Przecież mówił że kupuje tego sernika, widać jak oglądasz relacjeLostnick888 pisze: ↑czw gru 25, 2025 12:52 pm Ten czub mysli, ze my mamy taką słaba pamięć i nie pamiętamy jak był w tej cukierence i zamawiał owe smakołykiwez robcio zrob rozpęd i walnij barana w ścianę.
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Re: Dieta czarny furiat
- Lostnick888
- BlondDoczep
dawidszulcc pisze: ↑czw gru 25, 2025 1:11 pm Przecież mówił że kupuje tego sernika, widać jak oglądasz relacje![]()
A teraz jaka skromna poważna no myślał by kto a jak sie nie szanowała i sie wypinała i paradowała....brak szacunku do samego sb miala
Fałszywa skromność, aż bije po oczach i wybujałe ego. To tego maniera bycia gwiazdą. W niej nie ma nic z naturalności, kobiecości. Wszysytko jest sztuczne. Od włosów, przez czoło nafaszetowane botoksem, usta kwasem, po cialo ,które jest poddawane zabiegom. Nie wspomne o zaluzjach w oczach i siedlisku nużencow. Wiecznie powtarzala,ze jej wypada wszystko, a teraz nagle nie wypada
- Lostnick888
- BlondDoczep
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Ci komentujących to mają coś z głową, zażynali by się, a i tak chcieli by aby byli razem
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Uciekł, nie mogę pojąc kobiet ,skoro było źle to po co to wszystko, widziała ze idą zmiany ,mogła odejść wcześniej a nie czekała do teraz i tkwiła w tym bagnie które się rozrasta bo i jego interes i jej, tak na oszustwach lecą.
- Fajna Marta
- BlondDoczep
Dżisas, tak biednych świat dawno nie widziałam jak u czarnego....
I ten telewizor hahahaha xD
Bieda aż piszczy.
A Córcia nie urodziwa po matce.
Bieda aż piszczy.
Mama też widac w poważaniu ma synka z Warszawy i jakoś stół sie nie uginał na przyjazd jaśnie pana.
A ten strój? Nigdy tak sie nie szykował nawet na święta, a moze to styl "patrz co straciłaś"?
A ten strój? Nigdy tak sie nie szykował nawet na święta, a moze to styl "patrz co straciłaś"?
Fajna Marta pisze: ↑pt gru 26, 2025 1:59 am Dżisas, tak biednych świat dawno nie widziałam jak u czarnego....
Bieda aż piszczy.
No widac bieda naprawdę aż piszczy on przyjechał do mamy co rzadko to robi i ani prezentu dla niej nic...!!a po drugie mowil jak byl U Nikoli na kolacji ze jedzenia maja full a nic nie zabrał żadnego poczęstunku....straszne...dlaczego u sb w mieszkaniu nie kameruje każdego konta tak jak to zawsze robi ?tylko jak nagrywał to skręcałam kamerę w stronę zamkniętych drzwi, a na zewnątrz widac bylo zasłaniał szafkę obdarta w opłakanym stanie zeby nie bylo czasem widac 
Mama nawet do stołu z nimi nie usiadła
"Brat odpoczywa po pracy, może do nas dołączy..."
No nie dołączył
Jedna zupa, schabowe, ogórki kiszone i kompot
No tak, a tyle jedzenia u Nikusi w lodówce że nie przeje i nic nie zabrali
On po galeriach na ostatnią chwilę latał za tymi ciuchami bo sam liczył na promocje a gadał na ludzi
Prezenty to on tylko pokazywał co można ale sam nie kupił ani dla mamy ani dla nikusi
Przecież na pewno by się pochwalił gdyby było inaczej
I tak się wykosztował na te święta bo musiał strój wyjściowy kupić pod tytułem "patrz co straciłaś"
I łososiu z Posejdona i serniku królewskim nie wspomnę
Oj długo by pisać
Zabiegany był, zalatany, dlatego taki zaniedbany chodził
Nika a ty widziałaś ten widok z balkonu? Tata przecież na wakacje do babci przyjeżdżałam...

Ale nikusia nową pracę dostała, od stycznia zaczyna nie zapomnijcie, teraz z mamą jedzie bo to taka tradycja
"Brat odpoczywa po pracy, może do nas dołączy..."
No nie dołączył
Jedna zupa, schabowe, ogórki kiszone i kompot
No tak, a tyle jedzenia u Nikusi w lodówce że nie przeje i nic nie zabrali
On po galeriach na ostatnią chwilę latał za tymi ciuchami bo sam liczył na promocje a gadał na ludzi
Prezenty to on tylko pokazywał co można ale sam nie kupił ani dla mamy ani dla nikusi
Przecież na pewno by się pochwalił gdyby było inaczej
I tak się wykosztował na te święta bo musiał strój wyjściowy kupić pod tytułem "patrz co straciłaś"
I łososiu z Posejdona i serniku królewskim nie wspomnę
Oj długo by pisać
Zabiegany był, zalatany, dlatego taki zaniedbany chodził
Nika a ty widziałaś ten widok z balkonu? Tata przecież na wakacje do babci przyjeżdżałam...
Ale nikusia nową pracę dostała, od stycznia zaczyna nie zapomnijcie, teraz z mamą jedzie bo to taka tradycja
-
tomasz4999
- Modna
On bedac u Nikoli na mieszkaniu wtedy jak byly ochy i achy nad barszczem mowi: Wezmiemy corcia jakis słoik, to nam babcia Ula odleje barszczu tego bo go mamy tak duzo xD Po czym barszcz zostal w Warszawie - nie kumam tej kombinacji hahaaha kto ma odlac komu ten barszcz wezcie mnie oswieccie, dla mnie to historia 1:1 jak z dowozem kawy widmo do mieszkania widmo i wyrzucenie śmieci widmo xD
Czekam na informacje, w miedzyczasie zrobie sobie placka, ale takiego wiecie, takiego kleistego, zeby to ciasto az takie slodkie od tych czterech daktyli bylo.
Czekam na informacje, w miedzyczasie zrobie sobie placka, ale takiego wiecie, takiego kleistego, zeby to ciasto az takie slodkie od tych czterech daktyli bylo.
Brat i mama to tam raczej sie podsmiewaja z niego niż wyczekują.
No fakt, jakby prezenty dla "swoich kobiet" kupil to by przeciez "ograł".
A moze Madzia za duzo na wszystko wydawała i o to byly awanturki? Madzia raczej z tych lubiących luksus i pieniążki, no a czarny bardziej lubiący patrzeć jak mu na koncie kwota rośnie
No fakt, jakby prezenty dla "swoich kobiet" kupil to by przeciez "ograł".
A moze Madzia za duzo na wszystko wydawała i o to byly awanturki? Madzia raczej z tych lubiących luksus i pieniążki, no a czarny bardziej lubiący patrzeć jak mu na koncie kwota rośnie
Na jego miejscu nie pokazywałabym tego w ogóle... To co na stole, to wiecie... każdy ma co ma, chociaż patrząc na to jakim autem jeździ i jego wieczny, zabawny "lansik", to trochę śmiech na sali, że nic nie zabrał do Mamy, nie mówiąc już o upominku na Święta. Przecież biedny nie jest, kasę na naiwnych robi.Fajna Marta pisze: ↑pt gru 26, 2025 1:59 am Dżisas, tak biednych świat dawno nie widziałam jak u czarnego....
Bieda aż piszczy.
Mama ma im dać pusty słoik, żeby cf przelał sobie w niego barszczu od Nikosi i wziął do mieszkania. Znaczy do biura.
Ja tak to rozumiem
Ja tak to rozumiem
tomasz4999 pisze: ↑pt gru 26, 2025 9:59 am On bedac u Nikoli na mieszkaniu wtedy jak byly ochy i achy nad barszczem mowi: Wezmiemy corcia jakis słoik, to nam babcia Ula odleje barszczu tego bo go mamy tak duzo xD Po czym barszcz zostal w Warszawie - nie kumam tej kombinacji hahaaha kto ma odlac komu ten barszcz wezcie mnie oswieccie, dla mnie to historia 1:1 jak z dowozem kawy widmo do mieszkania widmo i wyrzucenie śmieci widmo xD
-
tomasz4999
- Modna
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Po studiach bez dyplomu
-
Lalunia123
- Mokra Włoszka
A to pierwsze mieszkanie na Żoliborzu,z czasów Iwy,to jest furiata?Bo to małe,to chyba kupił niedawno?