Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
Wszystko skopiowane z czatu 

ahhhhahhhaaahhhaaa
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Miło, że przeczytała....miło ,że z nami tu jest....
Odrazu wieczór jakby ciekawszy

Odrazu wieczór jakby ciekawszy
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Trza więcej ludzi tu do nas zaprosić...niech sobie usiądą,rozgoszczą się, niech pójdzie info w świat ...
- Anty Cygan
- Gacie z oceanu
Nie ma co się denerwować lepiej wszyscy zjedzmy placka. Pamiętajcie żeby paluchem sprawdzić o właśnie tak. Macane zawsze lepiej smakuje
- Załączniki
-
- fw_1768334702558.jpg (35.52 KiB) Przejrzano 460 razy
Czy może mi ktoś wyjaśnić skąd uwielbienie dla tych dwojga nazwijmy ich "biznesmenów"? Nigdy ich zbytnio nie obserwowałam ale FB czasem wyświetla profil. Czasem coś tam o nich przeczytałam. Wystarczylo trochę ich posłuchać i widać, że cała ta bajera o tyłu chętnych, dietach to ściema dla naiwnych. Jak to możliwe, że ludzie płacą za coś i nie oczekują kwitów, dyplomów potwierdzających wykształcenie/kwalifikacje? Łykają każdą bzdurę. Po drugie obecnie nie ma sensu płacić za jakiekolwiek diety czy przepisy ponieważ to wszystko jest za darmo na czacie gpt. Pamiętacie te ich wielkie biznesy typu makarony, ubrania, katering. Wszystko to ściema i kłamstwo. Śmiać mi się chciało jak mówili, że produktu do kateringu to zdrowe ze specjalnej produkcji a sami jajka i warzywa kupowali w sklepach. Oszuści, kłamcy, naciagacze.
A katering który upadł? Ludzie zostali oszukani!! Madzialena podpisywała się pod nim rękami i nogami !!
Ja rozumiem że biznes nie zawsze wypala ale tutaj ludzie nie dostali ani słowa informacji ani wyjaśnienia.
To nie jest oszustwo? Jak się z tym czujesz Święta Madzialeno?
Ja rozumiem że biznes nie zawsze wypala ale tutaj ludzie nie dostali ani słowa informacji ani wyjaśnienia.
To nie jest oszustwo? Jak się z tym czujesz Święta Madzialeno?
-
rhodeodrive
- Gacie z oceanu
Ojjj prawnik pani Magdy to chyba robił studia za pomocą chata gpt 

-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Roberto swojego jej podesłał.....rhodeodrive pisze: ↑wt sty 13, 2026 9:20 pm Ojjj prawnik pani Magdy to chyba robił studia za pomocą chata gpt![]()
Przecież przeciwko nim można wiele spraw założyć, czy oni nie są tego świadomi. Cykali ludzi na kasę,a teraz uczciwość, prawda i co jeszcze????
Na kolanach do Częstochowy i leżeć krzyżem????
To jest pomówienie, na to jest paragrafrhodeodrive pisze: ↑wt sty 13, 2026 9:20 pm Ojjj prawnik pani Magdy to chyba robił studia za pomocą chata gpt![]()
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
Jest tyle materiału obciążającego ich działalnośc i okłamywanie ludzi,że trzeba mieć tupet,by jeszcze straszyć ludzi za prawdę.