Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
tomasz4999
Modna

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: tomasz4999 »

Wojtech2000 musi zostać unicestwiony. Nie może byc wiekszym hejterem ode mnie. A nagle jest, sie znalazl, wyrosl. Po co, skad, za co...?
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Post autor: Magellan »

Pierwszy raz widzę faceta w polówce na siłce. Klękajcie narody...a potem w tej samej na kolację z kolejną lubą🙈
Avocado...wiedziałam,że skąpiradło weźmie te tańsze, będzie musiał odczekać tydzień az dojrzeje. Karta choroby 😂😂😂dopiero pindolił,ze wyniki Nikosi, to nie jego działka, trzeba do lekarza. Znaczy, swojej córki leczyc nie chce, obcych już tak😂50 twarzy furiata, codziennie inna.
Sylwkap25
SushiRoll

Post autor: Sylwkap25 »

Założył polo po całym dniu, żeby dobrudzić😂
Szkoda kasy na ubrania treningowe

Magellan pisze: pn gru 29, 2025 11:25 pm Pierwszy raz widzę faceta w polówce na siłce. Klękajcie narody...a potem w tej samej na kolację z kolejną lubą🙈
Avocado...wiedziałam,że skąpiradło weźmie te tańsze, będzie musiał odczekać tydzień az dojrzeje. Karta choroby 😂😂😂dopiero pindolił,ze wyniki Nikosi, to nie jego działka, trzeba do lekarza. Znaczy, swojej córki leczyc nie chce, obcych już tak😂50 twarzy furiata, codziennie inna.
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Tam już pod kopułą nie ma nic, prócz sznurka, który trzyma uszy...katastrofa, kto jeszcze daje się na to nabierać.
Kristina
Currently: planning drama

Post autor: Kristina »

Wojtech2000 pisze: pn gru 29, 2025 10:22 pm Oj chyba te papryczki że słoika zaszkodzily czarnemu cyganowi bo bredzi dzisiaj podczas tego spaceru nie stworzone rzeczy -,, gdzie spedzacie sylwestra,, pisać na priv, pewnie chce się prosić na krzywy ryj (zresztą podszas nagrywania lekko mu się wykrzywia w jedną stronę) - będzie testował produkty i to nie tylko w Polsce, będą więc wojaże po Grecji jak sądzę, do tego będzie jego wielka przemiana i pokaże co nie co, że wszystkim paniom zrobi się ciepło na serduszko na, samą myśl o nim 🤦rotacja idzie w dobrą stronę 🤣🤦🤣

On juz jest gotowy na kolejny zwiazek
I to najlepiej zeby z walizkami mogl sie wbic od zaraz 😂😀
Kristina
Currently: planning drama

Post autor: Kristina »

Magellan pisze: pn gru 29, 2025 11:25 pm Pierwszy raz widzę faceta w polówce na siłce. Klękajcie narody...a potem w tej samej na kolację z kolejną lubą🙈
On jak gdzies szli tez potrafil sie tak ubrac ,polowka ,krotkie spodenki i adidasy takie chamskie 😀
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Założył polo po całym dniu, żeby dobrudzić😂
Szkoda kasy na ubrania treningowe

Dobrze,ze jestem dawno po kolacji 😂
Ostatnio zmieniony pn gru 29, 2025 11:37 pm przez Magellan, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

On jak gdzies szli tez potrafil sie tak ubrac ,polowka ,krotkie spodenki i adidasy takie chamskie 😀

Zgadza się! Te adidasy też na siłkę zakłada 😁apetycznie 😂
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

On juz jest gotowy na kolejny zwiazek
I to najlepiej zeby z walizkami mogl sie wbic od zaraz 😂😀

Ciekawi mnie, dlaczego jeszcze widnieją u niego filmiki z gwiazdencją. Czyży za każdy z nich dostawała dolarsy? Znaczy za swiecenie golizną i teraz nie może wyegzekwować skasowania ich?
ML111
MiamiBicz

Post autor: ML111 »

Widać na zakupach jakiego on węża w kieszeni ma. Jak robił zakupy z Magdą, to jak ona wszystko wybierała i płaciła, to było dobrze, a teraz cieniutko na tych zakupach, oj cieniutko. Nawet za boróweczkę żal, bo szkoda mu wydać swoją kaskę. Śmieszy mnie to i dla tej komedii to jeszcze oglądam, chociaż robi się coraz nudniej. Ciągle trajkocze to samo.
Sylwkap25
SushiRoll

A może Madzia ciągnęła kaskę od niego na wszystko i o to byly awantury?
Nie chciał takiego drogiego życia jak lubi Madzia
Kwiatomat
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Kwiatomat »

Nie no… to przecież on ciągle w warxywniaczku mówił:
Madzia my jeszcze to, a mamy jeszcze tamto … weźmy to, weźmy tamto
W nowym roku będzie się rozwijał technicznie
Ma dużo propozycji współprac
Będzie gości zapraszał
Nie no… idzie nowe
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Idzie nowe. Top model😁
Załączniki
fw_1767084618270.jpg
fw_1767084618270.jpg (52.78 KiB) Przejrzano 278 razy
Wojtech2000
Skarpeta Rakieta

Post autor: Wojtech2000 »

11 letnie doświadczenie mówi, że na za kaski trzeba jeść pieczarki że słoika 🤦🤣🤦Noe wierzę, że ludzie nabierają się na jego diety to jest tragikomedia. W nowym roku szykuje się mega przemiana będą szerokie bary i wąsko w tali także kobiety będą sikac jak tylko pomyślą o nim. Obstawiam, że na Walentego następni prezentacja nowej miłości czarnego cygana od placka z 7 białek i 1 żółtka lekko przypieczonego od spodu 🤦🤦🤦
Sylwkap25
SushiRoll

Czarny bedzie podcasty robił 🫣
A no i dziewczyny piszą, czarny ubierz się, bo się przeziębisz 😂
Przyznać się, która pisała?!
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

Sylwkap25 pisze: wt gru 30, 2025 11:35 am Czarny bedzie podcasty robił 🫣
A no i dziewczyny piszą, czarny ubierz się, bo się przeziębisz 😂
Przyznać się, która pisała?!
To chyba jego obserwatorki od serca tak piszą 🤦🤣
ML111
MiamiBicz

Post autor: ML111 »

dawidszulcc pisze: wt gru 30, 2025 11:37 am To chyba jego obserwatorki od serca tak piszą 🤦🤣
Ja myślę, że pisały, ale w jego chorej wyobraźni :)
Kolejne opowieści, tak jak o tym, że spotkał kolegę w leklerku i zadzwoniła do niego znajoma, mówiąc w skrócie o tym, że faceci to nie tylko kupa mięśni 🤣 Niezły ubaw.
Kwiatomat
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Kwiatomat »

Dokładnie… wszystko wymyślone. Nikt do niego nie pisze, nie dzwoni i nikogo nie spotyka, rozmawia tylko z ludźmi w sklepach i na siłowni jak kogoś zaczepi
Ale to jak on się rozkręca w tych opowieściach o ludziach, znajomych z którymi rozmawia lub pisze to się w głowie nie mieści. Ja mam chwilę zawiechy bo niedowierzam co słyszę
On musi szybko złapał kolejną dziunie w swą sieć bo cienko widzę tą furiattv 🙈
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

Kwiatomat pisze: wt gru 30, 2025 1:17 pm Dokładnie… wszystko wymyślone. Nikt do niego nie pisze, nie dzwoni i nikogo nie spotyka, rozmawia tylko z ludźmi w sklepach i na siłowni jak kogoś zaczepi
Ale to jak on się rozkręca w tych opowieściach o ludziach, znajomych z którymi rozmawia lub pisze to się w głowie nie mieści. Ja mam chwilę zawiechy bo niedowierzam co słyszę
On musi szybko złapał kolejną dziunie w swą sieć bo cienko widzę tą furiattv 🙈
Wątpię że kolejną przygrucha, źle by wypadł w oczach obserwatorów i niby podopiecznych, już nikogo z nim nie widzę. Zresztą osiągnął to co chciał widzieli Magdę, zrobił się niby skuteczny i żadna naiwna juz mu nie potrzebna, aby pokazać jaj ja odchydzil czy odchudzi, mimo że to nie jego autorstwo. Chyba że 1% tego to jego dzieło reszta niewiadomo kogo.
tomasz4999
Modna

Górnicy, hutnicy, górale, kaszubi, lekarze, kolejarze, panowie pracujący na zmiany, panie tatuażystki, panie malujące obrazy, murarze, tynkarze, malarze, małe miejscowosci, duze miejscowosci mam w 1 palcu, znam zatowarowanie sklepów.

A najlepsza to jest rotacja.

Po treningu placek dobry wtedy.

xD
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Nadaje się na polityka, "miszcz" mitomanii.
Zubizubizu
RoyalBaby

Post autor: Zubizubizu »

Śmiechłam... 🤣🤣🤣 Ilość tych lewych wiadomości z fikcyjnych kont jest taka zabawna... Nie ma to jak samemu lizać się po dupie ...

Święta Magdalena już rusza z projektem Kobieta- Kobiecie... Już ma swój wianuszek chętnych... Tyle książek przeczytała, pracuje na programie "Dietico"... Teraz ona będzie tworzyć armię Kleopatry...
Załączniki
fw_1767105638324.jpg
fw_1767105638324.jpg (26.53 KiB) Przejrzano 455 razy
tomasz4999
Modna

Ja tez chodze w butach maratonowo - silownianych na randki pozniej wieczorem, co w tym zlego....?

xD
Wojtech2000
Skarpeta Rakieta

Dzisiaj wieczorem pewnie będzie silka ciekawe co znowu od... ie na niej nasz cudotworca sylwetkowy od marynowanych pieczarek że słoika o placka od spodu przypslonego na 7 białka h I 1 żółtku, no i czy będzie poloweczka czy czarna z napisami. Niech żyje czarny Cygan m z 11 letnim doświadczeniem 🤦🤦🤦🤦
Wojtech2000
Skarpeta Rakieta

:') :') :') najwyżej będę dlabwas wczesniej wstawal :') ja pierdziu lepszego dowcipu dawno nie słyszałem 🤦🤦🤦ma facet tupet prosto w oczy wciska blef jakich mnóstwo w jego wypocinach przed kamerą 🤣🤣🤣