Start
Mój profil

Emilia Kwiecień Włodawa

Moderator: verysweetcherry
Edy
LouiBag

Emilia Kwiecień Włodawa

Post autor: Edy »

Emila po kłótni z mężem wysiadła z auta, bez kurtki i poszła w stronę pola. Mąż odjechał, nie zawiadomić służb. Dopiero matka kobiety zgłosiła zaginięcie.

Niestety w takie mrozy była bez szans i dziś odnaleziono ciała.

Jak ten mąż mógł ja tak zostawić?
Proseczko, wineczko
foczkatiktoczka
ŚpioszkiKenzo

Post autor: foczkatiktoczka »

Właśnie szukałam tego wątku na wandzie. Nikt z czystym sumieniem nie odjechałby bez powiadomienia służb albo rodziny. W takiej sytuacji nawet najgorszego wroga nie zostawiłabym na pastwę losu, przede wszystkim ze względu na swoją dupę i perspektywę tego, że będę siedzieć w więzieniu za nie udzielenie pomocy. Pomocą byłoby tylko i aż powiadomienie służb co nic nie kosztuje i jednym telefonem zapewniłby sobie dupochron.

Chyba że..... konsekwencje zadzwonienia na służby przewyższałby te wynikające z niepoinformowania ich o zdarzeniu.
Wniosek nasuwa się sam.
Toascik
Mokra Włoszka

Post autor: Toascik »

Też szukałam tego wątku. Czy wiadomo, gdzie wysiadła z samochodu, a gdzie ją znaleziono? Zastanawiam się, jeśli wersja męża jest prawdziwa, czy szła wzdłuż drogi, czy próbowała jakoś skrócić trasę. Widzę w pierwszym poście, że miała pójść w kierunku pola, ale widziałam też komentarze, że próbowała złapać stopa?
W taką temperaturę, bez kurtki i telefonu, w nocy, na pustkowiu (chyba) :( Mam nadzieję, że tego mężczyzna poniesie konsekwencje.
MalaCzarna
Te LazzurrA

Post autor: MalaCzarna »

Za duzo bylo przypadków kobietobójstwa zeby uwierzyć w teorie tego meza, przypomniała mi sie ta sprawa kobiety spod Poznania, ktorej maz twierdził, ze zaginela, a okazało sie ze wywiózł ją do lasu.

Jestem bardzo ciekawa wyniku sekcji zwłok. A nawet jeżeli naprawde bylo tak, ze sama wysiadla to nie rozumiem jak mogl położyć sie spokojnie spac jesli doskonale wiedzial, ze byla bez telefonu i na totalnym zadupiu. Nawet jesli liczyl ze zaraz wroci to max po godzinie powinien zadzwonić po sluzby albo pojechać jej szukać! Na pewno cos jest nie tak z tym facetem, ciekawe jak wcześniej wyglądały relacje w tej rodzinie i czy nie mieli kogos na boku, bo to jest kluczowe. Mam nadzieję ze prokuratora nie zamiecie tej sprawy pod dywan jak np w przypadku Weroniki Karwatki, tylko przeprowadzi solidne śledztwo
Treflik
Bagietka z szarlott

Post autor: Treflik »

Tylko czy ktoś to potwierdził, że ona żywa tym samochodem jechała, że dobrowolnie z niego (bez kurtki i telefonu) wysiadła?? Czy są to tylko słowa męża?
MalaCzarna
Te LazzurrA

Treflik pisze: pn sty 12, 2026 9:28 am Tylko czy ktoś to potwierdził, że ona żywa tym samochodem jechała, że dobrowolnie z niego (bez kurtki i telefonu) wysiadła?? Czy są to tylko słowa męża?
Tylko męża
Awatar użytkownika
Chruma
FlafLover

Post autor: Chruma »

Dziwna sprawa, pod jednym z artykułów ktoś zauważył,że w komentarzach na fb są odpalone konta kilkudniowe,które piszą o Emilce jak najgorzej-że uzależniona nie tylko od alko.
Ponoć niezbyt dobrze układało jej się z mężem?
Awatar użytkownika
mezalians_urodowy
WążNaTshircie

Post autor: mezalians_urodowy »

Wszystko na temat tej sprawy mi śmierdzi. Kobieta podobno nawet nie miała swojego własnego telefonu tylko korzystała z męża.
Awatar użytkownika
Chruma
FlafLover

mezalians_urodowy pisze: pn sty 12, 2026 10:27 am Wszystko na temat tej sprawy mi śmierdzi. Kobieta podobno nawet nie miała swojego własnego telefonu tylko korzystała z męża.
Tak,telefonu nie wzięła- ale zabrała flaszkę wódki i poszła na stawy ??
Stillasatree
BlondDoczep

Post autor: Stillasatree »

mezalians_urodowy pisze: pn sty 12, 2026 10:27 am Wszystko na temat tej sprawy mi śmierdzi. Kobieta podobno nawet nie miała swojego własnego telefonu tylko korzystała z męża.
To chyba inna kobieta była, która zaginęła na przystanku, było info, że nie miała swojego telefonu, tylko korzystała z telefonu partnera.

A tutaj to też nie mieści mi się w głowie, jak on mógł ją zostawić w szczerym polu, w środku zimy bez kurtki, nie trzeba mieć dużej wyobraźni, żeby wiedzieć jakie to będzie miało konsekwencje.
Awatar użytkownika
mezalians_urodowy
WążNaTshircie

Post autor: mezalians_urodowy »

Stillasatree pisze: pn sty 12, 2026 10:41 am To chyba inna kobieta była, która zaginęła na przystanku, było info, że nie miała swojego telefonu, tylko korzystała z telefonu partnera.
A to przepraszam, myślałam że to ta sama pani.
Sadunia
Koczkodan

Post autor: Sadunia »

Przeciekawe jak malo informacji dociera do opinii publicznej.
KasiaBasia56
Szarlotta

Post autor: KasiaBasia56 »

Sadunia pisze: pn sty 12, 2026 11:52 am Przeciekawe jak malo informacji dociera do opinii publicznej.
Pani Emilia niestety była alkoholiczką, straciła pracę za przyjmowanie pacjentów pod wpływem alkoholu (psycholog dziecięcy), było nawet pisane w gazecie że złapali ją w Włodawie jak prowadząc auto miała ponad 2 promile … piszą ludzie że często uciekała właśnie pod wpływem alkoholu ale zawsze wracała do domu :( przykre że mąż to zbagatelizował
Villagegirl
PsychoFanka

Post autor: Villagegirl »

KasiaBasia56 pisze: pn sty 12, 2026 1:36 pm Pani Emilia niestety była alkoholiczką, straciła pracę za przyjmowanie pacjentów pod wpływem alkoholu (psycholog dziecięcy), było nawet pisane w gazecie że złapali ją w Włodawie jak prowadząc auto miała ponad 2 promile … piszą ludzie że często uciekała właśnie pod wpływem alkoholu ale zawsze wracała do domu :( przykre że mąż to zbagatelizował
https://www.nowytydzien.pl/pani-pedagog ... nym-gazie/
MalaCzarna
Te LazzurrA

Dobra, wlasnie zobaczyłam to info o alkoholu na jednej z grup na FB. To faktycznie zmienia postac rzeczy. Tak czy inaczej mężowi grożą zarzuty za nieudzielenie pomocy i moim zdaniem słusznie. Kurcze, mogl zadzwonić chociażby do jej mamy.
vhvj
Channelka

Post autor: vhvj »

MalaCzarna pisze: pn sty 12, 2026 2:24 pm Dobra, wlasnie zobaczyłam to info o alkoholu na jednej z grup na FB. To faktycznie zmienia postac rzeczy. Tak czy inaczej mężowi grożą zarzuty za nieudzielenie pomocy i moim zdaniem słusznie. Kurcze, mogl zadzwonić chociażby do jej mamy.
No chyba zadzwonil, gdyż jednak to mama zgłosiła na policji zaginięcie. Tylko liczyl sie czas, a od wyjscia z samochodu do zgłoszenia minelo kilkanascie h.
mariaow
ZdalnaFanka

Post autor: mariaow »

Alkoholiczka czy nie, jak można zostawić swoją żonę na mrozie i zgłosić zaginięcie po tylu godzinach? To żaden argument. Nawet gdybym była skłócona ze swoim mężem to nie miałabym go gdzieś.
Awatar użytkownika
Chruma
FlafLover

JanekS. pisze: pn sty 12, 2026 2:46 pm Dobra, jako mocno doswiadczony przez kobiety pijace, od matki poczynajac, na partnerce zyciowej konczac, zadam jedno pytanie: co ten facet mial niby zrobic? Zadzwonic na policje i co? powiedziec ze dorosla kobieta, wyszla z auta i trzeba jej pilnie szukac? Jezeli byla napruta, robila tak wczesniej, to co? Ktos napisal jak mogl sie polozyc w takiej sytuacji - ano mogl. Ja bym byl wdzieczny gdyby u mnie sie tak stalo. Wreszcie wolny od ciezaru, katorgi, jaka jest zycie z alkoholiczka. I nie pisczcie ze trzeba pomagac, leczyc. Nie, nie trzeba. Jezeli ktos wybiera takie zycie, to nie ma zadnej litosci. Zatruwa wiele lat zycie innym, niszczy psychike dzieciom.
Czyli matkę i partnerkę zostawiłbyś na mrozie żeby się "uwolnić"?
Tak jak to się zawsze radzi kobietom-mąż mógł odejść i zabrać dziecko (bo jeśli prawda jest to o alkoholizmie,to raczej to on by dostał dzieciaka),a nie zostawiać na mrozie jak zwierzę.
domexazs3
RoyalBaby

Post autor: domexazs3 »

JanekS. pisze: pn sty 12, 2026 2:46 pm Dobra, jako mocno doswiadczony przez kobiety pijace, od matki poczynajac, na partnerce zyciowej konczac, zadam jedno pytanie: co ten facet mial niby zrobic? Zadzwonic na policje i co? powiedziec ze dorosla kobieta, wyszla z auta i trzeba jej pilnie szukac? Jezeli byla napruta, robila tak wczesniej, to co? Ktos napisal jak mogl sie polozyc w takiej sytuacji - ano mogl. Ja bym byl wdzieczny gdyby u mnie sie tak stalo. Wreszcie wolny od ciezaru, katorgi, jaka jest zycie z alkoholiczka. I nie pisczcie ze trzeba pomagac, leczyc. Nie, nie trzeba. Jezeli ktos wybiera takie zycie, to nie ma zadnej litosci. Zatruwa wiele lat zycie innym, niszczy psychike dzieciom.
Tak. Tylko ta kobieta to był pozostawiony na pastwę losu człowiek a on powinien mieć świadomość, że będą mu grozić zarzuty za nieudzielenie pomocy/narażenie kogoś na utratę zdrowia/życia. Do tego człowiek, który miał dzieci i rodzinę (mama, brat).
JanekS.
RoyalBaby

Post autor: JanekS. »

Jezeli jej z auta nie wyrzucil, jezeli jej nic nie zrobil, to jak dla mnie nie jest niczemu winien. Z tego co wynika ze sprawy, poinformowal jednak jej rodzicielke o sprawie.
JanekS.
RoyalBaby

P.S: co ma do rzeczy , ze ona miala rodzicow, rodzenstwo? Alkoholik ma w glowie jedno - nawalic sie. Nie wazne co sie dzieje,wali sie, pali sie - nawalic sie. Krzycza, zamykaja, probuja pomoc, zamykaja kurek z kasa - wszyscy sa winni tylko nie ja, ja sie chce nawalic. Caly swiat jest zly i nie dobry. Ja sie chce TYLKO nawalic.
lui21
SweetsGallery

Post autor: lui21 »

wedlug mediów nie poinformlował jej matki, tylko ona sama NASTĘPNEGO DNIA próbowała sie skontaktować z córką i wtedy jej powiedział, że nie wróciła
JanekS.
RoyalBaby

historia zna wiele przypadkow, gdy napruty facet "idzie w dluga" bo akurat w alkoholowym zwidzie mu sie tak uwidzi, i czasami nie wraca. Ludzie dorosli sami decyduja o swoim losie.
Awatar użytkownika
adalberto81
BlondDoczep

Post autor: adalberto81 »

JanekS. pisze: pn sty 12, 2026 3:42 pm historia zna wiele przypadkow, gdy napruty facet "idzie w dluga" bo akurat w alkoholowym zwidzie mu sie tak uwidzi, i czasami nie wraca. Ludzie dorosli sami decyduja o swoim losie.
Facet, to wiadomo - patus, alkus itp., sam sobie winny, "jak sobie pościelesz tak się wyśpisz" :wrrr:
Ale kobietę zostawić? KOBIETĘ? Olaboga :'(
W sumie nie wiemy co się stało ale jeśli ofiarą jest kobieta, często nawet jeśli pojawiają się dowody nie dociera, że to mogła być patola, której chłop już nie miał siły i ochoty dźwigać. No ale MĘŻCZYZNA powinien znosić wszystko, chuchać i dmuchać.
MalaCzarna
Te LazzurrA

vhvj pisze: pn sty 12, 2026 2:38 pm No chyba zadzwonil, gdyż jednak to mama zgłosiła na policji zaginięcie. Tylko liczyl sie czas, a od wyjscia z samochodu do zgłoszenia minelo kilkanascie h.
Wysadził ją nieopodal gospodarstwa rodzicow i myslal ze tam dotarla ale rano wyszło ze jednak nie