Start
Mój profil

Europa pod koniec kwietnia

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
Kamiskamis
Skarpeta Rakieta

Europa pod koniec kwietnia

Post autor: Kamiskamis »

Hej! Jakie miejsca w Europie polecacie na tygodniową wycieczkę pod koniec kwietnia?
Wyjazd bez dzieci, dorośli chętni do zwiedzania, dojazdy do różnych ciekawych miejsc nie są problemem, bo wynajmujemy samochód.
Zależy mi na czymś w miarę ciepłym w tym czasie ;)
anes99
Mokra Włoszka

Post autor: anes99 »

Kamiskamis pisze: ndz gru 28, 2025 11:20 pm Hej! Jakie miejsca w Europie polecacie na tygodniową wycieczkę pod koniec kwietnia?
Wyjazd bez dzieci, dorośli chętni do zwiedzania, dojazdy do różnych ciekawych miejsc nie są problemem, bo wynajmujemy samochód.
wŁOCHY <3 <3
Awatar użytkownika
Kamiskamis
Skarpeta Rakieta

anes99 pisze: pn gru 29, 2025 2:53 pm wŁOCHY <3 <3
Jakieś konkretne miejsce czy ogólnie?
Byłam w Rzymie, zakochałam się po uszy i z chęcią zwiedziłabym więcej Włoch, ale nie wiem którą część wybrać;)
vaeltaja
Koczkodan

Post autor: vaeltaja »

Kamiskamis pisze: ndz gru 28, 2025 11:20 pm Hej! Jakie miejsca w Europie polecacie na tygodniową wycieczkę pod koniec kwietnia?
Jak można zadawać tak mało konkretne pytanie ? Nie wiadomo czego szukasz, albo skąd masz najbliższe lotnisko. Pod koniec kwietnia w miarę ciepło to może być na południu Europy. Wszędzie gdzie zaprowadzi nas inwencja twórcza. Np Malaga i wszystko w promieniu 200 km. Albo Nicea z Monako, Cannes i Saint Tropes. Albo Wenecja i Padwa z Weroną. Rusz głową.
Awatar użytkownika
Kamiskamis
Skarpeta Rakieta

vaeltaja pisze: ndz sty 04, 2026 11:48 pm Jak można zadawać tak mało konkretne pytanie ? Nie wiadomo czego szukasz, albo skąd masz najbliższe lotnisko. Pod koniec kwietnia w miarę ciepło to może być na południu Europy. Wszędzie gdzie zaprowadzi nas inwencja twórcza. Np Malaga i wszystko w promieniu 200 km. Albo Nicea z Monako, Cannes i Saint Tropes. Albo Wenecja i Padwa z Weroną. Rusz głową.
Mało konkretne? Zapytałam o ciepłe miejsce godne polecenia. Co lotnisko ma z tym wspólnego?