Start
Mój profil

Gdzie poznać faceta na poziomie?

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Kwiatywogrodzie
RóżowePolo

Gdzie poznać faceta na poziomie?

Post autor: Kwiatywogrodzie »

Hej piszę do Was w takiej sprawie…jestem zniesmaczona dzisiejszymi mężczyznami z Tindera i nie tylko którzy jedynie co mają do zaoferowania to kawę i spacer…Jestem młoda (23) z zamożnej rodziny, najdroższe studia, mieszkanie swoje, do tego działam w SM, jestem obiektywnie ładna (fotomodeling) i bardzo mam poukładane w głowie, szanuje siebie i innych, pracuje, ubieram się poważnie i z klasą :) Powiedzcie mi kobiety, gdzie znaleźć faceta na wysokim poziomie? W jakie miejsca chodzić, powiedzcie mi o swoich doświadczeniach?
rockshoot
PrinTu

Post autor: rockshoot »

No chyba skoro jesteś na poziomie, to krążysz raczej wśród takiego towarzystwa, takich miejsc i tam właśnie masz możliwość poznania ludzi na tym samym poziomie co ty
Teatr, opera, imprezy branżowe/biznesowe/charytatywne
Kwiatywogrodzie
RóżowePolo

rockshoot pisze: wt gru 30, 2025 1:32 pm No chyba skoro jesteś na poziomie, to krążysz raczej wśród takiego towarzystwa, takich miejsc i tam właśnie masz możliwość poznania ludzi na tym samym poziomie co ty
Pracuję jako stylistka, ponieważ to moja pasja, więc od czasu do czasu jeżdżę na sesje. Mam koleżanki, ale wyjście do restauracji nic nie daje…mitem jest to że ktoś podchodzi „przy talerzu” sam z siebie do kogokolwiek…
PEONIA
Forma życia

Post autor: PEONIA »

rockshoot pisze: wt gru 30, 2025 1:32 pm No chyba skoro jesteś na poziomie, to krążysz raczej wśród takiego towarzystwa, takich miejsc i tam właśnie masz możliwość poznania ludzi na tym samym poziomie co ty
Chodzę do opery i teatru kilka razy w miesiącu bo lubię . To nie jest miejsce gdzie kogoś poznasz. Wiem co mówię. Faceci się gapią ale na tym koniec, raz mnie zaczepił, wziął numer i nigdy nie zadzwonił. Serio imprezy branżowe czy wolontariaty to lepsza opcja.
Kwiatywogrodzie
RóżowePolo

PEONIA pisze: wt gru 30, 2025 7:14 pm Chodzę do opery i teatru kilka razy w miesiącu bo lubię . To nie jest miejsce gdzie kogoś poznasz. Wiem co mówię. Faceci się gapią ale na tym koniec, raz mnie zaczepił, wziął numer i nigdy nie zadzwonił. Serio imprezy branżowe czy wolontariaty to lepsza opcja.
Dokładnie. Wolontariaty w sensie? :)
Rzeka.chaosu
Currently:Greece

Post autor: Rzeka.chaosu »

Kwiatywogrodzie pisze: wt gru 30, 2025 1:10 pm Hej piszę do Was w takiej sprawie…jestem zniesmaczona dzisiejszymi mężczyznami z Tindera i nie tylko którzy jedynie co mają do zaoferowania to kawę i spacer…Jestem młoda (23) z zamożnej rodziny, najdroższe studia, mieszkanie swoje, do tego działam w SM, jestem obiektywnie ładna (fotomodeling) i bardzo mam poukładane w głowie, szanuje siebie i innych, pracuje, ubieram się poważnie i z klasą :) Powiedzcie mi kobiety, gdzie znaleźć faceta na wysokim poziomie? W jakie miejsca chodzić, powiedzcie mi o swoich doświadczeniach?
Może lepsze restauracjie i kluby - takie w stylu na dachu wieżowca. Jak rozumiem szukasz w miarę młodego, przystojnego, ogarniętego i z dobrego / bogatego domu? Ja poszukałabym też na jakichś ściankach, paddlu (nadal modny), wyjazdach sportowych.

A znajomi ze studiów? Skoro najdroższe, to pewnie selekcja jakaś była? Może znajomi znajomych lub ogólnie kręgi związane ze studiami, rozwojem, twoją branżą.
Kwiatywogrodzie
RóżowePolo

Rzeka.chaosu pisze: wt gru 30, 2025 9:30 pm Może lepsze restauracjie i kluby - takie w stylu na dachu wieżowca. Jak rozumiem szukasz w miarę młodego, przystojnego, ogarniętego i z dobrego / bogatego domu? Ja poszukałabym też na jakichś ściankach, paddlu (nadal modny), wyjazdach sportowych.

A znajomi ze studiów? Skoro najdroższe, to pewnie selekcja jakaś była? Może znajomi znajomych lub ogólnie kręgi związane ze studiami, rozwojem, twoją branżą.
Straszne bananostwo niestety na studiach…typ chłopaków co lubią kluby i ścigać się samochodami mnie nie interesuje. Szczerze mówiąc chciałabym poznać kogoś 28-32…trochę bardziej dojrzalych. Ale paddel dobry pomysł!
PEONIA
Forma życia

Kwiatywogrodzie pisze: wt gru 30, 2025 10:21 pm Straszne bananostwo niestety na studiach…typ chłopaków co lubią kluby i ścigać się samochodami mnie nie interesuje. Szczerze mówiąc chciałabym poznać kogoś 28-32…trochę bardziej dojrzalych. Ale paddel dobry pomysł!
Dziewczyno, na co Ci piernik 10 lat starszy?
majsterklepka2025
Migocząca Świeczka

Post autor: majsterklepka2025 »

PEONIA pisze: śr gru 31, 2025 12:16 am Dziewczyno, na co Ci piernik 10 lat starszy?
Bo starszy facet ma już jakieś doświadczenie życiowe, rozsądek, pracę, jakis własny dorobek i majątek.
Przecież pisała że nie szuka gowniarzy
Kwiatywogrodzie
RóżowePolo

PEONIA pisze: śr gru 31, 2025 12:16 am Dziewczyno, na co Ci piernik 10 lat starszy?
No 30 lat to jeszcze nie taki piernik :p
magda2023
SushiRoll

Post autor: magda2023 »

Ok BAIT taki średni ale widzę że niektóre sie złapały B)
PEONIA
Forma życia

magda2023 pisze: śr gru 31, 2025 8:08 pm Ok BAIT taki średni ale widzę że niektóre sie złapały B)
No ja się na początku złapałam ale po jej odpowiedzi, ze 30 to nie piernik to już wiem, że to bait jakiegoś samca :P
magda2023
SushiRoll

Post autor: magda2023 »

PEONIA pisze: śr gru 31, 2025 8:47 pm No ja się na początku złapałam ale po jej odpowiedzi, ze 30 to nie piernik to już wiem, że to bait jakiegoś samca :P
Mam znajomego co ma 40 i szczerze to nawet na 30 chyba nie wygląda. Żadnych zmarszczek elegancka cera i nigdy nie miał żadnych zabiegów medycyny estetycznej. Są ludzie z zajebistą genetyką co na 10 lat mniej wyglądają.
Kwiatywogrodzie
RóżowePolo

magda2023 pisze: śr gru 31, 2025 8:08 pm Ok BAIT taki średni ale widzę że niektóre sie złapały B)
Nie nie czemu bait?
Kwiatywogrodzie
RóżowePolo

PEONIA pisze: śr gru 31, 2025 8:47 pm No ja się na początku złapałam ale po jej odpowiedzi, ze 30 to nie piernik to już wiem, że to bait jakiegoś samca :P
No ja mam niedługo 24 lata to 6 lat starszy facet to stary dla mnie nie jest :p