Gdzie poznać faceta na poziomie?
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Kwiatywogrodzie
- RóżowePolo
Gdzie poznać faceta na poziomie?
Hej piszę do Was w takiej sprawie…jestem zniesmaczona dzisiejszymi mężczyznami z Tindera i nie tylko którzy jedynie co mają do zaoferowania to kawę i spacer…Jestem młoda (23) z zamożnej rodziny, najdroższe studia, mieszkanie swoje, do tego działam w SM, jestem obiektywnie ładna (fotomodeling) i bardzo mam poukładane w głowie, szanuje siebie i innych, pracuje, ubieram się poważnie i z klasą
Powiedzcie mi kobiety, gdzie znaleźć faceta na wysokim poziomie? W jakie miejsca chodzić, powiedzcie mi o swoich doświadczeniach?
-
Kwiatywogrodzie
- RóżowePolo
Pracuję jako stylistka, ponieważ to moja pasja, więc od czasu do czasu jeżdżę na sesje. Mam koleżanki, ale wyjście do restauracji nic nie daje…mitem jest to że ktoś podchodzi „przy talerzu” sam z siebie do kogokolwiek…
Chodzę do opery i teatru kilka razy w miesiącu bo lubię . To nie jest miejsce gdzie kogoś poznasz. Wiem co mówię. Faceci się gapią ale na tym koniec, raz mnie zaczepił, wziął numer i nigdy nie zadzwonił. Serio imprezy branżowe czy wolontariaty to lepsza opcja.
-
Kwiatywogrodzie
- RóżowePolo
Dokładnie. Wolontariaty w sensie?
-
Rzeka.chaosu
- Currently:Greece
Może lepsze restauracjie i kluby - takie w stylu na dachu wieżowca. Jak rozumiem szukasz w miarę młodego, przystojnego, ogarniętego i z dobrego / bogatego domu? Ja poszukałabym też na jakichś ściankach, paddlu (nadal modny), wyjazdach sportowych.Kwiatywogrodzie pisze: ↑wt gru 30, 2025 1:10 pm Hej piszę do Was w takiej sprawie…jestem zniesmaczona dzisiejszymi mężczyznami z Tindera i nie tylko którzy jedynie co mają do zaoferowania to kawę i spacer…Jestem młoda (23) z zamożnej rodziny, najdroższe studia, mieszkanie swoje, do tego działam w SM, jestem obiektywnie ładna (fotomodeling) i bardzo mam poukładane w głowie, szanuje siebie i innych, pracuje, ubieram się poważnie i z klasąPowiedzcie mi kobiety, gdzie znaleźć faceta na wysokim poziomie? W jakie miejsca chodzić, powiedzcie mi o swoich doświadczeniach?
A znajomi ze studiów? Skoro najdroższe, to pewnie selekcja jakaś była? Może znajomi znajomych lub ogólnie kręgi związane ze studiami, rozwojem, twoją branżą.
-
Kwiatywogrodzie
- RóżowePolo
Straszne bananostwo niestety na studiach…typ chłopaków co lubią kluby i ścigać się samochodami mnie nie interesuje. Szczerze mówiąc chciałabym poznać kogoś 28-32…trochę bardziej dojrzalych. Ale paddel dobry pomysł!Rzeka.chaosu pisze: ↑wt gru 30, 2025 9:30 pm Może lepsze restauracjie i kluby - takie w stylu na dachu wieżowca. Jak rozumiem szukasz w miarę młodego, przystojnego, ogarniętego i z dobrego / bogatego domu? Ja poszukałabym też na jakichś ściankach, paddlu (nadal modny), wyjazdach sportowych.
A znajomi ze studiów? Skoro najdroższe, to pewnie selekcja jakaś była? Może znajomi znajomych lub ogólnie kręgi związane ze studiami, rozwojem, twoją branżą.
Dziewczyno, na co Ci piernik 10 lat starszy?Kwiatywogrodzie pisze: ↑wt gru 30, 2025 10:21 pm Straszne bananostwo niestety na studiach…typ chłopaków co lubią kluby i ścigać się samochodami mnie nie interesuje. Szczerze mówiąc chciałabym poznać kogoś 28-32…trochę bardziej dojrzalych. Ale paddel dobry pomysł!
-
majsterklepka2025
- Migocząca Świeczka
-
Kwiatywogrodzie
- RóżowePolo
Mam znajomego co ma 40 i szczerze to nawet na 30 chyba nie wygląda. Żadnych zmarszczek elegancka cera i nigdy nie miał żadnych zabiegów medycyny estetycznej. Są ludzie z zajebistą genetyką co na 10 lat mniej wyglądają.
-
Kwiatywogrodzie
- RóżowePolo
-
Kwiatywogrodzie
- RóżowePolo