, a siostra mi mówiła, że strasznie mało jem, gdy raz zamówiłam sałatkę". xd
Justyna 5 przez 10
Moderator: verysweetcherry- palecwdrzwiach
- Koczkodan
Re: Justyna 5 przez 10
-
blondynka2007
- Skarpeta Rakieta
W świecie influencerów jedyną miarą moralną jest ich korzyść, więc jak z przyjaźni z kimś mają zyski to ta osoba jest niewinna, jak nie ma korzyści to cóż... Przecież jakie było święte oburzenie Justyny na Olgę Herring (której nie znoszę i nie mam na celu bronić) jak ona miała swój okres krytyki, ale przecież to jej konkurencja w true crime.
- adalberto81
- BlondDoczep
Ja bym się nie zdziwil jeśli wyjdzie na Jusi... Bieganie, bieganiem, dieta, dietą ale może się okazać, że gościa odchudziło przyjmowanie pewnych substancji, czyli jakby nie patrzeć "medycyna", z tym, że alternatywnapalecwdrzwiach pisze: ↑czw sty 08, 2026 1:19 am Jeśli to o otyłości, to ciekawi mnie w sumie mocno jak ona jego dietę, bieganie i siłownię przerobi sobie na to swoje *tylko operacja zmniejszenia żołądka działa*, bo "diety nie działają, aktywność fizyczna nie działa, bo ja wszystko ćwiczyłam i nie działało nic, cały czas żarłam zupki instant, bo gotowanie było zbyt drogie i trudne, a z moim mężem zamawialiśmy sobie 3 pizze na kolację, za które musieliśmy płacić drobnymi ze skarbonki, bo inaczej nas nie było stać, a siostra mi mówiła, że strasznie mało jem, gdy raz zamówiłam sałatkę". xd
A serio, aż jestem ciekawy o czym Jusia może rozmawiać z Gonciem? Obstawiam hejt
Jak te biedne influencery lubią się nad sobą użalać. No przecież oni się dla nas tak poświęcają, wystawiają się na publiczny atak a my i tak ich nie doceniamy. Prawda jest taka, że jeśli to nie byłoby opłacalne to nikt z nich nie uprawiałby publicznego masochizmu i tworzył jakieś treści za friko. Dowodem na to jest ostatnio wysyp na ig kont dziewczynek na oko 10-12 lat zaczynających tworzyć kontent beauty.adalberto81 pisze: ↑czw sty 08, 2026 3:29 pm Ja bym się nie zdziwil jeśli wyjdzie na Jusi... Bieganie, bieganiem, dieta, dietą ale może się okazać, że gościa odchudziło przyjmowanie pewnych substancji, czyli jakby nie patrzeć "medycyna", z tym, że alternatywna![]()
A serio, aż jestem ciekawy o czym Jusia może rozmawiać z Gonciem? Obstawiam hejt![]()
- adalberto81
- BlondDoczep
Jeszcze kilka lat będą mogły imprezować ze starszymi doświadczonymi youtuberami, którzy z chęcią zrecenzują energię bijącą z ich profiliniten ka pisze: ↑czw sty 08, 2026 4:20 pm Jak te biedne influencery lubią się nad sobą użalać. No przecież oni się dla nas tak poświęcają, wystawiają się na publiczny atak a my i tak ich nie doceniamy. Prawda jest taka, że jeśli to nie byłoby opłacalne to nikt z nich nie uprawiałby publicznego masochizmu i tworzył jakieś treści za friko. Dowodem na to jest ostatnio wysyp na ig kont dziewczynek na oko 10-12 lat zaczynających tworzyć kontent beauty.
zastanawiam się tylko gdzie są rodzice?
Z tego co zaobserwowałam to wspierają je w ich „pasji”. W święta ig postanowił mi wyświetlać filmiki z pokazywaniem prezentów świątecznych i parę z nich otrzymywało nowe aparaty.adalberto81 pisze: ↑czw sty 08, 2026 4:28 pm Jeszcze kilka lat będą mogły imprezować ze starszymi doświadczonymi youtuberami, którzy z chęcią zrecenzują energię bijącą z ich profili![]()
zastanawiam się tylko gdzie są rodzice?
-
watacukrowa
- Currently:Dominicana
Kurde, kiedyś serio ją lubiłam za bycie taką normalną dziewczyną z sąsiedztwa, ale teraz po unsubie jej kanałów wchodzę tutaj tylko po to, by poczytać o tym jak zwiększa się jej skala w byciu bananową pipą.
Nie teraz, mam zapierdol na Wandzie.
Już bez przesady. Ja też marudzę jak pracuje w niedzielę
Ale akurat Justyna to pracuje tak rzadko, że w ogóle praktycznie. Ma osoby, ktore zajmują się za nią wszystkim, a w ostatnim czasie i tak wszystko robi byle jak.
-
Niedarujecitejnocy
- Ciastko
Tak, tak, tak!!! Mnie też od lat wkuuurza jej mlaskanie i sapanie. Jakby zajebistość mikrofonu doszła do poziomu granicy pomiędzy gastrologią a pulmunologią.
-
Maximus1111
- LouiBag
Słucham jej ostatni podcast, chyba faktycznie jej siostra " bedzie miec cos swojego "
Ciekawe....
Ciekawe....
Dlaczego ciekawe ? Na ile ta siostra pomagała przy 5nie zabijaj ?Maximus1111 pisze: ↑wt sty 20, 2026 10:05 am Słucham jej ostatni podcast, chyba faktycznie jej siostra " bedzie miec cos swojego "
Ciekawe....
-
watacukrowa
- Currently:Dominicana
Robiła research i montaż. Judyta na swoim profilu ma content kulinarny, ładnie to wygląda ale żaden szał ciał. Może mieć początkowo boom, bo Jusia ją podpromuje i ludzie przyjdą z ciekawości. Jak da radę utrzymać sama hype, to super, a jak nie, to cóż. Widać na każdą rodzinę wystarczy jedna gwiazda ;)
Nie teraz, mam zapierdol na Wandzie.
-
Maximus1111
- LouiBag