rhodeodrive pisze: ↑pt sty 16, 2026 11:30 am Ma dużo sensu to co napisałaś. Ale z drugiej strony Magda myślę że miała to odejście przemyślane. Więc teraz musi stanąć na głowie i zrobić wszystko aby dać radę i rozkręcić swój biznesik. Ciekawe czy podoła bo mam wrażenie że oboje w pojedynkę jednak potracą z czasem siłę medialną
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
rhodeodrive
- Gacie z oceanu
Re: Dieta czarny furiat
-
tomasz4999
- Modna
Informacja prawna na dzien dzisiejszy jest taka ze mam ich obojga we d.u.p.i.e. i srednio mnie interesuja ich afery i czy ktos cos zaplanowal czy nie
mnie interesuje tylko zeby placek zawsze kleisty wychodzil. I zeby to ciasto az takie slodkie bylo, zeby ten placek az tak parowal po przekrojeniu.
Widać, że ruch na profilach mają niski. Zero nowych komentarzy, relacje są nudne, bo ciągle to samo - podniecanie się osiedlowymi sklepikami, jakich w tym kraju jest mnóstwo... I tak co kilka dni.
Widać, że nie mają na siebie pomysłu, same diety nie przyciągną, bo w dobie czata GPT płacenie komuś 400 zł za dietę z czata, to nieporozumienie.
Widać, że nie mają na siebie pomysłu, same diety nie przyciągną, bo w dobie czata GPT płacenie komuś 400 zł za dietę z czata, to nieporozumienie.
Ma to samo, ale jednak bardzo prosze użytkownika Gnom, zeby juz zrzucił tę bombę. Wjedzie jak złoto do tego parującego placka .tomasz4999 pisze: ↑pt sty 16, 2026 11:50 am Informacja prawna na dzien dzisiejszy jest taka ze mam ich obojga we d.u.p.i.e. i srednio mnie interesuja ich afery i czy ktos cos zaplanowal czy nie![]()
![]()
mnie interesuje tylko zeby placek zawsze kleisty wychodzil. I zeby to ciasto az takie slodkie bylo, zeby ten placek az tak parowal po przekrojeniu.
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
To prawda troszkę wieje nudą....JusiaJusia pisze: ↑pt sty 16, 2026 12:11 pm Jaki tu spokój.....
Nanana
Nic się nie dzieje
Nanana...
Też czekam....z niecierpliwością![]()
Skoro tam to i tu.......
-
tomasz4999
- Modna
Don Rubaszny ze 2 dni temu sie chwalil (nawet na relacje skriny wrzucal), ze fejsbuk przyznal mu jakis tam medal czy nagrode ze ma najlepsza interacje ze swoimi fanami hahahaah
Zablokowal mnie a nie mam chwilowo zadnego nowego konta ale mialem mu napisac ze nawet mnie fejsbuk przyznal nagrode za najlepsza interakcje z Kleopatra mimo iz nigdy z zadnego konta nic jej nie skomentowalem hahahaha, tak dziala algorytm po prostu ze klikasz *uj razy w profil i dostajesz nagrode :D
Swoja droga ciekawe co dalej z gala bYznesu, jak myslicie? Znalezli juz ten dworek??
Bo podobno w calej Warszawie nie bylo takiej sali zeby 500 osob pomiescic ahahahahahaha, trzeba pociagnac temat :D
Magellan, Justysia, Gromulska....do roboty dziewczyny, kobiety na traktory
Swoja droga ciekawe co dalej z gala bYznesu, jak myslicie? Znalezli juz ten dworek??
Magellan, Justysia, Gromulska....do roboty dziewczyny, kobiety na traktory
ML111 pisze: ↑pt sty 16, 2026 12:01 pm Widać, że ruch na profilach mają niski. Zero nowych komentarzy, relacje są nudne, bo ciągle to samo - podniecanie się osiedlowymi sklepikami, jakich w tym kraju jest mnóstwo... I tak co kilka dni.
-
rhodeodrive
- Gacie z oceanu
Ej śmieszny jest ten nasz Pinokio. Zauważyliście jak udaje takii zadowolony ton w głosie? Jak mówi to jakby mu ktoś w kieszeń narobił. Cieszy się niby, chce pokazać że wszystko jest ok ale źródełko wysycha….
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Tomaszu ja planuję jutro rano pocisk, żeby trochę osób sie wczytało w to. Bo teraz skasuje odrazutomasz4999 pisze: ↑pt sty 16, 2026 1:22 pm Don Rubaszny ze 2 dni temu sie chwalil (nawet na relacje skriny wrzucal), ze fejsbuk przyznal mu jakis tam medal czy nagrode ze ma najlepsza interacje ze swoimi fanami hahahaah![]()
![]()
Zablokowal mnie a nie mam chwilowo zadnego nowego konta ale mialem mu napisac ze nawet mnie fejsbuk przyznal nagrode za najlepsza interakcje z Kleopatra mimo iz nigdy z zadnego konta nic jej nie skomentowalem hahahaha, tak dziala algorytm po prostu ze klikasz *uj razy w profil i dostajesz nagrode :D
Swoja droga ciekawe co dalej z gala bYznesu, jak myslicie? Znalezli juz ten dworek??![]()
Bo podobno w calej Warszawie nie bylo takiej sali zeby 500 osob pomiescic ahahahahahaha, trzeba pociagnac temat :D
Magellan, Justysia, Gromulska....do roboty dziewczyny, kobiety na traktory![]()
Na maila mi nie odpisał niestety...ubolewam
Ale plus ,se może wziął do
Gala Byznesu i rozpusty.... proponuję Stadion Narodowy będzie mógł przemówienie walnąć na bogato,
-
tomasz4999
- Modna
MIKOLAJKI!!!!!
<hop hop hop hop w koszuli i krotkich spodenkach>

<hop hop hop hop w koszuli i krotkich spodenkach>
-
tomasz4999
- Modna
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Hahahatomasz4999 pisze: ↑pt sty 16, 2026 3:54 pm Taka to ma dobrze... wyjezdza se na weekend kiedy tylko chce a niektorzy to od 11 lat dnia wolnego od pracy nie mieli!!!
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Ale co tomik poezji powstał to nasze. ...
Z ogromną przyjemnością połączę z Tobą siły i jak oddział ruszy do ataku klękajcie narody ....
Gromulska wyłaź z szafy ile można autfit na galę biznesu szykować....
- Załączniki
-
- fw_1768576427416.jpg (51.15 KiB) Przejrzano 248 razy
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Nie...znam materiał i również uważam, że trzeba poczekać. To istotne.dawidszulcc pisze: ↑pt sty 16, 2026 5:01 pm Ta krowa co dużo ryczy ,mało mleka daje. Słynny gnom
obsrał zbroje
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Co nagle,to po diable. Impulsywne działanie nie odniesie takiego wydźwięku,jaki jest zamierzony. Serio. Decyzja nie należy do mnie. Ja dziękuję za zaufanie i trzymam mocno kciuki.dawidszulcc pisze: ↑pt sty 16, 2026 5:18 pm Jak ma poważne dowody ,powinien/powinna udostępnić to publicznie i ich oznaczyć . Po drugie postawić ich w złym świetle aby ludzie zobaczyli z kim mieli lub mają doczynienia.