Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Wojtech2000
Skarpeta Rakieta

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Wojtech2000 »

ML111 pisze: pn sty 05, 2026 10:03 pm Czy on pojechał na myjnię w mróz? 😃 Pytam, bo nie chce mi się oglądać relacji, już mnie to nudzi, robię sobie dziś DETOKS 🤣
Tak był na myjni samoobslugowej w dniu dzisiejszym, rzeczywiście te jego relacje to takie flaki z olejem, że ciężko się je ogląda
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Post autor: Magellan »

Oto jest dzień, który dal nam Dzban. Weselny się i radujmy sie nim. Oto jest dzien, oto jest dzien,który dal nam Dzban😁
Przystępuję do działania, zmasowanego ataku, niczym Us Air Force w Iraku.
Odrodzona
RóżowePolo

Post autor: Odrodzona »

Wojtech2000 pisze: pn sty 05, 2026 7:26 pm A skąd wiesz, że wysłał kutasa do Kasi? Gdzieś słyszałem podkreślam, że słyszałem, że razem z Magdą mieli lub mają konto na portalu randkowy Datezone, mieli dziwnego nicka że słowem Fit w tytule? Czy ktoś coś wie na ten temat?
A jakbym napisała, że znam całą trójkę osobiście? Nie piszę takich rzeczy bo mam takie widzimisię.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

Odrodzona pisze: pn sty 05, 2026 11:05 pm A jakbym napisała, że znam całą trójkę osobiście? Nie piszę takich rzeczy bo mam takie widzimisię.
I że wszystkimi spałaś lub spałeś elo
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

On lubi myć, szkoda,ze nie prać😂😂😂
Dwie osoby przybyły od wczoraj, ale walą drzwiami i oknami non stop, az powiadomienia trzeba wyłączyć. Pisałam Wam,że będzie sie budził w nocy i sprzedał komentarze😂😂😂 Na ratkę bolida to w tym miesiącu on nie uzbieira, tak mi przykro😁
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Post autor: AniaW91 »

On wgl nie umie gotować nic tylko łososia do piekarnika cos załączeniu gotowa zalewka i wczoraj podniecal sie ze zrobi jajecznica no normalnei szok 🤣Magda tak samo nir umie gotować robi naleśniki jakies szybkie placuszki tylko,tez lososia i jakas zieleninę pokroić bądź fast fooda a zupy zawsze zalewki gotowe....
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Kochani rzeczywiście duzo ludzi o tym forum wie....jesteśmy sławni prawda pisza o nas !!!😅
Załączniki
fw_1767687417928.jpg
fw_1767687417928.jpg (56.31 KiB) Przejrzano 341 razy
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

AniaW91 pisze: wt sty 06, 2026 9:17 am Kochani rzeczywiście duzo ludzi o tym forum wie....jesteśmy sławni prawda pisza o nas !!!😅
Zaraz naczelna znachor będzie ocieplać wizerunek😁
Pitupitu1
Tritonotti

Post autor: Pitupitu1 »

Agamac1989 pisze: śr sie 20, 2025 2:03 pm Czy to było wówczas kiedy rzekomo ktoś włamał im się na konto i upublicznił wyedytowane, nieprawdziwe wiadomości? Sprawa miała skończyć się u organow ścigania i u prawnika. Wiecie co było e tych screenach? Zżera mnie ciekawość
Właśnie, podbijam pytanie. Czy te screeny po tym jak rzekomo ktoś włamał się na ich konto to jest to, co zamieściła uleczkaa czy jest tego więcej ?
Odrodzona
RóżowePolo

AniaW91 pisze: pn sty 05, 2026 7:34 pm Widziałaś to ?🤣
Niestety ale tak
Odrodzona
RóżowePolo

dawidszulcc pisze: pn sty 05, 2026 11:07 pm I że wszystkimi spałaś lub spałeś elo
Płytkie myślenie masz skarbie. Forum poniekąd jest incognito , gdyby było z naszymi imionami i nazwiskami byście nie byli tacy mocni. Piszecie tutaj o nich , więc dołączyłam z fajnymi newsami. Ale skoro masz takie podejście to za wiele nie pokaże 😊
Odrodzona
RóżowePolo

dawidszulcc pisze: pn sty 05, 2026 7:37 pm Kiedy byli wspólnie, no czyli niby razem a jednak osobno? Po *uj on lazi do niej na siłownię, jak miał koło siebie też siłownię
Jak będę na siłowni, i uda mi się spotkać to nagram ten cyrk, kiedy wchodzi dama a za jakiś czas cygan
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Odrodzona pisze: wt sty 06, 2026 11:39 am Jak będę na siłowni, i uda mi się spotkać to nagram ten cyrk, kiedy wchodzi dama a za jakiś czas cygan
Kurde tez bym to chciałam widziec dlatego na relacjach na siłowni on taki podniecony...
Pitupitu1
Tritonotti

Wie ktoś o jakich wiadomościach i rozmowach , którymi wymieniali się ludzie pisze teraz w storce Magda? Chyba nas coś ominęło petardziochy.
Odrodzona
RóżowePolo

Pitupitu1 pisze: wt sty 06, 2026 12:51 pm Wie ktoś o jakich wiadomościach i rozmowach , którymi wymieniali się ludzie pisze teraz w storce Magda? Chyba nas coś ominęło petardziochy.
Ktoś jej robi screeny tutaj tych rozmów i podsyła
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Odrodzona pisze: wt sty 06, 2026 12:55 pm Ktoś jej robi screeny tutaj tych rozmów i podsyła
Watpie...przecież sama moze wejść tutaj i poczytać...a moim zdaniem poprostu pisze z jakimis kobietami i wysyla pewno swój sprzęt jaki on to nie ma bo jest tak zje....I kobiety Magdzie to wysyłają bo jak widzą takiego psychola i o to chodiz
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Odrodzona pisze: wt sty 06, 2026 11:39 am Jak będę na siłowni, i uda mi się spotkać to nagram ten cyrk, kiedy wchodzi dama a za jakiś czas cygan
Tak tylko ona pokazuje urywek jak już tam jest,a nie wszystko od początku jak była z nim ,to są sekundowe filmiki między jednym a drugim kabelkiem. Więc nigdy nie zobaczymy tego ,jak są tam ,on i ona
Odrodzona
RóżowePolo

AniaW91 pisze: wt sty 06, 2026 11:50 am Kurde tez bym to chciałam widziec dlatego na relacjach na siłowni on taki podniecony...
Oj żebyś wiedziała. Jak przestudiujesz dobrze relacje to wychaczysz Magdę na końcu sali. Ja mam odruch wymiotny, jak widzę go na siłowni. Jakie jebany błędy robi. Ostatnio Magda była z jakąś koleżanką na siłowni, widać było że z nią ćwiczy , może jej mentorka, trenerka albo poprostu koleżanka.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Odrodzona pisze: wt sty 06, 2026 11:32 am Płytkie myślenie masz skarbie. Forum poniekąd jest incognito , gdyby było z naszymi imionami i nazwiskami byście nie byli tacy mocni. Piszecie tutaj o nich , więc dołączyłam z fajnymi newsami. Ale skoro masz takie podejście to za wiele nie pokaże 😊
Kochana moje dane są prawdziwe jestem tu podpisany swoim imieniem i nazwiskiem, to samo mam na fb więc nic nie ukrywam, jak inni
Pitupitu1
Tritonotti

AniaW91 pisze: wt sty 06, 2026 1:28 pm Watpie...przecież sama moze wejść tutaj i poczytać...a moim zdaniem poprostu pisze z jakimis kobietami i wysyla pewno swój sprzęt jaki on to nie ma bo jest tak zje....I kobiety Magdzie to wysyłają bo jak widzą takiego psychola i o to chodiz
Też wydaje mi się , że nie o to forum chodzi.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Pitupitu1 pisze: wt sty 06, 2026 1:46 pm Też wydaje mi się , że nie o to forum chodzi.
Pewnie mają hakera, który wynosi brudy poza schemat.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Pitupitu1 pisze: wt sty 06, 2026 1:46 pm Też wydaje mi się , że nie o to forum chodzi.
I świetnie się orientuje, we wszystkim, i bocznie to relacjonuje, właśnie przenosząc to tu
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Odrodzona pisze: wt sty 06, 2026 1:36 pm Oj żebyś wiedziała. Jak przestudiujesz dobrze relacje to wychaczysz Magdę na końcu sali. Ja mam odruch wymiotny, jak widzę go na siłowni. Jakie jebany błędy robi. Ostatnio Magda była z jakąś koleżanką na siłowni, widać było że z nią ćwiczy , może jej mentorka, trenerka albo poprostu koleżanka.
Kurde naprawdę czdkam na to nagranie 😅ze te, tak daleko mieszkam od Warszawy echhh....tak to jej przyjaciółka....
Wojtech2000
Skarpeta Rakieta

Post autor: Wojtech2000 »

Odrodzona pisze: wt sty 06, 2026 1:36 pm Oj żebyś wiedziała. Jak przestudiujesz dobrze relacje to wychaczysz Magdę na końcu sali. Ja mam odruch wymiotny, jak widzę go na siłowni. Jakie jebany błędy robi. Ostatnio Magda była z jakąś koleżanką na siłowni, widać było że z nią ćwiczy , może jej mentorka, trenerka albo poprostu koleżanka.
Błędy to on robi na siłowni straszne, ostatnio żadnego z pokazanych ćwiczeń nie wykonał poprawnie technicznie a wręcz pokazał jak należy ich nie wykonywać. Nagminnie pokazuje na relacji ile to on nakłada ciężaru potem ściąga ileś kg z maszyny czy gryfu i zaczyna ćwiczyć nagrywając tak aby nie było widać sztangi tak np. z opuszczanie ramion na Hamerze gdzie naładowal 60 kg na stronę gdzie na tego typu maszynie po tyle na, stronę nakładają najlepsi kulturysci w Polsce 😂🤦😂
Awatar użytkownika
miiaaa30
RóżowePolo

Post autor: miiaaa30 »

tomasz4999 pisze: pn gru 08, 2025 12:25 am Trafic na to forum po raz pierwszy to tak jakby pojsc na 3tygodniowe L4 i miec przed soba wszystkie sezony Sopranos, Narcos lub Dextera ktorych nigdy sie nie widzialo.... zazdraszczam!!!

P.S. Pamietaj, ze gdybys jednak zdecydowala sie na diete Roberta to 70% jego podopiecznych nie cwiczy wogole!

xD

Wlasnie od wczoraj nocy czytam lekturę 😅😅😅 jestem jak widzisz na stronie 5cos 😅 jeszcze połowa 😅