Start
Mój profil

Zaginiona Beata Klimek

Moderator: verysweetcherry
balbinka_2000
Modna

Re: Zaginiona Beata Klimek

Post autor: balbinka_2000 »

Nie wiem z tą biogazownią, jak dla mnie bardzo naciągane, musiałoby więcej osób o tym wiedzieć. Toć se nie wjechali na teren zakładu i nie pozbyli się ot tak ciała, bez pomocy osób tam pracujących a i na pewno jest też tam jakiś monitoring.
Ja obstawiam że ciało jest gdzieś na tych ich okolicznych bagnach, rzekach czy co tam jest w ich okolicy. Ewentualnie wywiezione gdzieś. Może ktoś kiedyś przez przypadek je odnajdzie.
Mnie zastanawia czemu o rodzicach J. nie było żadnego tematu. Zwłaszcza pany z KKE za dużo o nich nie mówili, tylko cała uwaga skupiona była na J i jego babie. Takie dziwne to. Myślę że oni też dużo przeoczyli, a pokładałam w nich nadzieję i uważałam na początku ze dzięki nim szybko sprawa sie wyjaśni. A później chyba dostali burę od prokuratury że za bardzo sieją chaos i się zamknęli.
Mauwi
Channelka

Post autor: Mauwi »

balbinka_2000 pisze: śr sty 14, 2026 9:03 am Nie wiem z tą biogazownią, jak dla mnie bardzo naciągane, musiałoby więcej osób o tym wiedzieć. Toć se nie wjechali na teren zakładu i nie pozbyli się ot tak ciała, bez pomocy osób tam pracujących a i na pewno jest też tam jakiś monitoring.
Ja obstawiam że ciało jest gdzieś na tych ich okolicznych bagnach, rzekach czy co tam jest w ich okolicy. Ewentualnie wywiezione gdzieś. Może ktoś kiedyś przez przypadek je odnajdzie.
Mnie zastanawia czemu o rodzicach J. nie było żadnego tematu. Zwłaszcza pany z KKE za dużo o nich nie mówili, tylko cała uwaga skupiona była na J i jego babie. Takie dziwne to. Myślę że oni też dużo przeoczyli, a pokładałam w nich nadzieję i uważałam na początku ze dzięki nim szybko sprawa sie wyjaśni. A później chyba dostali burę od prokuratury że za bardzo sieją chaos i się zamknęli.
Podsumowując tak na logikę wszystkie fakty to najprawdopodobniej Jan miał wcześniej przygotowane miejsce na ukrycie ciała. W jego zeznaniach nie może wytłumaczyć się z 45min czasu tego poranka. Zapewne wtedy pozbył się ciała zakopując je gdzieś w okolicy. Teren jest zalesiony i bagnisty. To jak szukanie igły w stogu siana i będzie dokładnie tak jak piszesz - ktoś przypadkiem je znajdzie albo w ogóle się nie znajdzie. Chyba że ktoś w końcu pęknie. Rodzice nie wkopią Jana, a Agniecha nie wkopie siebie bo ma swojego syna. Oni wszyscy tym się zabezpieczyli aby nikt przypadkiem nie wpadł na głupi pomysł zeznawać przeciwko sobie w razie czego.
KasiaBasia56
Szarlotta

Post autor: KasiaBasia56 »

Mauwi pisze: śr sty 14, 2026 9:55 am Podsumowując tak na logikę wszystkie fakty to najprawdopodobniej Jan miał wcześniej przygotowane miejsce na ukrycie ciała. W jego zeznaniach nie może wytłumaczyć się z 45min czasu tego poranka. Zapewne wtedy pozbył się ciała zakopując je gdzieś w okolicy. Teren jest zalesiony i bagnisty. To jak szukanie igły w stogu siana i będzie dokładnie tak jak piszesz - ktoś przypadkiem je znajdzie albo w ogóle się nie znajdzie. Chyba że ktoś w końcu pęknie. Rodzice nie wkopią Jana, a Agniecha nie wkopie siebie bo ma swojego syna. Oni wszyscy tym się zabezpieczyli aby nikt przypadkiem nie wpadł na głupi pomysł zeznawać przeciwko sobie w razie czego.
Niekoniecznie, Jan mógł „przekazać” ciało w lesie np do bagażnika innnego samochodu ( swojego ojca albo starszego syna Agnieszki który był w tamtym czasie widziany w Poradzu ) i pojechało ono jeszcze dalej , aby tu na miejscu go nie znaleźli
Mauwi
Channelka

KasiaBasia56 pisze: śr sty 14, 2026 12:38 pm Niekoniecznie, Jan mógł „przekazać” ciało w lesie np do bagażnika innnego samochodu ( swojego ojca albo starszego syna Agnieszki który był w tamtym czasie widziany w Poradzu ) i pojechało ono jeszcze dalej , aby tu na miejscu go nie znaleźli
Skąd informacja o synie Agnieszki?
Awatar użytkownika
Chruma
FlafLover

Post autor: Chruma »

Mauwi pisze: śr sty 14, 2026 12:43 pm Skąd informacja o synie Agnieszki?
O starszym synie (Dawidzie- syn Romualda i A,) wiadomo,że oficjalnie mieszkał i pracował w Łobzie-w magazynach Dino,natomiast o średnim synu-Adamie (syn listonosza i A) wiadomo tyle,że trzymał rzeczy typu quad u jk,a mieszkał ze starszym bratem w Łobzie.I niewiadomo co robił 7.10.,ale chodzą od dawna plotki, że 6.10 razem z D. był na obiedzie w Poradzu,po czym A i J nocowali u starych K.

Chodzą również plotki że syn A.był widziany ok.7 rano 7.10 w Poradzu.- prawdopodobnie chodzi właśnie o Adama.
KasiaBasia56
Szarlotta

Chruma pisze: śr sty 14, 2026 4:16 pm O starszym synie (Dawidzie- syn Romualda i A,) wiadomo,że oficjalnie mieszkał i pracował w Łobzie-w magazynach Dino,natomiast o średnim synu-Adamie (syn listonosza i A) wiadomo tyle,że trzymał rzeczy typu quad u jk,a mieszkał ze starszym bratem w Łobzie.I niewiadomo co robił 7.10.,ale chodzą od dawna plotki, że 6.10 razem z D. był na obiedzie w Poradzu,po czym A i J nocowali u starych K.

Chodzą również plotki że syn A.był widziany ok.7 rano 7.10 w Poradzu.- prawdopodobnie chodzi właśnie o Adama.
Tak to wszystko było pisane na grupie
aonb
Channelka

Post autor: aonb »

balbinka_2000 pisze: śr sty 14, 2026 9:03 am Nie wiem z tą biogazownią, jak dla mnie bardzo naciągane, musiałoby więcej osób o tym wiedzieć. Toć se nie wjechali na teren zakładu i nie pozbyli się ot tak ciała, bez pomocy osób tam pracujących a i na pewno jest też tam jakiś monitoring.
Pokładanie nadziei w farmazonach z KKE to już wyższy poziom odklejki xD
balbinka_2000
Modna

Post autor: balbinka_2000 »

aonb pisze: śr sty 14, 2026 4:28 pm Pokładanie nadziei w farmazonach z KKE to już wyższy poziom odklejki xD
Ejjj no ale na początku wydawali się konkretni, ale to tylko wrażenie jakie sprawiali, prowizorka.
A szkoda...
Evlka
BlondDoczep

Post autor: Evlka »

KKE wiedzą dużo, tak jak i policja, ale nie mają na tyle twardego dowodu, żeby się wychylić/ podjąć akcje. W tym problem. Po prostu bez ciała wszyscy stoją w miejscu. Podobnie jak z Wieczorek.
KasiaBasia56
Szarlotta

Evlka pisze: pt sty 16, 2026 11:26 pm KKE wiedzą dużo, tak jak i policja, ale nie mają na tyle twardego dowodu, żeby się wychylić/ podjąć akcje. W tym problem. Po prostu bez ciała wszyscy stoją w miejscu. Podobnie jak z Wieczorek.
A ciało może być nawet w Niemczech zakopane gdzieś i nigdy pani Beatki nie znajdą i Jan nigdy nie zazna sprawiedliwości na tym świecie :( Ale dalej Bóg go rozliczy
kokosi
RoyalBaby

Post autor: kokosi »

dodałam się kiedyś na grupę na FB "zaginięcia- Beata Klimek". pewnie już tu była o tym mowa, ale jestem w ogromnym szoku, że tam 90 procent komentarzy jest popierających Jana, sugerujących że to beata była ta zła? o co chodzi? on ma tyle znajomych, którzy go popierają? fakt dużo odpowiedzi było z anonima, ale liczba ich polubien przeraża. aż się zagotowałem, masakra jakaś. podobno on zrzeka się adopcji?
Mauwi
Channelka

kokosi pisze: wt sty 20, 2026 5:05 am dodałam się kiedyś na grupę na FB "zaginięcia- Beata Klimek". pewnie już tu była o tym mowa, ale jestem w ogromnym szoku, że tam 90 procent komentarzy jest popierających Jana, sugerujących że to beata była ta zła? o co chodzi? on ma tyle znajomych, którzy go popierają? fakt dużo odpowiedzi było z anonima, ale liczba ich polubien przeraża. aż się zagotowałem, masakra jakaś. podobno on zrzeka się adopcji?
On i Agniecha zbudowali farmę trolli i pisali z różnych kont.
Awatar użytkownika
florella
RoseGold

Post autor: florella »

Były weekendy, że Jana widziano z 3 kobietami przed Martynką. Ma swoich wielbicieli i wielbicielki.
Awatar użytkownika
misiapysia890
120mkw

Post autor: misiapysia890 »

florella pisze: wt sty 20, 2026 12:48 pm Były weekendy, że Jana widziano z 3 kobietami przed Martynką. Ma swoich wielbicieli i wielbicielki.
co ci ludzie mają w głowach? straszne to jest.
Oakoak
SushiRoll

Post autor: Oakoak »

Kolejną bulwersująca sprawa. Ktokolwiek to zrobił nie był żadnym geniuszem zbrodni tylko prosta osobą z małej miejscowości, nie umniejszając mniejszym miejscowościom, a policja tak sobie ogarnia temat XD