Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: dawidszulcc »

Lostnick888 pisze: czw gru 25, 2025 12:52 pm Ten czub mysli, ze my mamy taką słaba pamięć i nie pamiętamy jak był w tej cukierence i zamawiał owe smakołyki 🫠 wez robcio zrob rozpęd i walnij barana w ścianę.
Przecież mówił że kupuje tego sernika, widać jak oglądasz relacje 🤦
Awatar użytkownika
Lostnick888
BlondDoczep

Post autor: Lostnick888 »

dawidszulcc pisze: czw gru 25, 2025 1:11 pm Przecież mówił że kupuje tego sernika, widać jak oglądasz relacje 🤦
😪🤣🤣🤣
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Post autor: AniaW91 »

Magellan pisze: czw gru 25, 2025 10:50 am Madza już normalnej roboty nie dostanie. Żadna poważna firma nie zatrudni kobiety,która dzien w dzien świeciła du...droge ma otwartą jedynie do agencji towarzyskiej
A teraz jaka skromna poważna no myślał by kto a jak sie nie szanowała i sie wypinała i paradowała....brak szacunku do samego sb miala
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

....
Załączniki
fw_1766672139431.jpg
fw_1766672139431.jpg (41.66 KiB) Przejrzano 407 razy
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

;P
Załączniki
fw_1766672940662.jpg
fw_1766672940662.jpg (54.76 KiB) Przejrzano 400 razy
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Post autor: Magellan »

AniaW91 pisze: czw gru 25, 2025 2:50 pm A teraz jaka skromna poważna no myślał by kto a jak sie nie szanowała i sie wypinała i paradowała....brak szacunku do samego sb miala
Fałszywa skromność, aż bije po oczach i wybujałe ego. To tego maniera bycia gwiazdą. W niej nie ma nic z naturalności, kobiecości. Wszysytko jest sztuczne. Od włosów, przez czoło nafaszetowane botoksem, usta kwasem, po cialo ,które jest poddawane zabiegom. Nie wspomne o zaluzjach w oczach i siedlisku nużencow. Wiecznie powtarzala,ze jej wypada wszystko, a teraz nagle nie wypada😂😂😂czekam na jakies suple, działające cuda.No nikt myślący nie będzie korzystał z jej wiedzy. Sorry Madzia...
Awatar użytkownika
Lostnick888
BlondDoczep

Post autor: Lostnick888 »

AniaW91 pisze: czw gru 25, 2025 3:15 pm....
No fajna ta hipokryzja Madzi. Czyli wychodzi na to, że i tak nie warto jej obserwować bo nie zawsze będzie prawdziwa 🤡
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

...
Załączniki
fw_1766679714343.jpg
fw_1766679714343.jpg (51.07 KiB) Przejrzano 363 razy
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

AniaW91 pisze: czw gru 25, 2025 3:15 pm....
Ci komentujących to mają coś z głową, zażynali by się, a i tak chcieli by aby byli razem 🤣🤣🤣tam nie było żadnej miłości ani uczucia, tylko zwykły układ z nuta se** to wszystko . Dlaczego jej się nie oświadczał bo wiedział że i tak nią nie będzie, tak trudno było to dostrzec.
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Tam sie liczyła tylko kasa z oszukiwania ludzi i s*ks miedzy nimi to prawda!!!!a teraz ludzie jak jej współczuję jaka to biedna Magdalena i wogole gdzie miala 3 lata rozum?
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

AniaW91 pisze: czw gru 25, 2025 6:51 pm Tam sie liczyła tylko kasa z oszukiwania ludzi i keks miedzy nimi to prawda!!!!a teraz ludzie jak jej współczuję jaka to biedna Magdalena i wogole gdzie miala 3 lata rozum?
Uciekł, nie mogę pojąc kobiet ,skoro było źle to po co to wszystko, widziała ze idą zmiany ,mogła odejść wcześniej a nie czekała do teraz i tkwiła w tym bagnie które się rozrasta bo i jego interes i jej, tak na oszustwach lecą.
Awatar użytkownika
Fajna Marta
BlondDoczep

Post autor: Fajna Marta »

Dżisas, tak biednych świat dawno nie widziałam jak u czarnego....
I ten telewizor hahahaha xD
Bieda aż piszczy.
A Córcia nie urodziwa po matce.
Sylwkap25
SushiRoll

Post autor: Sylwkap25 »

Mama też widac w poważaniu ma synka z Warszawy i jakoś stół sie nie uginał na przyjazd jaśnie pana.
A ten strój? Nigdy tak sie nie szykował nawet na święta, a moze to styl "patrz co straciłaś"?

Fajna Marta pisze: pt gru 26, 2025 1:59 am Dżisas, tak biednych świat dawno nie widziałam jak u czarnego....
Bieda aż piszczy.
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

No widac bieda naprawdę aż piszczy on przyjechał do mamy co rzadko to robi i ani prezentu dla niej nic...!!a po drugie mowil jak byl U Nikoli na kolacji ze jedzenia maja full a nic nie zabrał żadnego poczęstunku....straszne...dlaczego u sb w mieszkaniu nie kameruje każdego konta tak jak to zawsze robi ?tylko jak nagrywał to skręcałam kamerę w stronę zamkniętych drzwi, a na zewnątrz widac bylo zasłaniał szafkę obdarta w opłakanym stanie zeby nie bylo czasem widac 😅
Kwiatomat
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Kwiatomat »

Mama nawet do stołu z nimi nie usiadła
"Brat odpoczywa po pracy, może do nas dołączy..."
No nie dołączył
Jedna zupa, schabowe, ogórki kiszone i kompot
No tak, a tyle jedzenia u Nikusi w lodówce że nie przeje i nic nie zabrali
On po galeriach na ostatnią chwilę latał za tymi ciuchami bo sam liczył na promocje a gadał na ludzi
Prezenty to on tylko pokazywał co można ale sam nie kupił ani dla mamy ani dla nikusi
Przecież na pewno by się pochwalił gdyby było inaczej
I tak się wykosztował na te święta bo musiał strój wyjściowy kupić pod tytułem "patrz co straciłaś"😂
I łososiu z Posejdona i serniku królewskim nie wspomnę
Oj długo by pisać
Zabiegany był, zalatany, dlatego taki zaniedbany chodził
Nika a ty widziałaś ten widok z balkonu? Tata przecież na wakacje do babci przyjeżdżałam...😂🤦
Ale nikusia nową pracę dostała, od stycznia zaczyna nie zapomnijcie, teraz z mamą jedzie bo to taka tradycja 😂
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Post autor: Monikamm »

Dobrze że nie zmanipulował córki i jakoś kontakt z matką ma
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Brat nie dolaczyl bo po pracy..
Ale jakiej pracy przecież w Wiglie sie nie pracuje a po drugie mamy święta...czyżby brat byl na jakimś stanowisku konkretnym ze w Święta pracuje? 😃watpie...
tomasz4999
Modna

Post autor: tomasz4999 »

On bedac u Nikoli na mieszkaniu wtedy jak byly ochy i achy nad barszczem mowi: Wezmiemy corcia jakis słoik, to nam babcia Ula odleje barszczu tego bo go mamy tak duzo xD Po czym barszcz zostal w Warszawie - nie kumam tej kombinacji hahaaha kto ma odlac komu ten barszcz wezcie mnie oswieccie, dla mnie to historia 1:1 jak z dowozem kawy widmo do mieszkania widmo i wyrzucenie śmieci widmo xD

Czekam na informacje, w miedzyczasie zrobie sobie placka, ale takiego wiecie, takiego kleistego, zeby to ciasto az takie slodkie od tych czterech daktyli bylo.
Sylwkap25
SushiRoll

Brat i mama to tam raczej sie podsmiewaja z niego niż wyczekują.
No fakt, jakby prezenty dla "swoich kobiet" kupil to by przeciez "ograł".
A moze Madzia za duzo na wszystko wydawała i o to byly awanturki? Madzia raczej z tych lubiących luksus i pieniążki, no a czarny bardziej lubiący patrzeć jak mu na koncie kwota rośnie
ML111
MiamiBicz

Post autor: ML111 »

Fajna Marta pisze: pt gru 26, 2025 1:59 am Dżisas, tak biednych świat dawno nie widziałam jak u czarnego....
Bieda aż piszczy.
Na jego miejscu nie pokazywałabym tego w ogóle... To co na stole, to wiecie... każdy ma co ma, chociaż patrząc na to jakim autem jeździ i jego wieczny, zabawny "lansik", to trochę śmiech na sali, że nic nie zabrał do Mamy, nie mówiąc już o upominku na Święta. Przecież biedny nie jest, kasę na naiwnych robi.
Sylwkap25
SushiRoll

Mama ma im dać pusty słoik, żeby cf przelał sobie w niego barszczu od Nikosi i wziął do mieszkania. Znaczy do biura.
Ja tak to rozumiem

tomasz4999 pisze: pt gru 26, 2025 9:59 am On bedac u Nikoli na mieszkaniu wtedy jak byly ochy i achy nad barszczem mowi: Wezmiemy corcia jakis słoik, to nam babcia Ula odleje barszczu tego bo go mamy tak duzo xD Po czym barszcz zostal w Warszawie - nie kumam tej kombinacji hahaaha kto ma odlac komu ten barszcz wezcie mnie oswieccie, dla mnie to historia 1:1 jak z dowozem kawy widmo do mieszkania widmo i wyrzucenie śmieci widmo xD

Czekam na informacje, w miedzyczasie zrobie sobie placka, ale takiego wiecie, takiego kleistego, zeby to ciasto az takie slodkie od tych czterech daktyli bylo.
tomasz4999
Modna

Post autor: tomasz4999 »

Dziekuje za wyjasnienie, siedzialo to ze mna wczoraj caly wieczor, ani pieroga nie moglem dobrze pogryzc.

Sylwkap25 pisze: pt gru 26, 2025 10:02 am Mama ma im dać pusty słoik, żeby cf przelał sobie w niego barszczu od Nikosi i wziął do mieszkania. Znaczy do biura.
Ja tak to rozumiem
M4dl3n
RoyalBaby

Post autor: M4dl3n »

Śmieszą mnie te storki Magdaleny jakby serio ktoś czekał na te wysr**y życiowe, desperatki czekają z utęsknieniem na swoją życiową mentorkę i naczelną dietetyczkę.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

M4dl3n pisze: pt gru 26, 2025 12:59 pm Śmieszą mnie te storki Magdaleny jakby serio ktoś czekał na te wysr**y życiowe, desperatki czekają z utęsknieniem na swoją życiową mentorkę i naczelną dietetyczkę.
Po studiach bez dyplomu🤣🤣🤣lub kursach albo po przeczytaniu masy książek, ciekawe w którym momencie to robiła, jak tam był rygor, pod panowaniem wodza Furiata 🤣🤣
Lalunia123
Mokra Włoszka

Post autor: Lalunia123 »

A to pierwsze mieszkanie na Żoliborzu,z czasów Iwy,to jest furiata?Bo to małe,to chyba kupił niedawno?