Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
Roooooooobert waaaaalczysz!!!! Do ostatniego gwizdka!!!!! Nie ważne że masz problem z glową!!! Nie ma to żadnego znaczenia!!!!! K*rwaaaaaaaaaa 

- dawidszulcc
- KlasaBiznes
No debil. Motywator
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Najwidoczniej trafiłeś na fana z klapami na gałach, który na czarne powie białe
[/quote]
Właśnie nie ,bo ta osoba sama pisała źle
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Kochani pięknie słońce zachodzi w ten mroźny świąteczny dzień, ja już jestem po śniadaniu 

, po godzinie 15 popołudniu 

koń by się usmial z tego co ten czarny Cygan wygaduje, ewidentnie wstałem dzisiaj prawą nogą i zabiorę wam setki kilogramów tłuszczu bo to lubię robić 

idę do znajomych na kawę w przybrudnawej kurtce z platformy wiertniczej
to ciekawe może coś nagra, a może to do znajomej
a może w jego stylu poprostu blefuje
zobaczymy co będzie dalej
-
tomasz4999
- Modna
CHCESZ DIETY???? PISZ PRIV!!!!!
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Był z Magdą nigdzie nie chodził, jest sam nagle każdy go zaprasza, ma dużo przyjaciółWojtech2000 pisze: ↑wt sty 06, 2026 5:10 pm Kochani pięknie słońce zachodzi w ten mroźny świąteczny dzień, ja już jestem po śniadaniu, po godzinie 15 popołudniu
koń by się usmial z tego co ten czarny Cygan wygaduje, ewidentnie wstałem dzisiaj prawą nogą i zabiorę wam setki kilogramów tłuszczu bo to lubię robić
idę do znajomych na kawę w przybrudnawej kurtce z platformy wiertniczej
to ciekawe może coś nagra, a może to do znajomej
a może w jego stylu poprostu blefuje
zobaczymy co będzie dalej
Właśnie nie ,bo ta osoba sama pisała źle 
a i tak strzeliła z dupy. Ludzie są dwubiegunowi, lub z zaburzeniami, I tymi klapami na oczy
[/quote]
Świat jest pełen wariatów/furiatów
Swoją drogą pasuje do niego nazwa profilu. Mam też wrażenie, że on coś bierze. Jest dziwnie pobudzony.
[/quote]
Świat jest pełen wariatów/furiatów
Nowy plan, nowy plan, układam kiedy sr.m...
Byl placek, awokado, jajo, ananas, losoś,bedzie teraz po tym owocnym wysiłku intelektualnym losos, ananas,jajo,awokado, placek. Wczoraj sniegu mial dosyć, dziś śnieg jest piękny. Nie nadążam za kłamczuszkiem.
Ostatnio zmieniony wt sty 06, 2026 7:19 pm przez Magellan, łącznie zmieniany 1 raz.
-
tomasz4999
- Modna
Rok 2025:
Petarda 1... petarda 2... petarda 3..... 4ki juz raczej nie bedzie kochani bo tej perelki bardziej dopracowac sie nie da.... a dla facetow mam rowniez kilkanascie nowych planow...
Ogolnie to wszystko razem - TOP OF THE TOP
2026:
Tworze zespol, on sie powieksza... dieta ma byc prosta szybka i tania.... powstaja juz nowe plany.... walicie do mnie calymi tabunami.....
ROBERT..... CO TY WOGOLE PIE*RDOLISZ HAHAHAHAAHHAAHAHAHA PRZESTAŃ ĆPAC CHŁOPIE ALBO BIERZ POŁOWE AHHAAHHAA
Petarda 1... petarda 2... petarda 3..... 4ki juz raczej nie bedzie kochani bo tej perelki bardziej dopracowac sie nie da.... a dla facetow mam rowniez kilkanascie nowych planow...
Ogolnie to wszystko razem - TOP OF THE TOP
2026:
Tworze zespol, on sie powieksza... dieta ma byc prosta szybka i tania.... powstaja juz nowe plany.... walicie do mnie calymi tabunami.....
ROBERT..... CO TY WOGOLE PIE*RDOLISZ HAHAHAHAAHHAAHAHAHA PRZESTAŃ ĆPAC CHŁOPIE ALBO BIERZ POŁOWE AHHAAHHAA
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
Iwka szczęśliwa
mam wrażenie, że bardzo się cieszy z tego rozstania. Swoją drogą to wkurzało mnie zawsze kopiowanie Magdy. Najpierw włosy, potem paznokcie na czerwono u styl ubierania. Ona jest taka przaśna.
- Załączniki
-
- fw_1767723692457.jpg (42.56 KiB) Przejrzano 148 razy
Marcello
Ja jej nie trawie jest tak samo zakłamana zakochana narcystycznie w sobie i mowila jedno i to samo w kolko....dzien dobry kochani i jedno i to samo nie dało sie słuchać juz jej całkowicie...MarcelinaMarcela pisze: ↑wt sty 06, 2026 7:24 pm Iwka szczęśliwamam wrażenie, że bardzo się cieszy z tego rozstania. Swoją drogą to wkurzało mnie zawsze kopiowanie Magdy. Najpierw włosy, potem paznokcie na czerwono u styl ubierania. Ona jest taka przaśna.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Iwka fajna dupa z niej ma konkretny tyleczek idealny do klapsow podczas wypinki, jest fajniejsza z wyglądu i z budowy ciała jak sztuczna pani dietetyk kleopatra
Na armię furiata nie ma bata moi drodzy strach się bać co to będzie, są nowe pomysły, będzie smacznie, tanio i dobrze, będą efekty już na drugi dzień, ekipa się cały czas powiększa wymyślimy dla Was coś niesamowitego, coś czego jeszcze nie było a to dzięki doświadczeniu w robieniu was w Ch.. a przez ponad dekadę 

- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Rozwaliłeś mnie tym że efekty już na drugi dzieńWojtech2000 pisze: ↑wt sty 06, 2026 7:31 pm Iwka fajna dupa z niej ma konkretny tyleczek idealny do klapsow podczas wypinki, jest fajniejsza z wyglądu i z budowy ciała jak sztuczna pani dietetyk kleopatraNa armię furiata nie ma bata moi drodzy strach się bać co to będzie, są nowe pomysły, będzie smacznie, tanio i dobrze, będą efekty już na drugi dzień, ekipa się cały czas powiększa wymyślimy dla Was coś niesamowitego, coś czego jeszcze nie było a to dzięki doświadczeniu w robieniu was w Ch.. a przez ponad dekadę
![]()
To na pewno on. Już wtedy widać był problem z płatnościami . A Magda tam nieźle wojsko miała .
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
Ja też jej nie trawię. Kiedyś było mi jej szkoda, ale teraz jak się pręży i wypina to drażni mnie niesamowicie.
"Witam was kochani bardzo ale to bardzo serdecznie"

"Witam was kochani bardzo ale to bardzo serdecznie"
Marcello
Ona jest sobąMarcelinaMarcela pisze: ↑wt sty 06, 2026 7:57 pm Ja też jej nie trawię. Kiedyś było mi jej szkoda, ale teraz jak się pręży i wypina to drażni mnie niesamowicie.
"Witam was kochani bardzo ale to bardzo serdecznie"![]()