To chyba stare zdjęcie. Wlosy duzo krótsze i grzywka na bok. Ona teraz tak nie uklada tych doczepow.
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryJusiaJusia pisze: ↑sob sty 17, 2026 10:09 pm Wg mnie siedzi w chacie na dupie i napierdziela na telefonie.... On ewentualnie może po razowca wyjść ....
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
Furiatozzz, Kleopatra i szalona Iwka. Ja to podejrzewam jakiś
trójkącik się szykuje

Wszyscy raptem na wieczór gotowi

Wszyscy raptem na wieczór gotowi
Marcello
On ten placek tak podkreśla, chyba często tu zagląda. Dej przepis na zalewajkęJusiaJusia pisze: ↑sob sty 17, 2026 6:44 pm Wg niego to placek, zalewajka i płatki to zbilansowana dieta....
Aaaa rodzynki Jumbo i daktyle......
Serio zaczynam mieć alergię na tego gościa....
Madzialena na szczęście milczy ,więc moja psychika odpoczywa chociaż w tej dziedzinie....
Bo wszyscy teraz robią przedstawienie ze są szczęśliwi i każdy osobno ma zaje*iste teraz życie i ze się z kimś spotykają....MarcelinaMarcela pisze: ↑sob sty 17, 2026 10:27 pm Furiatozzz, Kleopatra i szalona Iwka. Ja to podejrzewam jakiśtrójkącik się szykuje
Wszyscy raptem na wieczór gotowi![]()
Nie wie kiedy bomba na nią tu wybuchnie. Ale ląd się już odpalił
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Hahaha zalewajka jest the best....kupujesz gotową pomidorową i zalewasz nią makaron
Przepis skomplikowany ale jakże pełnowartościowy posiłek...jak jesteś na masie dodajesz łyżkę oliwy
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Widziałam i kurde był komentarz w stylu ,, coś tu nie gra,, ale wczytałam się o tym latino i już po komentarzu...
Tancerz pierwszej klasy
On mężczyzna pracujący... żadną pracą się nie z hańbi
Byly komentarze ze ma smutne oczy potem babki przeżywały ze nie jest z Magdą jedna napisała ze jej chyba serce pęknie ze jak to tak i juz ni ma komentarzyJusiaJusia pisze: ↑sob sty 17, 2026 10:58 pm Widziałam i kurde był komentarz w stylu ,, coś tu nie gra,, ale wczytałam się o tym latino i już po komentarzu...
Tancerz pierwszej klasy
On mężczyzna pracujący... żadną pracą się nie z hańbi![]()
Znikły jak ufo
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
I pazury odpadnąJusiaJusia pisze: ↑sob sty 17, 2026 10:55 pm Czekam z niecierpliwością i przebieram girkami
Doczepy jej z wrażenia spadną i rzęsy skleją
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Wychodne ma....jest miło.... odpisuje na komentarze.....

- Załączniki
-
- fw_1768687612303.jpg (31.37 KiB) Przejrzano 112 razy
Siedzi w chacie,kasuje i lajkuje,to co mu pasi
Geniusz intelktu
setki metrów jelit, potas w soli, zenit w Wawie, ruch lewostronny, torbiel na dupie,ktory sie leczy przez rok, współpraca z Karmowskim, znajomi, lekarz korzystający z jego diety i DIETETYK oraz komandos w jednym

Czekam na kolejne hity
Kochana i jeszcze tancerz latino należący do klubu tanecznego robiący właśnie formę życiaMagellan pisze: ↑sob sty 17, 2026 11:13 pm Siedzi w chacie,kasuje i lajkuje,to co mu pasiGeniusz intelktu
setki metrów jelit, potas w soli, zenit w Wawie, ruch lewostronny, torbiel na dupie,ktory sie leczy przez rok, współpraca z Karmowskim, znajomi, lekarz korzystający z jego diety i DIETETYK oraz komandos w jednym
Czekam na kolejne hity
![]()
Ostatnio zmieniony sob sty 17, 2026 11:17 pm przez Megi007, łącznie zmieniany 1 raz.
Z jednym sie zgodzę...że brzydal. Chociaż raz powiedział prawdęJusiaJusia pisze: ↑sob sty 17, 2026 11:07 pm Wychodne ma....jest miło.... odpisuje na komentarze.....![]()
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Następna nawiedzona
,, śliczny,,

Dziś już nie wchodzę na jego profil bo koszmary mieć będę
On taki śliczny jak mądry, doświadczony i posiadający wiedzę.....
,, śliczny,,
Dziś już nie wchodzę na jego profil bo koszmary mieć będę
On taki śliczny jak mądry, doświadczony i posiadający wiedzę.....
- Załączniki
-
- fw_1768688713143.jpg (28.99 KiB) Przejrzano 79 razy