Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
tomasz4999
- Modna
Re: Dieta czarny furiat
Wojtech2000 musi zostać unicestwiony. Nie może byc wiekszym hejterem ode mnie. A nagle jest, sie znalazl, wyrosl. Po co, skad, za co...?
Pierwszy raz widzę faceta w polówce na siłce. Klękajcie narody...a potem w tej samej na kolację z kolejną lubą
Avocado...wiedziałam,że skąpiradło weźmie te tańsze, będzie musiał odczekać tydzień az dojrzeje. Karta choroby

dopiero pindolił,ze wyniki Nikosi, to nie jego działka, trzeba do lekarza. Znaczy, swojej córki leczyc nie chce, obcych już tak
50 twarzy furiata, codziennie inna.
Avocado...wiedziałam,że skąpiradło weźmie te tańsze, będzie musiał odczekać tydzień az dojrzeje. Karta choroby
Założył polo po całym dniu, żeby dobrudzić
Szkoda kasy na ubrania treningowe
Szkoda kasy na ubrania treningowe
Magellan pisze: ↑pn gru 29, 2025 11:25 pm Pierwszy raz widzę faceta w polówce na siłce. Klękajcie narody...a potem w tej samej na kolację z kolejną lubą
Avocado...wiedziałam,że skąpiradło weźmie te tańsze, będzie musiał odczekać tydzień az dojrzeje. Karta chorobydopiero pindolił,ze wyniki Nikosi, to nie jego działka, trzeba do lekarza. Znaczy, swojej córki leczyc nie chce, obcych już tak
Wojtech2000 pisze: ↑pn gru 29, 2025 10:22 pm Oj chyba te papryczki że słoika zaszkodzily czarnemu cyganowi bo bredzi dzisiaj podczas tego spaceru nie stworzone rzeczy -,, gdzie spedzacie sylwestra,, pisać na priv, pewnie chce się prosić na krzywy ryj (zresztą podszas nagrywania lekko mu się wykrzywia w jedną stronę) - będzie testował produkty i to nie tylko w Polsce, będą więc wojaże po Grecji jak sądzę, do tego będzie jego wielka przemiana i pokaże co nie co, że wszystkim paniom zrobi się ciepło na serduszko na, samą myśl o nimrotacja idzie w dobrą stronę
![]()
On juz jest gotowy na kolejny zwiazek
I to najlepiej zeby z walizkami mogl sie wbic od zaraz
On jak gdzies szli tez potrafil sie tak ubrac ,polowka ,krotkie spodenki i adidasy takie chamskieMagellan pisze: ↑pn gru 29, 2025 11:25 pm Pierwszy raz widzę faceta w polówce na siłce. Klękajcie narody...a potem w tej samej na kolację z kolejną lubą
Avocado...wiedziałam,że skąpiradło weźmie te tańsze, będzie musiał odczekać tydzień az dojrzeje. Karta chorobydopiero pindolił,ze wyniki Nikosi, to nie jego działka, trzeba do lekarza. Znaczy, swojej córki leczyc nie chce, obcych już tak
On juz jest gotowy na kolejny zwiazek

Ciekawi mnie, dlaczego jeszcze widnieją u niego filmiki z gwiazdencją. Czyży za każdy z nich dostawała dolarsy? Znaczy za swiecenie golizną i teraz nie może wyegzekwować skasowania ich?
Ciekawi mnie, dlaczego jeszcze widnieją u niego filmiki z gwiazdencją. Czyży za każdy z nich dostawała dolarsy? Znaczy za swiecenie golizną i teraz nie może wyegzekwować skasowania ich?
Widać na zakupach jakiego on węża w kieszeni ma. Jak robił zakupy z Magdą, to jak ona wszystko wybierała i płaciła, to było dobrze, a teraz cieniutko na tych zakupach, oj cieniutko. Nawet za boróweczkę żal, bo szkoda mu wydać swoją kaskę. Śmieszy mnie to i dla tej komedii to jeszcze oglądam, chociaż robi się coraz nudniej. Ciągle trajkocze to samo.
Nie no… to przecież on ciągle w warxywniaczku mówił:
Madzia my jeszcze to, a mamy jeszcze tamto … weźmy to, weźmy tamto
W nowym roku będzie się rozwijał technicznie
Ma dużo propozycji współprac
Będzie gości zapraszał
Nie no… idzie nowe
Madzia my jeszcze to, a mamy jeszcze tamto … weźmy to, weźmy tamto
W nowym roku będzie się rozwijał technicznie
Ma dużo propozycji współprac
Będzie gości zapraszał
Nie no… idzie nowe
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
11 letnie doświadczenie mówi, że na za kaski trzeba jeść pieczarki że słoika 

Noe wierzę, że ludzie nabierają się na jego diety to jest tragikomedia. W nowym roku szykuje się mega przemiana będą szerokie bary i wąsko w tali także kobiety będą sikac jak tylko pomyślą o nim. Obstawiam, że na Walentego następni prezentacja nowej miłości czarnego cygana od placka z 7 białek i 1 żółtka lekko przypieczonego od spodu 

- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Ja myślę, że pisały, ale w jego chorej wyobraźni
Kolejne opowieści, tak jak o tym, że spotkał kolegę w leklerku i zadzwoniła do niego znajoma, mówiąc w skrócie o tym, że faceci to nie tylko kupa mięśni
Dokładnie… wszystko wymyślone. Nikt do niego nie pisze, nie dzwoni i nikogo nie spotyka, rozmawia tylko z ludźmi w sklepach i na siłowni jak kogoś zaczepi
Ale to jak on się rozkręca w tych opowieściach o ludziach, znajomych z którymi rozmawia lub pisze to się w głowie nie mieści. Ja mam chwilę zawiechy bo niedowierzam co słyszę
On musi szybko złapał kolejną dziunie w swą sieć bo cienko widzę tą furiattv
Ale to jak on się rozkręca w tych opowieściach o ludziach, znajomych z którymi rozmawia lub pisze to się w głowie nie mieści. Ja mam chwilę zawiechy bo niedowierzam co słyszę
On musi szybko złapał kolejną dziunie w swą sieć bo cienko widzę tą furiattv
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Wątpię że kolejną przygrucha, źle by wypadł w oczach obserwatorów i niby podopiecznych, już nikogo z nim nie widzę. Zresztą osiągnął to co chciał widzieli Magdę, zrobił się niby skuteczny i żadna naiwna juz mu nie potrzebna, aby pokazać jaj ja odchydzil czy odchudzi, mimo że to nie jego autorstwo. Chyba że 1% tego to jego dzieło reszta niewiadomo kogo.Kwiatomat pisze: ↑wt gru 30, 2025 1:17 pm Dokładnie… wszystko wymyślone. Nikt do niego nie pisze, nie dzwoni i nikogo nie spotyka, rozmawia tylko z ludźmi w sklepach i na siłowni jak kogoś zaczepi
On musi szybko złapał kolejną dziunie w swą sieć bo cienko widzę tą furiattv![]()
-
tomasz4999
- Modna
Górnicy, hutnicy, górale, kaszubi, lekarze, kolejarze, panowie pracujący na zmiany, panie tatuażystki, panie malujące obrazy, murarze, tynkarze, malarze, małe miejscowosci, duze miejscowosci mam w 1 palcu, znam zatowarowanie sklepów.
A najlepsza to jest rotacja.
Po treningu placek dobry wtedy.
xD
A najlepsza to jest rotacja.
Po treningu placek dobry wtedy.
xD
-
Zubizubizu
- RoyalBaby
Śmiechłam... 

Ilość tych lewych wiadomości z fikcyjnych kont jest taka zabawna... Nie ma to jak samemu lizać się po dupie ...
Święta Magdalena już rusza z projektem Kobieta- Kobiecie... Już ma swój wianuszek chętnych... Tyle książek przeczytała, pracuje na programie "Dietico"... Teraz ona będzie tworzyć armię Kleopatry...
Święta Magdalena już rusza z projektem Kobieta- Kobiecie... Już ma swój wianuszek chętnych... Tyle książek przeczytała, pracuje na programie "Dietico"... Teraz ona będzie tworzyć armię Kleopatry...
- Załączniki
-
- fw_1767105638324.jpg (26.53 KiB) Przejrzano 448 razy
-
tomasz4999
- Modna
Ja tez chodze w butach maratonowo - silownianych na randki pozniej wieczorem, co w tym zlego....?
xD
xD
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Dzisiaj wieczorem pewnie będzie silka ciekawe co znowu od... ie na niej nasz cudotworca sylwetkowy od marynowanych pieczarek że słoika o placka od spodu przypslonego na 7 białka h I 1 żółtku, no i czy będzie poloweczka czy czarna z napisami. Niech żyje czarny Cygan m z 11 letnim doświadczeniem 

-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta