Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
Co to znaczy mieć konkretnych przyjaciół?
Można podzielić przyjaciół na tych konkretnych i tych mniej konkretnych?
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
U Madzialeny relacja z kolacji my tu smichy ale oni są chyba na niej razem....
Jeśli wam chce się to jak tylko wyskakuje relavja zatrzymajcie siedzi gościu w jasnych spodniach na przeciw i meska reka rowniez nagrywa telefonem

Jeśli wam chce się to jak tylko wyskakuje relavja zatrzymajcie siedzi gościu w jasnych spodniach na przeciw i meska reka rowniez nagrywa telefonem
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Już wiem na 1000 % że są na kolacji razem ,w lokalu przez dziurkę od klucza, tam co poleciła im niby Nikola, bo w relacji dodała i w ekspresowym tępię to znikło.
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Ręka ujęta ,ale słabo 

- Załączniki
-
- fw_1768689916118.jpg (40.49 KiB) Przejrzano 247 razy
Gnom kuźwa teraz to musisz juz mleko wylać 
Faktycznie miałas ze wszystkim racje że są razem....
Ale się wkopali właśnie

Mało ostrożni toc ewidentnie Pinokio w jadnych jeansach siedzi i tym czarnym sweterku z telefonem w łapie i kasuje komentarze przy kolacji

Ale się wkopali właśnie
Mało ostrożni toc ewidentnie Pinokio w jadnych jeansach siedzi i tym czarnym sweterku z telefonem w łapie i kasuje komentarze przy kolacji
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
On jest w grafitowych spodniach z materiału nie dzinsachMegi007 pisze: ↑sob sty 17, 2026 11:48 pm Gnom kuźwa teraz to musisz juz mleko wylać
Ale się wkopali właśnie
Mało ostrożni toc ewidentnie Pinokio w jadnych jeansach siedzi i tym czarnym sweterku z telefonem w łapie i kasuje komentarze przy kolacji![]()
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Wszystko wszystkim te oszustwa kłamstwa itd itp ale jednam myslałam że może go zostawiła że ma troche oleju w głowie....
Kuźwa jak oni faktycznie grają ze nie są razem i ta na niego wypisuje ze taki owaki....
Ja pier*ole szok....myśleli ze się nie wyda czy co? Przecież może ich ktoś zobaczyc w tej knajpie albo gdzie indziej....
Rozstanie na pokaz i dla kasy on ze swojego bedzie zarabiać a ona ze swojego i kaska razy dwa

Kuźwa jak oni faktycznie grają ze nie są razem i ta na niego wypisuje ze taki owaki....
Ja pier*ole szok....myśleli ze się nie wyda czy co? Przecież może ich ktoś zobaczyc w tej knajpie albo gdzie indziej....
Rozstanie na pokaz i dla kasy on ze swojego bedzie zarabiać a ona ze swojego i kaska razy dwa
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Oby to była nie prawda, że oni są razem bo to będzie masakraMegi007 pisze: ↑sob sty 17, 2026 11:59 pm Wszystko wszystkim te oszustwa kłamstwa itd itp ale jednam myslałam że może go zostawiła że ma troche oleju w głowie....
Rozstanie na pokaz i dla kasy on ze swojego bedzie zarabiać a ona ze swojego i kaska razy dwa![]()
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Albo się odjebał jak szczur na otwarcie kanału, i udaje że gdzieś idzie 
po nim wszystkiego można się spodziewać. Popapraniec, szkoda mi tylko Was bo tyle się natrudziliscie, a tu lipa.
Według mnie to jest on na tej relacji. - jasne jeansy i szary sweter. To, że wrzucił zdjęcie w innych spodniach u siebie o niczym nie świadczy - mógł to zdjęcie zrobić dziś albo nawet innego dnia.
Jeżeli to prawda, że są razem, to brak mi słów...
Jeżeli to prawda, że są razem, to brak mi słów...
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
To w windzie też mogło być nagrane z miesiąc temu i wstawił że niby wychodzi, zresztą dzinsy nie pasują do takiego płaszcza, tylko z materiału, I wątpię że by poszedł że sztuczną tak ubrany.
Ale on tak chodzil ubrany w caly swiat ,nawet jak gdzies razem szli.Ona sukienka ,make up ,wlosy a on adidasy,krotkie spodenki i polowka xddawidszulcc pisze: ↑ndz sty 18, 2026 1:13 am To w windzie też mogło być nagrane z miesiąc temu i wstawił że niby wychodzi, zresztą dzinsy nie pasują do takiego płaszcza, tylko z materiału, I wątpię że by poszedł że sztuczną tak ubrany.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
A tamta znów dzieciaka sprzedała do ojca albo matki, biedny Janek
Widac na stories ze tel trzyma (jesli to on)dawidszulcc pisze: ↑ndz sty 18, 2026 1:26 am Już nie długo powinno się wydać, bo nie wytrzymają tak oszukiwać. I dziwne jest to że wyszedł niby na kolację i yjest aktywny![]()
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
-
Patkrz4584
- Channelka
Zablokował mnie.
W poniedziałek zgłaszam gnoma do US.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
A kto to ten Gnom?Patkrz4584 pisze: ↑ndz sty 18, 2026 1:40 amJebaniec czuję się bezkarny nawet na priv.
Zablokował mnie.
W poniedziałek zgłaszam gnoma do US.
-
Patkrz4584
- Channelka
W jaki sposób można tu wrzucić screen?
Gnojowi nie daruje.
Gnojowi nie daruje.