Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
Witamy
Kasia nie ma już partnera. Rozstali się. A lajk bo potrzebuje współpracyLostnick888 pisze: ↑śr gru 31, 2025 11:47 pm Wiem, że miała i może i nadal ma, ale chodzi mi o sam fakt obcowania z tym typem w każdej kategorii.
To jest nic. Na stronie wrzucał jaki to on zakochany w Madzi Jablonowskiej, przyszłej żonie… a w tym samym momencie wysyłał do Kaśki swojego kutasa, jakby ja teraz rżnął. Zawsze kiedy między Magdą a Cyganem było źle on wstawiał posty o kilosci
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
A skąd wiesz, że wysłał kutasa do Kasi? Gdzieś słyszałem podkreślam, że słyszałem, że razem z Magdą mieli lub mają konto na portalu randkowy Datezone, mieli dziwnego nicka że słowem Fit w tytule? Czy ktoś coś wie na ten temat?
A gdzie i kiedy kleo o tym forum mowila ? Dobrze ze jest nas coraz wiecej
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
On ma dalej letnie, a to dlatego,że gdyby kolega mu zmieniał, to na pewno byłaby relacja. Pamiętacie jak zlapał gumę? No przecież też to musiał uwiecznić. On kuźwa wszystko musi relacjoniwać, zwłaszcza kontakt z drugim człowiekiem, ktokolwiek by to był. Kobiety w sklepach zaczepia, ludzi na siłowni, fachowców od wulkanizacji, to takiego święta jak wymiana opon/kół by nie nagrał?
no way
klamanie weszlo mu tak w krew,że on już nie wie,co jest prawdą.
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Z tego sklepu z wołowiną chyba go pognali jak chciał nagrywać kolejkę bo miał taką nietega minę jakby dostać konkretną zjebke 
Tomasz, Ty miałeś produkcję kont rozpocząć, a stalkijsz bałwanaWojtech2000 pisze: ↑pn sty 05, 2026 8:11 pm Z tego sklepu z wołowiną chyba go pognali jak chciał nagrywać kolejkę bo miał taką nietega minę jakby dostać konkretną zjebke![]()
-
tomasz4999
- Modna
Dzis tylko 1 konto testowe, wybaczcie ale nadal mnie trzyma po urodzinach hahahahahah
- Załączniki
-
- fw_1767640786984.jpg (55.63 KiB) Przejrzano 201 razy
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Nie można powiększyć bo słabo widać co jest napisanetomasz4999 pisze: ↑pn sty 05, 2026 8:20 pm Dzis tylko 1 konto testowe, wybaczcie ale nadal mnie trzyma po urodzinach hahahahahah
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Pytanie czemu blokuje ludzi usuwa komentarze i czy ma jakieś potwierdzenia że działa legalnie, tak w przybliżeniu, napisałem
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Oki dzięki czy już zostało to usunięte?dawidszulcc pisze: ↑pn sty 05, 2026 8:39 pm Pytanie czemu blokuje ludzi usuwa komentarze i czy ma jakieś potwierdzenia że działa legalnie, tak w przybliżeniu, napisałem
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
A nie wiem, zaraz zobaczę
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Jaki z niego jest lovelas to się w głowie nie mieści, na relacji z centrum handlowego Arkadia gdy mówi o swoim rozpedzonym metabolizmie
z nad przeciwka przechodzi blondynka a ten odrazu oczy odwracavod kamery i wali obczajke 

tragedia się stała bo rybny dzisiaj zamknięty i nie będzie łosia na kolacje 

dobrze, że myjnie są otwarte ale on nie używa praktycznie wody do mycia tylko do spłukiwania 

Dzban roku może być tylko jeden 

-
tomasz4999
- Modna
Ogłoszenie parafialne:
Bedzie szczerze. I przejmująco. Ale tez krotko...
Męczy mnie on... a WANDZIA zajmuje mi multum czasu..... Jego relacje sa miałkie, nudne do pozygu i wrecz wqrwiajace... ale obiecalem zalozyc 100 kont i zawalic chlopa wiadomosciami i zrobie to bo.... jest to poświęcenie, na ktore jestem gotów...
xD
Bedzie szczerze. I przejmująco. Ale tez krotko...
Męczy mnie on... a WANDZIA zajmuje mi multum czasu..... Jego relacje sa miałkie, nudne do pozygu i wrecz wqrwiajace... ale obiecalem zalozyc 100 kont i zawalic chlopa wiadomosciami i zrobie to bo.... jest to poświęcenie, na ktore jestem gotów...
xD
- Załączniki
-
- fw_1767646627612.jpg (38.1 KiB) Przejrzano 508 razy
Czy on pojechał na myjnię w mróz?Wojtech2000 pisze: ↑pn sty 05, 2026 9:48 pm Jaki z niego jest lovelas to się w głowie nie mieści, na relacji z centrum handlowego Arkadia gdy mówi o swoim rozpedzonym metabolizmiez nad przeciwka przechodzi blondynka a ten odrazu oczy odwracavod kamery i wali obczajke
tragedia się stała bo rybny dzisiaj zamknięty i nie będzie łosia na kolacje
dobrze, że myjnie są otwarte ale on nie używa praktycznie wody do mycia tylko do spłukiwania
Dzban roku może być tylko jeden
![]()