Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: AniaW91 »

Wszystko skopiowane z czatu 🤣🤣🤣ahhhhahhhaaahhhaaa
JusiaJusia
GreckieWakacje

Post autor: JusiaJusia »

Miło, że przeczytała....miło ,że z nami tu jest....
Odrazu wieczór jakby ciekawszy 😂😂😂😂
allaalla
ŚpioszkiKenzo

Post autor: allaalla »

Ocho zaczęło się :') Kleopatra zrobiła straszaka wysrywa. Niesamowite. Oszukują i okłamują ludzi a ona zamierza jeszcze straszyć. Od straszenia są duchy droga Kleopatro
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Post autor: Monikamm »

Nie strasz, nie strasz - jak to glosi klasyk😂😂😂
Ojjjj bardzo nie podoba się Wandzia , nie można nikogo zablokować ani usunąć wiadomości. Wiszą wiadomości i wszyscy czytają 😂😂😂 oj oj oj 😂
JusiaJusia
GreckieWakacje

Trza więcej ludzi tu do nas zaprosić...niech sobie usiądą,rozgoszczą się, niech pójdzie info w świat ...
Awatar użytkownika
Anty Cygan
Gacie z oceanu

Post autor: Anty Cygan »

Nie ma co się denerwować lepiej wszyscy zjedzmy placka. Pamiętajcie żeby paluchem sprawdzić o właśnie tak. Macane zawsze lepiej smakuje
Załączniki
fw_1768334702558.jpg
fw_1768334702558.jpg (35.52 KiB) Przejrzano 444 razy
allaalla
ŚpioszkiKenzo

Post autor: allaalla »

Czy może mi ktoś wyjaśnić skąd uwielbienie dla tych dwojga nazwijmy ich "biznesmenów"? Nigdy ich zbytnio nie obserwowałam ale FB czasem wyświetla profil. Czasem coś tam o nich przeczytałam. Wystarczylo trochę ich posłuchać i widać, że cała ta bajera o tyłu chętnych, dietach to ściema dla naiwnych. Jak to możliwe, że ludzie płacą za coś i nie oczekują kwitów, dyplomów potwierdzających wykształcenie/kwalifikacje? Łykają każdą bzdurę. Po drugie obecnie nie ma sensu płacić za jakiekolwiek diety czy przepisy ponieważ to wszystko jest za darmo na czacie gpt. Pamiętacie te ich wielkie biznesy typu makarony, ubrania, katering. Wszystko to ściema i kłamstwo. Śmiać mi się chciało jak mówili, że produktu do kateringu to zdrowe ze specjalnej produkcji a sami jajka i warzywa kupowali w sklepach. Oszuści, kłamcy, naciagacze.
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Post autor: Magellan »

Najpierw sami poniosą konsekwencje narażania ludzi na utratę zdrowia, tymi swoimi pseudo dietami. Wypadałoby orzede wszystkim w pierwszej kolejności rozliczyć sie z własnych grzechów.
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Oczywiście, Madzia sama mówiła że analizuje wyniki badań. Jaki tam na to paragraf jest 😂
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Sami bata na siebie krecili latami, robiąc z ludzi debili, czego teraz oczekują? Ciszy? No cóż, jak kuba bogu,tak bog kubańczykom.
Pitupitu1
Tritonotti

Post autor: Pitupitu1 »

Gnom pisze: wt sty 13, 2026 4:32 pm Myślę że nie tylko wy 😅. Nie zawiodę obiecuję
A kiedy będzie ta uczta?
Słuchajcie wszyscy ,kto pierwszy to zobaczy to robić screeny , żeby nam to później nie „zaginelo”.
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Pitupitu1 pisze: wt sty 13, 2026 9:16 pm A kiedy będzie ta uczta?
Słuchajcie wszyscy ,kto pierwszy to zobaczy to robić screeny , żeby nam to później nie „zaginelo”.
Ona sie tego boi, stąd to obwieszczenie.
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

A katering który upadł? Ludzie zostali oszukani!! Madzialena podpisywała się pod nim rękami i nogami !!

Ja rozumiem że biznes nie zawsze wypala ale tutaj ludzie nie dostali ani słowa informacji ani wyjaśnienia.

To nie jest oszustwo? Jak się z tym czujesz Święta Madzialeno?
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Pitupitu1 pisze: wt sty 13, 2026 9:16 pm A kiedy będzie ta uczta?
A jak się boicie to piszcie priv 😂😂😂
rhodeodrive
Gacie z oceanu

Post autor: rhodeodrive »

Ojjj prawnik pani Magdy to chyba robił studia za pomocą chata gpt 😅😅
JusiaJusia
GreckieWakacje

rhodeodrive pisze: wt sty 13, 2026 9:20 pm Ojjj prawnik pani Magdy to chyba robił studia za pomocą chata gpt 😅😅
Roberto swojego jej podesłał.....
Przecież przeciwko nim można wiele spraw założyć, czy oni nie są tego świadomi. Cykali ludzi na kasę,a teraz uczciwość, prawda i co jeszcze????
Na kolanach do Częstochowy i leżeć krzyżem????
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

rhodeodrive pisze: wt sty 13, 2026 9:20 pm Ojjj prawnik pani Magdy to chyba robił studia za pomocą chata gpt 😅😅
To jest pomówienie, na to jest paragraf 😂 Twoje IP jest namierzane 😂
Pitupitu1
Tritonotti

Post autor: Pitupitu1 »

Magellan pisze: wt sty 13, 2026 9:18 pm Ona sie tego boi, stąd to obwieszczenie.
Ja się najbardziej boję, że jak pójdę spać to mnie coś ominie i jak jutro jak wstanę to będę miała 30 stron do nadrobienia . 😆
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Pitupitu1 pisze: wt sty 13, 2026 9:37 pm Ja się najbardziej boję, że jak pójdę spać to mnie coś ominie i jak jutro jak wstanę to będę miała 30 stron do nadrobienia . 😆
Naczelna ekspertka też będzie miala nockę z głowy 😁nie wie,kiedy ta bomba wybuchnie😁
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Informacja prawna: idę spać. Do jutra petardzochy 😘
Awatar użytkownika
MarcelinaMarcela
Gacie z oceanu

Post autor: MarcelinaMarcela »

Monikamm pisze: wt sty 13, 2026 9:58 pm Informacja prawna: idę spać. Do jutra petardzochy 😘

I ja też. Jak mnie coś ominie ważnego, to mój prawnik się z wami skontaktuje🤭😅
Marcello
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Borze szumiący,ile ten czargpt musi mieć roboty...😁
Gnom
Mokra Włoszka

Post autor: Gnom »

Magellan pisze: wt sty 13, 2026 9:18 pm Ona sie tego boi, stąd to obwieszczenie.
Bardzo możliwe że się boi. Z tego się nie ukręci. Pytacie o ucztę. To naprawdę będzie mocny strzał. Odrazu zostanę rozpoznana stąd moje chwilowe jeszcze poczekanie. Zrobiła błąd. A za błędy się płaci.
Dolly
Tritonotti

Post autor: Dolly »

Gnom pisze: wt sty 13, 2026 10:49 pm Bardzo możliwe że się boi. Z tego się nie ukręci. Pytacie o ucztę. To naprawdę będzie mocny strzał. Odrazu zostanę rozpoznana stąd moje chwilowe jeszcze poczekanie. Zrobiła błąd. A za błędy się płaci.
Kurde spać nie będę mogła takam ciekawa :') :') :') :')
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Gnom pisze: wt sty 13, 2026 10:49 pm

Bardzo możliwe że się boi. Z tego się nie ukręci. Pytacie o ucztę. To naprawdę będzie mocny strzał. Odrazu zostanę rozpoznana stąd moje chwilowe jeszcze poczekanie. Zrobiła błąd. A za błędy się płaci.
Jest tyle materiału obciążającego ich działalnośc i okłamywanie ludzi,że trzeba mieć tupet,by jeszcze straszyć ludzi za prawdę.