Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
rhodeodrive
Gacie z oceanu

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: rhodeodrive »

rhodeodrive pisze: pt sty 16, 2026 11:30 am Ma dużo sensu to co napisałaś. Ale z drugiej strony Magda myślę że miała to odejście przemyślane. Więc teraz musi stanąć na głowie i zrobić wszystko aby dać radę i rozkręcić swój biznesik. Ciekawe czy podoła bo mam wrażenie że oboje w pojedynkę jednak potracą z czasem siłę medialną
tomasz4999
Modna

Post autor: tomasz4999 »

Informacja prawna na dzien dzisiejszy jest taka ze mam ich obojga we d.u.p.i.e. i srednio mnie interesuja ich afery i czy ktos cos zaplanowal czy nie :') :') :') mnie interesuje tylko zeby placek zawsze kleisty wychodzil. I zeby to ciasto az takie slodkie bylo, zeby ten placek az tak parowal po przekrojeniu.
ML111
MiamiBicz

Post autor: ML111 »

Widać, że ruch na profilach mają niski. Zero nowych komentarzy, relacje są nudne, bo ciągle to samo - podniecanie się osiedlowymi sklepikami, jakich w tym kraju jest mnóstwo... I tak co kilka dni.
Widać, że nie mają na siebie pomysłu, same diety nie przyciągną, bo w dobie czata GPT płacenie komuś 400 zł za dietę z czata, to nieporozumienie.
Pitupitu1
Tritonotti

Post autor: Pitupitu1 »

tomasz4999 pisze: pt sty 16, 2026 11:50 am Informacja prawna na dzien dzisiejszy jest taka ze mam ich obojga we d.u.p.i.e. i srednio mnie interesuja ich afery i czy ktos cos zaplanowal czy nie :') :') :') mnie interesuje tylko zeby placek zawsze kleisty wychodzil. I zeby to ciasto az takie slodkie bylo, zeby ten placek az tak parowal po przekrojeniu.
Ma to samo, ale jednak bardzo prosze użytkownika Gnom, zeby juz zrzucił tę bombę. Wjedzie jak złoto do tego parującego placka . 😎
JusiaJusia
GreckieWakacje

Post autor: JusiaJusia »

Pitupitu1 pisze: pt sty 16, 2026 12:07 pm Ma to samo, ale jednak bardzo prosze użytkownika Gnom, zeby juz zrzucił tę bombę. Wjedzie jak złoto do tego parującego placka . 😎
Jaki tu spokój.....
Nanana
Nic się nie dzieje
Nanana...

Też czekam....z niecierpliwością 😉
Megi007
Mokra Włoszka

Post autor: Megi007 »

JusiaJusia pisze: pt sty 16, 2026 12:11 pm Jaki tu spokój.....
Nanana
Nic się nie dzieje
Nanana...

Też czekam....z niecierpliwością 😉
To prawda troszkę wieje nudą....
Skoro tam to i tu....... 😖🤥
Gnom
Mokra Włoszka

Post autor: Gnom »

Pitupitu1 pisze: pt sty 16, 2026 12:07 pm Ma to samo, ale jednak bardzo prosze użytkownika Gnom, zeby juz zrzucił tę bombę. Wjedzie jak złoto do tego parującego placka . 😎
Gnom czyta i widzi. Moja nazwa ma drugie dno 😅
tomasz4999
Modna

Don Rubaszny ze 2 dni temu sie chwalil (nawet na relacje skriny wrzucal), ze fejsbuk przyznal mu jakis tam medal czy nagrode ze ma najlepsza interacje ze swoimi fanami hahahaah :') :') :') Zablokowal mnie a nie mam chwilowo zadnego nowego konta ale mialem mu napisac ze nawet mnie fejsbuk przyznal nagrode za najlepsza interakcje z Kleopatra mimo iz nigdy z zadnego konta nic jej nie skomentowalem hahahaha, tak dziala algorytm po prostu ze klikasz *uj razy w profil i dostajesz nagrode :D

Swoja droga ciekawe co dalej z gala bYznesu, jak myslicie? Znalezli juz ten dworek?? :') :') Bo podobno w calej Warszawie nie bylo takiej sali zeby 500 osob pomiescic ahahahahahaha, trzeba pociagnac temat :D

Magellan, Justysia, Gromulska....do roboty dziewczyny, kobiety na traktory :')

ML111 pisze: pt sty 16, 2026 12:01 pm Widać, że ruch na profilach mają niski. Zero nowych komentarzy, relacje są nudne, bo ciągle to samo - podniecanie się osiedlowymi sklepikami, jakich w tym kraju jest mnóstwo... I tak co kilka dni.
Widać, że nie mają na siebie pomysłu, same diety nie przyciągną, bo w dobie czata GPT płacenie komuś 400 zł za dietę z czata, to nieporozumienie.
rhodeodrive
Gacie z oceanu

Post autor: rhodeodrive »

Ej śmieszny jest ten nasz Pinokio. Zauważyliście jak udaje takii zadowolony ton w głosie? Jak mówi to jakby mu ktoś w kieszeń narobił. Cieszy się niby, chce pokazać że wszystko jest ok ale źródełko wysycha….
JusiaJusia
GreckieWakacje

tomasz4999 pisze: pt sty 16, 2026 1:22 pm Don Rubaszny ze 2 dni temu sie chwalil (nawet na relacje skriny wrzucal), ze fejsbuk przyznal mu jakis tam medal czy nagrode ze ma najlepsza interacje ze swoimi fanami hahahaah :') :') :') Zablokowal mnie a nie mam chwilowo zadnego nowego konta ale mialem mu napisac ze nawet mnie fejsbuk przyznal nagrode za najlepsza interakcje z Kleopatra mimo iz nigdy z zadnego konta nic jej nie skomentowalem hahahaha, tak dziala algorytm po prostu ze klikasz *uj razy w profil i dostajesz nagrode :D

Swoja droga ciekawe co dalej z gala bYznesu, jak myslicie? Znalezli juz ten dworek?? :') :') Bo podobno w calej Warszawie nie bylo takiej sali zeby 500 osob pomiescic ahahahahahaha, trzeba pociagnac temat :D

Magellan, Justysia, Gromulska....do roboty dziewczyny, kobiety na traktory :')
Tomaszu ja planuję jutro rano pocisk, żeby trochę osób sie wczytało w to. Bo teraz skasuje odrazu 🤷
Na maila mi nie odpisał niestety...ubolewam 🤣
Ale plus ,se może wziął do ♥️ info o ujebanej kurtce i ostatnio przechadza się po rejonie w tej wiosennej.

Gala Byznesu i rozpusty.... proponuję Stadion Narodowy będzie mógł przemówienie walnąć na bogato,😂😂😂
tomasz4999
Modna

MIKOLAJKI!!!!!

<hop hop hop hop w koszuli i krotkich spodenkach>

:') :') :') :') :') :') :') :') :')
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Post autor: Monikamm »

Gromulska w szafie siedzi

Piątek? Czarny? Czarny piątek !!! 😂😂😂
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Post autor: Magellan »

Magellana wyczerpała furiacka poezja😁
Jutro dolączam do Jusi, a Gromulską za giry z szafy wyciągniemy. Ona jeszcze dycha,czy ban?😁
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Magellan pisze: pt sty 16, 2026 3:37 pm Magellana wyczerpała furiacka poezja😁
Jutro dolączam do Jusi, a Gromulską za giry z szafy wyciągniemy. Ona jeszcze dycha,czy ban?😁
Ban wszędzie, na prywacie też 😁 ale to nie problem 😁

Jutro odpadam😔 wyjeżdżam na weekend 😶
tomasz4999
Modna

Taka to ma dobrze... wyjezdza se na weekend kiedy tylko chce a niektorzy to od 11 lat dnia wolnego od pracy nie mieli!!!
Monikamm pisze: pt sty 16, 2026 3:50 pm Ban wszędzie, na prywacie też 😁 ale to nie problem 😁

Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Monikamm pisze: pt sty 16, 2026 3:50 pm Ban wszędzie, na prywacie też 😁 ale to nie problem 😁

Przyjemności i dobrego placka kleistego😁
JusiaJusia
GreckieWakacje

tomasz4999 pisze: pt sty 16, 2026 3:54 pm Taka to ma dobrze... wyjezdza se na weekend kiedy tylko chce a niektorzy to od 11 lat dnia wolnego od pracy nie mieli!!!
Hahaha 😂😂😂😂
JusiaJusia
GreckieWakacje

Magellan pisze: pt sty 16, 2026 3:37 pm Magellana wyczerpała furiacka poezja😁
Ale co tomik poezji powstał to nasze. ...
Z ogromną przyjemnością połączę z Tobą siły i jak oddział ruszy do ataku klękajcie narody ....

Gromulska wyłaź z szafy ile można autfit na galę biznesu szykować....🤣🤣🤣🤣
Załączniki
fw_1768576427416.jpg
fw_1768576427416.jpg (51.15 KiB) Przejrzano 253 razy
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Gnom jak pierdalnie,to na Kamczatce o furiatach usłyszą😁
JusiaJusia
GreckieWakacje

Magellan pisze: pt sty 16, 2026 4:44 pm Gnom jak pierdalnie,to na Kamczatce o furiatach usłyszą😁
Niech idzie w świat.......
Załączniki
fw_1768579094304.jpg
fw_1768579094304.jpg (43.88 KiB) Przejrzano 211 razy
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

Magellan pisze: pt sty 16, 2026 4:44 pm Gnom jak pierdalnie,to na Kamczatce o furiatach usłyszą😁
Ta krowa co dużo ryczy ,mało mleka daje. Słynny gnom
obsrał zbroje
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

dawidszulcc pisze: pt sty 16, 2026 5:01 pm Ta krowa co dużo ryczy ,mało mleka daje. Słynny gnom
obsrał zbroje
Nie...znam materiał i również uważam, że trzeba poczekać. To istotne.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

Magellan pisze: pt sty 16, 2026 5:13 pm Nie...znam materiał i również uważam, że trzeba poczekać. To istotne.
Jak ma poważne dowody ,powinien/powinna udostępnić to publicznie i ich oznaczyć . Po drugie postawić ich w złym świetle aby ludzie zobaczyli z kim mieli lub mają doczynienia.
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

dawidszulcc pisze: pt sty 16, 2026 5:18 pm Jak ma poważne dowody ,powinien/powinna udostępnić to publicznie i ich oznaczyć . Po drugie postawić ich w złym świetle aby ludzie zobaczyli z kim mieli lub mają doczynienia.
Co nagle,to po diable. Impulsywne działanie nie odniesie takiego wydźwięku,jaki jest zamierzony. Serio. Decyzja nie należy do mnie. Ja dziękuję za zaufanie i trzymam mocno kciuki.
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Czarny , ty jesteś sportowiec, caly w mięśniach, trzeba to ciało rozmasować. Hahahhahahahahhshahaha 😂😂😂😂
Trzymajcie mnie 😂😂😂