Ponieważ moje brwi, bez henny, nie istnieją a ceny w salonach są już naprawdę śmiesznie wysokie, chciałam sama spróbować je koloryzować. Mam włosy koloru ciemny blond i zawsze brwi farbowałam na taki popielaty chłodny brąz. Kupiłam kilka dostępnych w drogeriach produktów ale wszystkie wychodzą albo czarne albo grantowe albo rude albo nie wiadomo jakie ;)
Czy znacie może jakiś produkt dzięki któremu można uzyskać taki chłodny brąz? Help
Henna brwi
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryHej, próbowałaś henny 5.0 jasny brąz marki Delia? Mam ten sam problem, większość drogeryjnych henn wychodzi za ciemno i wyglądam jak karyna z mema "no elo, w autobusie ku##a, a gdzie"
a ta jest chyba jedną z jaśniejszych i przystępnych cenowo, dość fajnie się wypłukuje. Rozważałam kupno henny z firmy MOEMI w kolorze light blonde #202, bo kolor jest niemalże idealny, ale cena dla mnie zaporowa
-
rachelkarengreen
- KlasaBiznes
Baaardzo Ci dziękuję za odpowiedź!lkjhg pisze: ↑pn sty 19, 2026 10:48 pm Hej, próbowałaś henny 5.0 jasny brąz marki Delia? Mam ten sam problem, większość drogeryjnych henn wychodzi za ciemno i wyglądam jak karyna z mema "no elo, w autobusie ku##a, a gdzie"a ta jest chyba jedną z jaśniejszych i przystępnych cenowo, dość fajnie się wypłukuje. Rozważałam kupno henny z firmy MOEMI w kolorze light blonde #202, bo kolor jest niemalże idealny, ale cena dla mnie zaporowa
Hahahaha dokładnie tak - nie chcemy wyglądać jak Karyny
A który to rodzaj henny? Bo testowałam na pewno pudrową i chyba żelową
O firmie Moemi nie słyszałam ale zastanawiałam się nad Refectoil, używałaś?
Zaciekawiłaś mnie henną MOEMI, możesz napisać coś więcej?lkjhg pisze: ↑pn sty 19, 2026 10:48 pm Hej, próbowałaś henny 5.0 jasny brąz marki Delia? Mam ten sam problem, większość drogeryjnych henn wychodzi za ciemno i wyglądam jak karyna z mema "no elo, w autobusie ku##a, a gdzie"a ta jest chyba jedną z jaśniejszych i przystępnych cenowo, dość fajnie się wypłukuje. Rozważałam kupno henny z firmy MOEMI w kolorze light blonde #202, bo kolor jest niemalże idealny, ale cena dla mnie zaporowa
Sama od lat jestem wierna RefectoCil, mieszam dwa kolory ze sobą, ale może byłoby to coś jeszcze lepszego
-
rachelkarengreen
- KlasaBiznes
Mieszam dwa kolory brąz 3 oraz grafit 1.1 i w zależności od etapu na jakim mam moje naturalne brwi (które są bardzo jasne i bez henny ich nie widać) wychodzi przygaszony brąz. Wygląda to naturalnie pomimo, że mam jasne włosy z dominującymi pasmami siwizny. Podoba mi się efekt końcowy. Nakładam farbkę raz w miesiącu. Jestem wierna tej firmie od ponad dekady, choć gdzieś po drodze próbowałam innych opcji a i tak wracam.rachelkarengreen pisze: ↑wt sty 20, 2026 6:03 pm Czyli RefectoCil polecasz? A jaki uzyskujesz kolor?