Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Monikamm »

Roooooooobert waaaaalczysz!!!! Do ostatniego gwizdka!!!!! Nie ważne że masz problem z glową!!! Nie ma to żadnego znaczenia!!!!! K*rwaaaaaaaaaa 😂😂😂
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

Monikamm pisze: wt sty 06, 2026 3:28 pm Roooooooobert waaaaalczysz!!!! Do ostatniego gwizdka!!!!! Nie ważne że masz problem z glową!!! Nie ma to żadnego znaczenia!!!!! K*rwaaaaaaaaaa 😂😂😂
Debil na maxa, nie wiem co on chce osiągnąć 🤣🤣🤣
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

dawidszulcc pisze: wt sty 06, 2026 3:30 pm Debil na maxa, nie wiem co on chce osiągnąć 🤣🤣🤣
No debil. Motywator 😂😂😂😂
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Monikamm pisze: wt sty 06, 2026 3:28 pm Roooooooobert waaaaalczysz!!!! Do ostatniego gwizdka!!!!! Nie ważne że masz problem z glową!!! Nie ma to żadnego znaczenia!!!!! K*rwaaaaaaaaaa 😂😂😂
On chyba swojej mamie upadł na głowę, przy porodzie, bo taki zjeb jest ze aż nie chce się go obserwować
ML111
MiamiBicz

Post autor: ML111 »

Robi straszne błędy techniczne, lepiej niech nie wrzuca tych filmików z treningów, bo jeszcze ktoś nieświadomy, kto będzie się na nim wzorował, zrobi sobie po prostu krzywdę...
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Post autor: Magellan »

Wysłałam wczoraj do 12os informację, odnośnie tego eksperta od wszystkiego, czyt.od niczego. Połowa odczytała i podziękowała. Ziarnko do ziarnka 😁
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Magellan pisze: wt sty 06, 2026 3:54 pm Wysłałam wczoraj do 12os informację, odnośnie tego eksperta od wszystkiego, czyt.od niczego. Połowa odczytała i podziękowała. Ziarnko do ziarnka 😁
Ja też wysyłałam 😇😂
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Monikamm pisze: wt sty 06, 2026 4:01 pm Ja też wysyłałam 😇😂
Ja też kiedyś wysłałem, a ta osoba wszystko im powiedziała, potem Magda do mnie napisała że jej podopieczni są nękani 🤣🤣🤣🤣
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Ja też kiedyś wysłałem, a ta osoba wszystko im powiedziała, potem Magda do mnie napisała że jej podopieczni są nękani 🤣🤣🤣🤣
[/quote]

Najwidoczniej trafiłeś na fana z klapami na gałach, który na czarne powie białe😁
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Magellan pisze: wt sty 06, 2026 4:53 pm Ja też kiedyś wysłałem, a ta osoba wszystko im powiedziała, potem Magda do mnie napisała że jej podopieczni są nękani 🤣🤣🤣🤣
Najwidoczniej trafiłeś na fana z klapami na gałach, który na czarne powie białe😁
[/quote]

Właśnie nie ,bo ta osoba sama pisała źle 🤣🤣a i tak strzeliła z dupy. Ludzie są dwubiegunowi, lub z zaburzeniami, I tymi klapami na oczy
Wojtech2000
Skarpeta Rakieta

Post autor: Wojtech2000 »

Kochani pięknie słońce zachodzi w ten mroźny świąteczny dzień, ja już jestem po śniadaniu 🤣🤣🤣, po godzinie 15 popołudniu 😂😂😂koń by się usmial z tego co ten czarny Cygan wygaduje, ewidentnie wstałem dzisiaj prawą nogą i zabiorę wam setki kilogramów tłuszczu bo to lubię robić 😂😂😂idę do znajomych na kawę w przybrudnawej kurtce z platformy wiertniczej 🤔to ciekawe może coś nagra, a może to do znajomej 🤔a może w jego stylu poprostu blefuje 🤔zobaczymy co będzie dalej
tomasz4999
Modna

Post autor: tomasz4999 »

CHCESZ DIETY???? PISZ PRIV!!!!!
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Wojtech2000 pisze: wt sty 06, 2026 5:10 pm Kochani pięknie słońce zachodzi w ten mroźny świąteczny dzień, ja już jestem po śniadaniu 🤣🤣🤣, po godzinie 15 popołudniu 😂😂😂koń by się usmial z tego co ten czarny Cygan wygaduje, ewidentnie wstałem dzisiaj prawą nogą i zabiorę wam setki kilogramów tłuszczu bo to lubię robić 😂😂😂idę do znajomych na kawę w przybrudnawej kurtce z platformy wiertniczej 🤔to ciekawe może coś nagra, a może to do znajomej 🤔a może w jego stylu poprostu blefuje 🤔zobaczymy co będzie dalej
Był z Magdą nigdzie nie chodził, jest sam nagle każdy go zaprasza, ma dużo przyjaciół 🤣🤣🤣chyba fikcyjnych
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Właśnie nie ,bo ta osoba sama pisała źle 🤣🤣a i tak strzeliła z dupy. Ludzie są dwubiegunowi, lub z zaburzeniami, I tymi klapami na oczy
[/quote]

Świat jest pełen wariatów/furiatów😁Swoją drogą pasuje do niego nazwa profilu. Mam też wrażenie, że on coś bierze. Jest dziwnie pobudzony.
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

]:-> Czy on ma pod lewym okiem przypudrowane limo?😀
Nowy plan, nowy plan, układam kiedy sr.m...
Byl placek, awokado, jajo, ananas, losoś,bedzie teraz po tym owocnym wysiłku intelektualnym losos, ananas,jajo,awokado, placek. Wczoraj sniegu mial dosyć, dziś śnieg jest piękny. Nie nadążam za kłamczuszkiem.
Ostatnio zmieniony wt sty 06, 2026 7:19 pm przez Magellan, łącznie zmieniany 1 raz.
tomasz4999
Modna

Post autor: tomasz4999 »

Rok 2025:

Petarda 1... petarda 2... petarda 3..... 4ki juz raczej nie bedzie kochani bo tej perelki bardziej dopracowac sie nie da.... a dla facetow mam rowniez kilkanascie nowych planow...

Ogolnie to wszystko razem - TOP OF THE TOP

2026:

Tworze zespol, on sie powieksza... dieta ma byc prosta szybka i tania.... powstaja juz nowe plany.... walicie do mnie calymi tabunami.....

ROBERT..... CO TY WOGOLE PIE*RDOLISZ HAHAHAHAAHHAAHAHAHA PRZESTAŃ ĆPAC CHŁOPIE ALBO BIERZ POŁOWE AHHAAHHAA
Awatar użytkownika
MarcelinaMarcela
Gacie z oceanu

Post autor: MarcelinaMarcela »

Iwka szczęśliwa🤣😁 mam wrażenie, że bardzo się cieszy z tego rozstania. Swoją drogą to wkurzało mnie zawsze kopiowanie Magdy. Najpierw włosy, potem paznokcie na czerwono u styl ubierania. Ona jest taka przaśna.
Załączniki
fw_1767723692457.jpg
fw_1767723692457.jpg (42.56 KiB) Przejrzano 138 razy
Marcello
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Post autor: AniaW91 »

MarcelinaMarcela pisze: wt sty 06, 2026 7:24 pm Iwka szczęśliwa🤣😁 mam wrażenie, że bardzo się cieszy z tego rozstania. Swoją drogą to wkurzało mnie zawsze kopiowanie Magdy. Najpierw włosy, potem paznokcie na czerwono u styl ubierania. Ona jest taka przaśna.
Ja jej nie trawie jest tak samo zakłamana zakochana narcystycznie w sobie i mowila jedno i to samo w kolko....dzien dobry kochani i jedno i to samo nie dało sie słuchać juz jej całkowicie...
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

AniaW91 pisze: wt sty 06, 2026 7:27 pm Ja jej nie trawie jest tak samo zakłamana zakochana narcystycznie w sobie i mowila jedno i to samo w kolko....dzien dobry kochani i jedno i to samo nie dało sie słuchać juz jej całkowicie...
Do tej pory to robi,dzień dobry kochani🤣🤣🤣
Wojtech2000
Skarpeta Rakieta

Post autor: Wojtech2000 »

Iwka fajna dupa z niej ma konkretny tyleczek idealny do klapsow podczas wypinki, jest fajniejsza z wyglądu i z budowy ciała jak sztuczna pani dietetyk kleopatra😁Na armię furiata nie ma bata moi drodzy strach się bać co to będzie, są nowe pomysły, będzie smacznie, tanio i dobrze, będą efekty już na drugi dzień, ekipa się cały czas powiększa wymyślimy dla Was coś niesamowitego, coś czego jeszcze nie było a to dzięki doświadczeniu w robieniu was w Ch.. a przez ponad dekadę 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Wojtech2000 pisze: wt sty 06, 2026 7:31 pm Iwka fajna dupa z niej ma konkretny tyleczek idealny do klapsow podczas wypinki, jest fajniejsza z wyglądu i z budowy ciała jak sztuczna pani dietetyk kleopatra😁Na armię furiata nie ma bata moi drodzy strach się bać co to będzie, są nowe pomysły, będzie smacznie, tanio i dobrze, będą efekty już na drugi dzień, ekipa się cały czas powiększa wymyślimy dla Was coś niesamowitego, coś czego jeszcze nie było a to dzięki doświadczeniu w robieniu was w Ch.. a przez ponad dekadę 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦
Rozwaliłeś mnie tym że efekty już na drugi dzień 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Pitupitu1
Tritonotti

Post autor: Pitupitu1 »

czorcikakysz pisze: wt sty 06, 2026 7:39 pm
To na pewno on. Już wtedy widać był problem z płatnościami . A Magda tam nieźle wojsko miała . 🫡
Awatar użytkownika
MarcelinaMarcela
Gacie z oceanu

Post autor: MarcelinaMarcela »

Ja też jej nie trawię. Kiedyś było mi jej szkoda, ale teraz jak się pręży i wypina to drażni mnie niesamowicie.
"Witam was kochani bardzo ale to bardzo serdecznie"🤣🤣
Marcello
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

MarcelinaMarcela pisze: wt sty 06, 2026 7:57 pm Ja też jej nie trawię. Kiedyś było mi jej szkoda, ale teraz jak się pręży i wypina to drażni mnie niesamowicie.
"Witam was kochani bardzo ale to bardzo serdecznie"🤣🤣
Ona jest sobą 😂 odbieram ją pozytywnie 😂
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Madzia studentka. Idzie śladami Kaśki.
Załączniki
fw_1767726980309.jpg
fw_1767726980309.jpg (84.82 KiB) Przejrzano 242 razy