Start
Mój profil

Emilia Kwiecień Włodawa

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
pieczonyziemniak.
VlogmasEnjoyer

Re: Emilia Kwiecień Włodawa

Post autor: pieczonyziemniak. »

Mnbvcxz346 pisze: śr sty 14, 2026 5:08 pm Myślisz, że gdyby była trzeźwa to nie poszłaby do pierwszego lepszego domu po pomoc? Znała okolicę doskonale.
Już przestań ją tak usilni bronić.
Nie wiem czy czytasz ten wątek dokładnie ale poskładaj temperaturę i odległość w całość. Doinformuj się trochę i później możemy dyskutować. Bez odbioru.
Kotek_99
LouiBag

Post autor: Kotek_99 »

adalberto81 pisze: śr sty 14, 2026 5:02 pm No na pewno rozdmuchane, przecież każdemu może zdarzyć się wpadka z 2 promilami za kierownicą, a kto nie odbierał dzieci z przedszkola na podwójnym gazie niech pierwszy rzuci kamieniem. Moim zdaniem to już świadczy o braku hamulców i głębokim uzależnieniu.
Z tym się zgadzam, to jest już bardzo poważna sprawa.

A ten ich związek zalatuje takim "gdzie jest dużo emocji" "nie mogą żyć ze sobą, ale bez siebie też nie". Klasyka gatunku.
Mnbvcxz346
Bransoletka50k

Post autor: Mnbvcxz346 »

PEONIA pisze: śr sty 14, 2026 5:14 pm taaaa ale jak kwestią obiektywną jest to, ze chłop naruszył paragrafy to się kłócisz i tu już można mieć zdanie odnośnie kwestii obiektywnych i temu zaprzeczać XD
Już zapadł wyrok? Szybko.
pieczonyziemniak. pisze: śr sty 14, 2026 5:10 pm Nie wiem czy czytasz ten wątek dokładnie ale poskładaj temperaturę i odległość w całość. Doinformuj się trochę i później możemy dyskutować. Bez odbioru.
Poskładaj miejsce, gdzie została znaleziona- ona nawet nie kierowała się w kierunku okolicznych domów.
Ostatnio zmieniony śr sty 14, 2026 5:17 pm przez Mnbvcxz346, łącznie zmieniany 1 raz.
ranek panek
PEONIA
Forma życia

Post autor: PEONIA »

liliona12 pisze: śr sty 14, 2026 5:20 pm Przestańcie powielać fałszywe informacje, że wobec męża jest prowadzone jakiekolwiek postępowanie. Gdzie jest moderacja?
Zanim zaczniesz krzyczeć dobrze jest korzystać z Google? https://wiadomosci.onet.pl/lublin/smier ... ch/pyr05mj

"Jednym z wątków postępowania jest ewentualne nieudzielenie pomocy kobiecie przez osobę z jej najbliższego otoczenia" - ciekawe o kogo chodzi?
Mnbvcxz346
Bransoletka50k

PEONIA pisze: śr sty 14, 2026 5:23 pm Zanim zaczniesz krzyczeć dobrze jest korzystać z Google? https://wiadomosci.onet.pl/lublin/smier ... ch/pyr05mj

"Jednym z wątków postępowania jest ewentualne nieudzielenie pomocy kobiecie przez osobę z jej najbliższego otoczenia" - ciekawe o kogo chodzi?
Mąż był przesłuchiwany w roli świadka a nie oskarżonego.
ranek panek
liliona12
Migocząca Świeczka

Post autor: liliona12 »

PEONIA pisze: śr sty 14, 2026 5:23 pm Zanim zaczniesz krzyczeć dobrze jest korzystać z Google? https://wiadomosci.onet.pl/lublin/smier ... ch/pyr05mj

Badanie wątku, a postawienie zarzutów to dwie różne sprawy. Mniej nienawiści, bo zaczyna cie oślepiać.

I sama naucz się czytać całość artykułu, a nie wybrane fragmenty "Na ten moment nikt nie usłyszał zarzutów, postępowanie prowadzone jest w sprawie."
Ostatnio zmieniony śr sty 14, 2026 5:27 pm przez liliona12, łącznie zmieniany 1 raz.
Pandeusz
RóżowePolo

Post autor: Pandeusz »

Mnbvcxz346 pisze: śr sty 14, 2026 5:15 pm Już zapadł wyrok? Szybko.

Poskładaj miejsce, gdzie została znaleziona- ona nawet nie kierowała się w kierunku okolicznych domów.
Kierowała się w stronę Włodawy. Ale wybrała drogę polem widocznie z jakiegoś powodu. Most i przed nim patrząc w kierunku Włodawy zaszła. Czyli idąc w stronę Włodawy wzdłuż wlodawki ulice chełmska miała po lewej swojej stronie/ tak jak i rzekę. Widocznie nie wiedziała że dalej do tej rzeki wpada też tarasienka i wtedy miała drogę odcięta i przed sobą. I po lewej. A po prawej został las i Okuninka.
Awatar użytkownika
florella
RoseGold

Post autor: florella »

Nowy film Faktu po rozmowie z sąsiadami. Opinia o niej bardzo dobra. Mąż dziwny, zdystansowany. Byli w trakcie rozwodu, były kłótnie i niebieska karta.
PEONIA
Forma życia

liliona12 pisze: śr sty 14, 2026 5:26 pm Badanie wątku, a postawienie zarzutów to dwie różne sprawy. Mniej nienawiści, bo zaczyna cie oślepiać.

I sama naucz się czytać całość artykułu, a nie wybrane fragmenty "Na ten moment nikt nie usłyszał zarzutów, postępowanie prowadzone jest w sprawie."
Napisałam, ze prowadzone jest postępowanie. Może zacznij naprawdę stosować wobec siebie co piszesz...
Pandeusz
RóżowePolo

florella pisze: śr sty 14, 2026 5:29 pm Nowy film Faktu po rozmowie z sąsiadami. Opinia o niej bardzo dobra. Mąż dziwny, zdystansowany. Byli w trakcie rozwodu, były kłótnie i niebieska karta.
Gdzie można obejrzeć ?
Mnbvcxz346
Bransoletka50k

florella pisze: śr sty 14, 2026 5:29 pm Nowy film Faktu po rozmowie z sąsiadami. Opinia o niej bardzo dobra. Mąż dziwny, zdystansowany. Byli w trakcie rozwodu, były kłótnie i niebieska karta.
Bardzo wiarygodne. Szkoda, że nie zapytali o zdanie rodziców pacjentów poradni w której pracowała i którzy to protestowali żeby ją zwolnić :')
ranek panek
liliona12
Migocząca Świeczka

Post autor: liliona12 »

A sąsiadka mówiła, że dbała o dobro dzieci. No jeżeli odbieranie dziecka z przedszkola samochodem z 2 promilami to dbanie o jego dobrobyt...
Mnbvcxz346
Bransoletka50k

Pandeusz pisze: śr sty 14, 2026 5:34 pm Albo pani fryzjerki z pasji ! O!
Facet w trakcie rozwodu śmiał sobie układać życie z kimś normalnym? O niee. Okropny.
ranek panek
PEONIA
Forma życia

Mnbvcxz346 pisze: śr sty 14, 2026 5:22 pm Przecież już napisał czemu.
No to czemu, może mi umknęło.

Z waszych postów wychodzi mniej więcej tak:

wezwanie pomocy do żony, która znalazła się wstanie zagrożenia życia bo sama się upiła i sama sobie winna - współuzależnienie, niańczenie, "ej ale co on miał zrobić", ratowanie na siłę, niech ponosi konsekwencje swoich czynów
Wezwanie pomocy do obcego menela, który sam się upił i też jest sam sobie winien - "jestem empatycznym człowiekiem nie róbcie ze mnie potwora"

Sytuacja taka sama tylko różni się stopień zażyłości ale "nie porównujcie tego" ;P
Pandeusz
RóżowePolo

Mnbvcxz346 pisze: śr sty 14, 2026 5:35 pm Facet w trakcie rozwodu śmiał sobie układać życie z kimś normalnym? O niee. Okropny.
Czuli jednak ;) dzięki za potwierdzenie;)
Mnbvcxz346
Bransoletka50k

PEONIA pisze: śr sty 14, 2026 5:36 pm No to czemu, może mi umknęło.

Z waszych postów wychodzi mniej więcej tak:

wezwanie pomocy do żony, która znalazła się wstanie zagrożenia życia bo sama się upiła i sama sobie winna - współuzależnienie, niańczenie, "ej ale co on miał zrobić", ratowanie na siłę, niech ponosi konsekwencje swoich czynów
Wezwanie pomocy do obcego menela, który sam się upił i też jest sam sobie winien - "jestem empatycznym człowiekiem nie róbcie ze mnie potwora"

Sytuacja taka sama tylko różni się stopień zażyłości ale "nie porównujcie tego" ;P
Może poszukaj tego posta zamiast znów pisać brednie?

Pandeusz pisze: śr sty 14, 2026 5:37 pm Czuli jednak ;) dzięki za potwierdzenie;)
Jej kochanek sprzed rozwodu już nie jest tak interesujący?
ranek panek
PEONIA
Forma życia

Lilianova pisze: śr sty 14, 2026 5:30 pm I bardzo dobrze, że wzywają policję do psów. Mam nadzieję, że los zwierząt zmieni się na lepsze.
Poza tym nie porównuj zwierzęcia, które jest uzależnione od człowieka do człowieka, który ma wolną wolę i może robić co chce.

Nie byłam tam ale zawsze pomagam ludziom gdy widzę, że jej potrzebują. Nawet nieprzyjacielowi nie pozwoliłabym odejść bez kurtki w mróz samemu nocą wiedząc, że jest pijany. Ale to jestem ja,

Widzisz obwinianie tyczy się tego, że ludzie wieszają na jej mężu psy ale gdyby to ona go zostawiła i wyszłoby, że pił i się nie układało między nami to wiesz co było ?

Ludzie by na 90% komentowali : Dobrze zrobiła!
Problem z głowy! / W końcu się uwolniła!

(Widzę, że mamy tak podwójne standardy, że jakiejś świętej krowie przeszkadzał powyższy komentarz i postanowiła go zgłosić 🤡
Ta, która to zrobiła niech idzie do cyrku. Tam jest jej miejsce. Obrzydliwe. To są te podwójne standardy 🤣 🤡 🤡
Ale kto tu stosuje podwójne standardy? Osobiście gdyby sytuacja była odwrotna też by była za tym, ze zona powinna odpowiadać karnie za nieudzielenie pomocy.
Kotek_99
LouiBag

Post autor: Kotek_99 »

Lilianova pisze: śr sty 14, 2026 5:30 pm I bardzo dobrze, że wzywają policję do psów. Mam nadzieję, że los zwierząt zmieni się na lepsze.
Poza tym nie porównuj zwierzęcia, które jest uzależnione od człowieka do człowieka, który ma wolną wolę i może robić co chce.

Nie byłam tam ale zawsze pomagam ludziom gdy widzę, że jej potrzebują. Nawet nieprzyjacielowi nie pozwoliłabym odejść bez kurtki w mróz samemu nocą wiedząc, że jest pijany. Ale to jestem ja,

Widzisz obwinianie tyczy się tego, że ludzie wieszają na jej mężu psy ale gdyby to ona go zostawiła i wyszłoby, że pił i się nie układało między nami to wiesz co było ?

Ludzie by na 90% komentowali : Dobrze zrobiła!
Problem z głowy! / W końcu się uwolniła!
Pewnie by tak pisały różne Grażyny i trolle na FB, ale to raczej w tym wypadku nie jest kwestia podwójnych standardów tylko po prostu głupoty tych komentujących. Tacy będą zawsze i pod każdą sprawą. Tutaj na szczęście moderacja działa bardzo sprawnie.
Daria
ZdalnaFanka

Post autor: Daria »

Trochę się już w tych przepychankach pogubiłam. To oznacza, że on był gejem? Ale miał kochanke fryzjerke? I ona też miała kochanka?
Awatar użytkownika
verysweetcherry
Moderator

Post autor: verysweetcherry »

Po raz kolejny proszę o zaprzestanie wzajemnych kłótni i oskarżeń. To nie jest wątek o Was. Proszę również o trzymanie się dostępnych faktów ,a nie wymyślanie teorii z dupy. Odpowiednie służby zajmują się tą sprawą i to one ustalą jaka było i jaka będzie kara o ile ktoś zostanie podciągnięty do odpowiedzialności..
zzz
ZdalnaFanka

Post autor: zzz »

Jeżeli wysadził ją pod gospodarstwem rodziców lub w jego bardzo bliskim sąsiedztwie to moim zdaniem zmienia postać rzeczy. Nie wiem, czy tak było, ale jeśli tak, to lincz na tym facecie jest delikatnie mówiąc niesprawiedliwy. Może poczekajcie na efekty śledztwa i na wyrok, bo jak widać sprawa nie jest taka jednoznaczna.
JanekS.
RoyalBaby

Post autor: JanekS. »

no i trzeba ustalic czy "wysadzil" czy sama wyjsc chciala. Bo jezeli nie ma zadnych sladow otarc, walki, itp to gdyby wyjsc nie chciala z auta ciezko by bylo ja wysadzic bez pozostawienia takich sladow. No ale...
domexazs3
RoyalBaby

Post autor: domexazs3 »

Ja tam chcę w to wierzyć, że to ona sama dobrowolnie podjęła decyzję o przejściu się i że sama siebie skazała na taki los. Ludzie w komentarzach snują hipotezy, że to on to wszystko zaplanował i ukartował by się jej pozbyć nie zostawiając śladów tak, żeby śledztwo nie wykazało jego winy tak jak to jest w przypadku klasycznych zabój....
Breath4lovee
Koczkodan

Post autor: Breath4lovee »

JanekS. pisze: czw sty 15, 2026 1:21 pm no i trzeba ustalic czy "wysadzil" czy sama wyjsc chciala. Bo jezeli nie ma zadnych sladow otarc, walki, itp to gdyby wyjsc nie chciala z auta ciezko by bylo ja wysadzic bez pozostawienia takich sladow. No ale...
Sama chciała. A jak ktoś chce skoczyć z mostu i wiesz o tym to kibicujesz, bo sam chce. Taką masz logikę.
Awatar użytkownika
adalberto81
BlondDoczep

Post autor: adalberto81 »

Breath4lovee pisze: czw sty 15, 2026 4:03 pm Sama chciała. A jak ktoś chce skoczyć z mostu i wiesz o tym to kibicujesz, bo sam chce. Taką masz logikę.
Miejcie też trochę realizmu. Mieliśmy ostatnio ponad dwa tygodnie mrozu, gdyby służby szukały każdego pijanego/naćpanego, który oddalił się nocą w niewiadomym kierunku to policja/ pogotowie/ a może i straż pożarna nie robiłyby od Sylwestra nic innego.