Start
Mój profil

Emilia Kwiecień Włodawa

Moderator: verysweetcherry
Stillasatree
BlondDoczep

Re: Emilia Kwiecień Włodawa

Post autor: Stillasatree »

Mnbvcxz346 pisze: śr sty 14, 2026 9:04 am A ona mu slubowala niebieską kartę? 😉
Skąd wiesz, że niebieska karta jest założona na nią? Wyżej były komentarze, że to on złamał jej rękę, że to on był agresywny.
Współczuję Twojej kobiecie, jeśli takie masz podejście i potrafisz usprawiedliwić czymkolwiek zostawienie najbliższej sobie osoby na mrozie, na pewną śmierć.
Pandeusz
RóżowePolo

Post autor: Pandeusz »

MalaCzarna pisze: śr sty 14, 2026 8:49 am https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/l ... OfOC-4cDPQ

Sa nowe informacje. Nie mieszkali razem, ale tego dnia spędzali sami czas bez dzieci
Więc penwie razem pili i wyprawa po dokładkę do sklepu. Dlatego penwie nie zawiadomił bo jeździł po alko
PEONIA
Forma życia

Post autor: PEONIA »

Stillasatree pisze: śr sty 14, 2026 9:27 am Skąd wiesz, że niebieska karta jest założona na nią? Wyżej były komentarze, że to on złamał jej rękę, że to on był agresywny.
Współczuję Twojej kobiecie, jeśli takie masz podejście i potrafisz usprawiedliwić czymkolwiek zostawienie najbliższej sobie osoby na mrozie, na pewną śmierć.
Oj tak komentarze panów w tym wątku bardzo przykre . Epidemia męskiej samotności chyba jeszcze nie tak dotkliwa jak powinna :P

Jeden nie widzi nic złego w wywaleniu kogoś z samochodu i robimy dramat jakby był mróz stulecia (to jest zawsze patologia nieważne w jaką pogodę na dobrą sprawę) chociaż, żeby nie było wspomnę o Pani do której dotarło, ze robienie awantur w samochodzi i uciekanie z niego to deczko patologia bo ona tak robi i ten mąż taki wyrozumiały hihihihi (szkoda, ze nie ma emotki facepalm)

Drugi nie widzi nic złego w zostawieniu zony na mrozie na śmierć ale dla obcego pijaka kiedyś czekał 25 minut aż policja przyjedzie, żeby bidulka nikt nie potrącił więc nie róbmy z niego psychopaty bez serca :P Dodajmy do tego, ze nie wie co ma powiedzieć jak się na policję dzwoni.

Tego trzeciego to już nie wspomnę - cały świat, zły baby złe, system zły i przeciwko mężczyznom, życie z alkoholikiem to piekło ale odejść nie tylko lepiej się użalać, meczeć a na koniec wystawić na śmierć.

"Jestem takim miłym facetem czemu nie mam dziewczyny, już wiem wstrętne baby lecą tylko na hajs i nie mam 200 cm wzrostu" - starterpack
AgaR
VlogmasEnjoyer

Post autor: AgaR »

Kurcze, ja mam strasznie mieszane uczucia.

Z jednej strony totalnie nie rozumiem męża Emilii i mam wrażenie, że było to celowe działanie, a z drugiej sama byłam kiedyś w sytuacji, gdzie podczas wyjazdu wakacyjnego partner (na szczęście już były) tak się spił i awanturował, że w końcu pozwoliłam mu opuścić kwaterę i łaził gdzieś pół nocy. Też mógł gdzieś wpaść, zasnąć w niebezpiecznym miejscu, zostać napadniętym, ale nie miałam już siły z nim walczyć, nie byłam w stanie nad nim zapanować. Teraz zastanawiam się, co byłoby lepsze w takiej sytuacji.
AgaR
VlogmasEnjoyer

Post autor: AgaR »

Jakiś czas temu była też podobna sytuacja polaka w Hiszpanii. Pokłócił się z dziewczyną w trakcie jazdy autostradą, wysiadł z auta, nie chciał wrócić i zaginął. Nie przeżył, mimo że była to Hiszpania, więc wysokie temperatury, ale teren trudny, utknął gdzieś lub spadł, już nie pamiętam, i po człowieku...
PEONIA
Forma życia

Post autor: PEONIA »

Psychologowie mają takie powiedzenie "zdrowe z chorym nie tańczy" np, Jeżeli trafiasz na samych "narcyzów" to jest duża szansa, ze w pewnym stopniu sama/sam tez przejawiasz cechy manipulacyjne.

Owszem winę za alkoholizm poznosi ponosi piją cy , winę za przemoc domową ponosi osoba stosująca ją ale "zdrowa" osoba się w coś takiego nie uwikła. Musi być coś nie teges - problemy emocjonalne, niskie poczucie własnej wartości, jakieś skrzywienia z dzieciństwa. Inaczej nie wlazłbyś/wlazłabyś w związek z taką osobą i nie siedział w tym latami. Często też takie dysfunkcyjne jednostki same uciekają jak się zorientują świadomie czy podświadomie , ze spotykają się z osobą gdzie nie ma miejsca dla takich ekscesów. Nawet w tym wątku ktoś wspominał, ze miał pijąca matkę i pijąca partnerkę - mamy nie wybrałeś ale dziewczynę tak czyli taki schemat. Póki tego nie załatwisz sam to następna też będzie piła....bo taką nieświadomie wybierzesz.

Tutaj już są głosy o romansach, on jej złamał rękę ona przyjeżdża po alkoholu po dzieciaka mając 2 promile - niezła rodzinka, tylko dzieci żal.
Pandeusz
RóżowePolo

Rzeka.chaosu pisze: śr sty 14, 2026 10:02 am A ty pił byś z byłą / w trakcie rozwodu? To się kupy nie trzyma, ta samotna podróż bez dzieci.
to jak widac była bardzo zaburzona relacja, wiec ani troche mnie to nie dziwi, malo to ntawet po rozwodzie a juz w nowuch rrlacjach po cichaczu gdzies do siebie wracaja?
Rzeka.chaosu
Currently:Greece

Post autor: Rzeka.chaosu »

Pandeusz pisze: śr sty 14, 2026 10:14 am to jak widac była bardzo zaburzona relacja, wiec ani troche mnie to nie dziwi, malo to ntawet po rozwodzie a juz w nowuch rrlacjach po cichaczu gdzies do siebie wracaja?
Mnie dziwi i to jeszcze bez dzieci. W święto, dzień wolny, który spędza się z najbliższymi. Wg sąsiadów ci ludzie to nie patologia.
Pandeusz
RóżowePolo

Rzeka.chaosu pisze: śr sty 14, 2026 10:17 am Mnie dziwi i to jeszcze bez dzieci. W święto, dzień wolny, który spędza się z najbliższymi. Wg sąsiadów ci ludzie to nie patologia.
Ludzie nie patologia, ale relacja między nimi widocznie już taka mogła być.
pirifiri
LouiBag

Post autor: pirifiri »

Mam wrażenie że połowa tu komentujących nie ma pojęcia jak działa mózg alkoholika. Już samo to że zboczyła z drogi, którą mogła dojść pod swój blok wiele mówi. Wyszła z auta z torebką- może myślała że telefon ma w środku. Bez kurtki, ale z alko w ręku…
Nie będę bronić męża, bo jak widać też nie działał racjonalnie, ale obarczanie go winą jest niesprawiedliwe.
Decyzje podejmowane po alko są zazwyczaj irracjonalne.
Breath4lovee
Koczkodan

Post autor: Breath4lovee »

pirifiri pisze: śr sty 14, 2026 10:51 am Mam wrażenie że połowa tu komentujących nie ma pojęcia jak działa mózg alkoholika. Już samo to że zboczyła z drogi, którą mogła dojść pod swój blok wiele mówi. Wyszła z auta z torebką- może myślała że telefon ma w środku. Bez kurtki, ale z alko w ręku…
Nie będę bronić męża, bo jak widać też nie działał racjonalnie, ale obarczanie go winą jest niesprawiedliwe.
Decyzje podejmowane po alko są zazwyczaj irracjonalne.
No ok, nawet jak miała niedaleko do domu to była bez kurtki i z nią pił czy woził do sklepu, a nie mógł zadzwonić do jej rodziców, czy dotarła do domu? To jest chore, że wysadzasz kogoś bliskiego w środku zimy na mrozie bez kurtki, a potem idziesz spać jakby nigdy nic.
EmEm
MieszkankaPowiśla

Post autor: EmEm »

Jak byla ta sprawa z kobieta co z dziecmi w szambie była tez na sile szukaliscie winy męża, internetowi detektywi 🤦‍♀️
Mnbvcxz346
Bransoletka50k

Post autor: Mnbvcxz346 »

EmEm pisze: śr sty 14, 2026 10:56 am Jak byla ta sprawa z kobieta co z dziecmi w szambie była tez na sile szukaliscie winy męża, internetowi detektywi 🤦‍♀️
Bo żyjemy w takim społeczeństwie, że kobieta nigdy nie jest winna 😉
ranek panek
piorunek18
RoyalBaby

Post autor: piorunek18 »

Rzeka.chaosu pisze: śr sty 14, 2026 10:17 am Mnie dziwi i to jeszcze bez dzieci. W święto, dzień wolny, który spędza się z najbliższymi. Wg sąsiadów ci ludzie to nie patologia.
Wiadomo, sąsiedzi wiedzą najlepiej. Alkoholiczka co jeździ pijana samochodem i przyjmuje swoich pacjentów pod wpływem to nie patologia ? To jak inaczej to nazwać ? Szkoda straconego życia, ale sama tak wybrała i przy okazji zniszczyła dzieciństwo swoim dzieciom bo pijany rodzic w domu to zawsze dramat, trauma, brak poczucia bezpieczeństwa i to jest zawsze patologia. Mimo wszytko uważam, że mąż nie powinien był zostawiać jej na takim mrozie, zostawił ją na pewną śmierć. Czego by tu nie napisać, to mimo że mąż przyczynił się do śmierci tej kobiety to i tak koniec końców za tą tragedię odpowiada alkohol. Nic nie jest czarno - białe
vhvj
Channelka

Post autor: vhvj »

laura_bunko pisze: śr sty 14, 2026 7:32 am Czy sekcja zwłok wykazała, kiedy doszło do śmierci? Od razu pierwszej nocy?
Na nekrologu jest, że zmarła 11.01 ale to chyba uznali datę znalezienia ciała, jako datę śmierci.
Co więcej, na nekrologu mąż wymieniony jest, jako pogrążony w zaku, po matce i bracie a nie pierwszy jak to zwykle bywa
Jeżeli byli w trakcie rozwodu, to nie ma co robic wielkiego halo, że to brat ogarnia pogrzeb i zamawia nekrolog.
Awatar użytkownika
Lilianova
BlondDoczep

Post autor: Lilianova »

Mnbvcxz346 pisze: śr sty 14, 2026 10:58 am Bo żyjemy w takim społeczeństwie, że kobieta nigdy nie jest winna 😉
I to jest dramat. Demonizowanie i obwinianie facetów za zło całego świata a wszystkie kobiety to święte krowy. 🤡 - feminizm w patologicznej postaci, co więcej piszę to jako kobieta.
Breath4lovee
Koczkodan

Post autor: Breath4lovee »

Lilianova pisze: śr sty 14, 2026 12:49 pm I to jest dramat. Demonizowanie i obwinianie facetów za zło całego świata a wszystkie kobiety to święte krowy. 🤡 - feminizm w patologicznej postaci, co więcej piszę to jako kobieta.
Ale jakie obwinianie facetów? Ludzie nawet do psów w te mrozy wzywali policję, że mogą zamarznąć na dworze, a tutaj wychodzi na to, że jak ktoś jest alkoholikiem, to można mu pozwolić umrzeć 😆 Zostanie pociągnięty za nieudzielenie pomocy conajmniej i dobrze mu tak.
Mnbvcxz346
Bransoletka50k

Breath4lovee pisze: śr sty 14, 2026 12:57 pm Ale jakie obwinianie facetów? Ludzie nawet do psów w te mrozy wzywali policję, że mogą zamarznąć na dworze, a tutaj wychodzi na to, że jak ktoś jest alkoholikiem, to można mu pozwolić umrzeć 😆 Zostanie pociągnięty za nieudzielenie pomocy conajmniej i dobrze mu tak.
Pies na mrozie nie stoi na własne życzenie.
ranek panek
kklaa
ZdalnaFanka

Post autor: kklaa »

Mnbvcxz346 pisze: śr sty 14, 2026 1:04 pm Pies na mrozie nie stoi na własne życzenie.
Czyli według ciebie odchodząc od osoby dotyczącej wątku alkoholik w szczególności kobieta czyli alkoholiczka zasługuje tylko na śmierć?
Mnbvcxz346
Bransoletka50k

kklaa pisze: śr sty 14, 2026 1:08 pm Czyli według ciebie odchodząc od osoby dotyczącej wątku alkoholik w szczególności kobieta czyli alkoholiczka zasługuje tylko na śmierć?
Czy (były) partner powinien być odpowiedzialny za taką osobę do końca życia? To była dorosła osoba. Miała wiele szans, była na odwyku i dalej wolała chlać. Ileż można ratować i niańczyć taką osobę?
ranek panek
kklaa
ZdalnaFanka

Mnbvcxz346 pisze: śr sty 14, 2026 1:10 pm Czy (były) partner powinien być odpowiedzialny za taką osobę do końca życia? To była dorosła osoba. Miała wiele szans, była na odwyku i dalej wolała chlać. Ileż można ratować i niańczyć taką osobę?
Nie, i nie o tym jest rozmowa powtarzam po raz kolejny nikt mu nie kazał jej ratować biegać za nią, zabierać alkohol, wciskać kurtkę Wystarczył jeden telefon.
Mnbvcxz346
Bransoletka50k

kklaa pisze: śr sty 14, 2026 1:19 pm Nie, i nie o tym jest rozmowa powtarzam po raz kolejny nikt mu nie kazał jej ratować biegać za nią, zabierać alkohol, wciskać kurtkę Wystarczył jeden telefon.
"Halo policja najebana żona obraziła się i uciekła z samochodu obok domu swoich rodziców, proszę sprawdzić czy bezpiecznie dotarła"
ranek panek
kklaa
ZdalnaFanka

Mnbvcxz346 pisze: śr sty 14, 2026 1:20 pm "Halo policja najebana żona obraziła się i uciekła z samochodu obok domu swoich rodziców, proszę sprawdzić czy bezpiecznie dotarła"
Na szczeście osoba przyjmująca tak mądre zgłoszenie nadal ma obowiązek dopytać o szczegóły i sprawdzić zasadność zgłoszenia tym bardziej przy najważniejszej tutaj kwestii jaką były warunki pogodowe.
kklaa
ZdalnaFanka

Ten wątek pokazuje jak straszny jest alkohol i jak strasznie potrafić skrzywdzić człowieka nawet takiego, który nigdy go nie miał w ustach.
JanekS.
RoyalBaby

Post autor: JanekS. »

zadne argumenty nie dotra, a jak juz dotra to zaczyna sie obrazanie i personalne wycieczki. Czasami zyjacy z alkoholikiem ma gorzej niz sam alkoholik - przyklady wyzej.