Start
Mój profil

Afrodyzjaki

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
ddda
RóżowePolo

Afrodyzjaki

Post autor: ddda »

Podobno wszystko co jest w zasięgu ręki może służyć jako dodatek do gry wstępnej. W jednym artykule wyczytałam nawet, że jak ktoś ma bujną wyobraźnię, to i zwykła książka może mieć miłe zastosowanie.
Była tam też wypowiedź pary małżeńskiej z 20-letnim stażem, która co noc ma różne urozmaicenia. Często sięgają po owe dodatki do lodówki S

Tylko cholera co np. można robić z kurczakiem, albo wołowiną?
azrana
RóżowePolo

Post autor: azrana »

Zamrożonym kurczakiem albo wołowiną można co najwyżej ogłuszyć potencjalnego partnera- partnerkę ale czy to ma jakiś wpływ na bogactwo życia erotycznego to ja nie wiem .
Z mojego doświadczeenia to bym nie chciał jakimiś zwłokami po łbie obskoczyć w ramach gry wstępnej , ale może ja sie nie znam i w dzisiejszych czasach to jest standard .
Przepraszam ale musze sie wyśmiać zanim napisze coś więcej:-) Ogólnie my testujemy nowości, ale są to raczej standardowe, jakieś wibratory, ostatnio wypróbowaliśmy sobie se** elixir., czyli słynną hiszpańską muchę w którą nie wierzyłam ale podziałała.
ninka35
Siatkarka

Post autor: ninka35 »

Ja brałam takie indiańskie zioła stosowane przez Indian Azteków w polsce sprzedają pod nazwą Feminam Libido polecam spróbować
rockshoot
PrinTu

Post autor: rockshoot »

Na nas ten elixir hiszpańska mucha nie zadziałała.
Ale pierwszy raz w życiu jadłam małże o jeeeeeezu, w drodze z restauracji do domu, w aucie nie mogłam już usiedzieć XDDD
galds
RóżowePolo

Post autor: galds »

W Twojej lodówce jest tylko kurczak i wołowina?;) Uruchom wyobraźnię.
Karalina
RóżowePolo

Post autor: Karalina »

Może przynosi jakieś doznania położenie np. schłodzonej wołowiny, albo udek z kurczaka na piersiach partnerki? A ta hiszpańska mucha to nie placebo
azrana
RóżowePolo

Post autor: azrana »

Wcześniej również mi sie tak wydawało, w sensie, że to raczej nie może działać. Jednak działa i to bardzo dobrze. Ogólnie dawno juz nie byłam tak napalona na swojego faceta jak właśnie po tym środku ;)