Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Wojtech2000
Skarpeta Rakieta

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Wojtech2000 »

Magellan pisze: ndz sty 04, 2026 11:05 pm Sól ma potas, ja pier....😂😂😂jego wiarygodność nurkuje
Wiedzą niesamowita, nie dopomyslenia, że taki człowiek rozpisuje diety które mają pomóc drugiej osobie, to się w głowie nie mieści, jego klienci to zdecydowanie osoby bardzo zdesperowane, które chyba nie mają pojęcia do kogo udać się w celu zakupy diety i gdzieś usłyszały o czarnym Cyganie i dlatego przystępują do programu. Wczoraj na siłowni nie pokazał nic jak kaleczy technikę wykonywania ćwiczeń, zresztą zainteresowanie jego skupiło się na kobietach na salce, jestem zdziwiony, że nikt mu jeszcze nie zwrócił uwagi o to nagrywanie w takim tłumie jaki tam jest. Charakterystyczne jest to, że wogole nie pokazuje Niki chociaż wczoraj u niej był, i nowość pracował w firmie co miasto odśnieża wypuszcza piaskarki i miał dostęp do pogodowych radarów takich jakie ma wojsko 🤦🤦🤦Komentarz zbędny 😂😂😂
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Post autor: Monikamm »

Te koleżanki z miasta które siedzą grubo w fitnesie to rozumiem że to te " cwiczą latami a i tak są duże" 😂😂😂
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Post autor: AniaW91 »

No tak niby u Nikoli byl dziwne ze nic nie nagral aż to bardzo dziwne..
A jak sie podniecal tyn śniegiem i zeby zachamowac tak zeby nie rozwalić samochodu jak jeździsz na letnich w takie śnieżyce to sie nie dziwię a najwięcej bys mial do powiedzenia...nowy zawod Czarnego cygana 😂wypuszczal piaskarki....hahha gdzie on jeszcze ni3 pracowal i nie byl no normalnie pracownik majowy z niego byl 🤣a gdzie on tam poszedł do.kobiet na siłkę maskra jakbym ja tam bylam od razu bym mu zwróciła uwagę z tym nagrywaniem...on nie ma wstydu za grosz
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Dzień dobry Kawusie. U was też dziś taka szklanica? Oby tylko samochodu nie rozwalić. Na śniadanie jajo, awokado , orzechy i sól jako źródło potasu 🤯🤯🤯

Nikusi faktycznie nie było na relacjach. Może wyjaz z matką pomógł jej zrozumieć że swoją twarzą ratuję d*pę ojca. I może nie warto 😂

Robert nie musisz mieć dostępu do pogody wojskowej. Jest zima i jest śnieg, możesz juz wymienić te opony, nie będziedz jezdził jak ciotka, szkalanicy też nie będzie, uwierz 😂
Wicia77
Channelka

Post autor: Wicia77 »

Dzień dobry Petardziochy :)
Uwielbiam Was czytać :)
Miłego dzionka i smacznej kawusi dla Was :)

Co my teraz będziemy oglądać jeśli już nie będzie Dominikany na Furiat tv?

On jest jaki jest, wszyscy wiemy i gdyby nie on to nawet nie obserwowałabym teraz Magdy, a patrzę tylko z ciekawości. I ta nowa aplikacja, rety, po co to komu 🙈 Już Iwa ma jakiś kontent, bo pokazuje sobą, że to wszystko nie jest proste i przyznawała się do problemów natury psychicznej. Niestety teraz podskakuje i wygina się bez celu.

Fajnie się je oglądało gdy Czarny Janusz biznesu je prezentował oprócz przesadzonej golizny Magdy.
Jakby miał lepszy charakter to może utrzymałby biznes z którąś z pań a teraz to nie wiem w którą stronę pójdzie. Pewnie obieca ćwiczenia na „wspaniałe” pośladki „wspaniałej” córy albo faktycznie pójdzie w mężczyzn bo on nieźle wygląda i moze część ludzi prostych pójdzie do niego, ale to wszystko da jakiś sensowny zarobek? Czarno to widzę.
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

I znów kolejne 3 osoby od wczoraj puściły bądź zostały zablokowane na gr petarda 😅
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Post autor: Magellan »

Sól ma potas, to za chwilę cukier będzie miał sód, dlatego jest szkodliwy😂. On już pewnie nie raz został zrypany za nagrywajki obcych, ale tego w eter nie puści. Skończy się tym,ze dostanie w nosek i będzie, że uderzyl sie w szafkę.
Poczatek roku,a a znów pretenduje do dzbana roku i jakoś nie wróżę mu, by spadl z tego podium😂
A czemu Nikolki nie nagrywa? Nie jestem w temacie😁
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

Magellan pisze: pn sty 05, 2026 10:15 am Sól ma potas, to za chwilę cukier będzie miał sód, dlatego jest szkodliwy😂. On już pewnie nie raz został zrypany za nagrywajki obcych, ale tego w eter nie puści. Skończy się tym,ze dostanie w nosek i będzie, że uderzyl sie w szafkę.
Poczatek roku,a a znów pretenduje do dzbana roku i jakoś nie wróżę mu, by spadl z tego podium😂
A czemu Nikolki nie nagrywa? Nie jestem w temacie😁
Potas ma sól potasowa, a sól zwykła ma znikome ślady potasu, więc takiej prostej wiedzy nie potrafił dokładnie wytłumaczyć.
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Post autor: Magellan »

Potas ma sól potasowa, a sól zwykła ma znikome ślady potasu, więc takiej prostej wiedzy nie potrafił dokładnie wytłumaczyć.
[/quote]
Dokladnie😁Moze przeczyta i się doedukuje😁
Sylwkap25
SushiRoll

Post autor: Sylwkap25 »

Zapowiada współpracę z dietetyczkami, ale chwilą... co sie stało z Asieńką? Odeszła Madzia, ale o odejściu Asieńki nie było mowy🤔
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Sylwkap25 pisze: pn sty 05, 2026 12:10 pm Zapowiada współpracę z dietetyczkami, ale chwilą... co sie stało z Asieńką? Odeszła Madzia, ale o odejściu Asieńki nie było mowy🤔
Bo Asienka to sztuczna Maskotka Magdalena
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Sylwkap25 pisze: pn sty 05, 2026 12:10 pm Zapowiada współpracę z dietetyczkami, ale chwilą... co sie stało z Asieńką? Odeszła Madzia, ale o odejściu Asieńki nie było mowy🤔
Tam nigdy nie było i nie ma żadnej dietetyk klinicznej, przełączali się z konta na konto i cała pani Asia🤣🤣🤣
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Live też miał być z Asią 🤣🤣i nigdy nie doszedł do skutku🤣
Wojtech2000
Skarpeta Rakieta

On tylko dzwonił do znajomych trenerek fitness, którym kiedyś pomógł swoją dietą i wiedzą, szykujcie się na wiosnę to dopiero będzie fit petardziocha, a jak narazie to jest dzban roku i ciężko będzie go przeskoczyć bo dupa mu tańczy na drodze 🤣🤣🤣
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Wojtech2000 pisze: pn sty 05, 2026 12:41 pm On tylko dzwonił do znajomych trenerek fitness, którym kiedyś pomógł swoją dietą i wiedzą, szykujcie się na wiosnę to dopiero będzie fit petardziocha, a jak narazie to jest dzban roku i ciężko będzie go przeskoczyć bo dupa mu tańczy na drodze 🤣🤣🤣
Szuka pomocnej dłoni jak może, trenerek fitnes, kolegów na siłce, treningów pośladków z Nikusią. A obok nie ma nikogo. A sorki, jest Anita!!! Jeszcze od niej nie ma bana na nagrywanie 😂
tomasz4999
Modna

Post autor: tomasz4999 »

Gaziu gaziu gaziuuuu.... mozna pepsi max lub cole zero... nie light bo ma duzo sodu.... a po treningu placek dobry wtedy...!
Wojtech2000
Skarpeta Rakieta

Start, Start, Start Na czacie, Dołączam, Dołączam na mesendrzeze zakomunikowal czarny Cygan w przybrudzonej kurtce z platformy wiertniczej na porannym spacerze po dzielni po przebudzeniu o godz 15🤣🤣🤣Na czacie czarno, lonty w tylkach się zapaliły😂😂😂Za 3 miesiące siebie nie pozna w lustrze taką formę zrobi nasz główny dietetyk w kraju 🤦🤦🤦
tomasz4999
Modna

A chcesz diety????
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

tomasz4999 pisze: pn sty 05, 2026 5:30 pm Gaziu gaziu gaziuuuu.... mozna pepsi max lub cole zero... nie light bo ma duzo sodu.... a po treningu placek dobry wtedy...!
A może potasu? A może magnezu? Chlorki, aniony, kationy. Jeden ch*j.
Wicia77
Channelka

Post autor: Wicia77 »

Wam też zapaliły się lonty w tyłkach 😝? Tekst roku 😝
tomasz4999
Modna

Skad wiadomo ze on jezdzi caly rok na letnich oponach? Pochwalil sie tym? serio jest az taki glupi, beznadziejny a przede wszystkim nieodpowiedzialny?
Oliolioli91
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Oliolioli91 »

6 białych jaj 🤣🤣🤣🤣🤣
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Tak wsppomnial na jednej relacji ze ma letnie 🤣🤣na Boga tyle was jest żebym ja was wszystkich ogarnął jestem pracowity 🤣🤣mam tylko jedną rękę prawa i lewa 😅🤣🤣🤣jp jak on mówi bez głowy zachwala sie nieprawda i kłamie jak z nut byleby wiecej osob zachęcić zeby mu 399 zl znów wpadło przez sekundowe kopiuj wklej 🤣a ta brudna kurtka rzeczywiście z lewej strony ma taka plamkę biala ciekawe czy ja wypierze bo juz kilka dni w niej chodiz w takiej brudnej nie mówcie ze cala zimę bez prania bd chodzil...😂
Wojtech2000
Skarpeta Rakieta

tomasz4999 pisze: pn sty 05, 2026 6:06 pm Skad wiadomo ze on jezdzi caly rok na letnich oponach? Pochwalil sie tym? serio jest az taki glupi, beznadziejny a przede wszystkim nieodpowiedzialny?
Niby teraz mówił, że kolega mu wymienił na zimowki ale kilka dni wcześniej oznajmił, że jeździ na letnich cały rok a wczoraj jadąc z silki do Nikusi tył mu tańczył tak jakby miał letnie laczki 🤣
Odrodzona
RóżowePolo

Post autor: Odrodzona »

AniaW91 pisze: sob sty 03, 2026 9:12 pm Tez sie dołączę do komentowania z innych kont bd atakować jego i Panią kleopatre 🤣tylko ja tak od środy jak maluchy wrócą do szkoly 🤣bd kartka i dlugopos i heja :)
Kto jeszcze do nas dołącza? W grupie SIŁA i bd nastawach budzić i specjalnie komentować tak od 5 rano 🤣oczywiście wczeni3j caly tekst juz bd przygotowany tylko.kopiuj wklej 😂
Jestem i Ja , jako była Furiatka 😅, której oszkalował skórę. Trafiłam tu , podsłuchałam rozmowę kleo że jest takie forum. Oj mogłabym tu pisać pisać. A jak pisałam na fb, że to oszuści to mało co mnie nie zjedli