Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Monikamm »

tomasz4999 pisze: śr gru 17, 2025 5:18 pm
Gdybym mial dac Tobie jakis target to nie bylyby to Czerwone Berety a butik z ciuchami albo male gastro!
[/quote]

Lubie butki i gastro. Może byc duże 😂 😂
Mogę powiedzieć dla kogo nie jest grupa pe tar da😂 dla Madgaleny 😂
Laleczka69
Mokra Włoszka

Post autor: Laleczka69 »

ML111 pisze: śr gru 17, 2025 3:53 pm Pytanie jak to udowodni jak oni ludziom faktur i rachunków nie dają i nie odprowadzają podatków :)
Jak ma taką działalność to znaczy przez inetrent gdzie nie masz bezpośredniego kontaktu z klientem osobistego wtedy jesteś zwolniony z kasy fiaskalnej, tym samym nie ma paragonu a faktura jest na życzenie. tak stanowi ustawa, i to się nie zmienia nadal w 2026
ML111
MiamiBicz

Post autor: ML111 »

Laleczka69 pisze: śr gru 17, 2025 11:06 pm Jak ma taką działalność to znaczy przez inetrent gdzie nie masz bezpośredniego kontaktu z klientem osobistego wtedy jesteś zwolniony z kasy fiaskalnej, tym samym nie ma paragonu a faktura jest na życzenie. tak stanowi ustawa, i to się nie zmienia nadal w 2026
Przy wykonywaniu usług za pomocą internetu rozliczenie podatku VAT obowiązuje jak w sposób tradycyjny.
Z wielu komentarzy w internecie na jego temat wynika, że nie wystawiał ludziom faktur, nawet pomimo upomnień i próśb.
Kataleja
RoyalBaby

Post autor: Kataleja »

Ależ ja mam ubaw 🤣
Ktoś tu trafnie napisał, że zaraz będą diety dla facetów ! Takie zaje*iste jakich wcześniej nie było 🤣
Czyli ewidentnie wie, że u kobiet sobie przeje*ał.
Dodatkowo będzie znowu męczył Nikole, żeby nagrała mu jakieś fajne, modne rolki bo on tego kompletnie po 11latach nie ogarnia 😬.
Będzie zamęczał całe otoczenie byleby dalej się kręciło.
Oj pięknie się na to patrzy 🤣
Załączniki
fw_1766011582318.jpg
fw_1766011582318.jpg (65 KiB) Przejrzano 400 razy
Kastry2211
Siatkarka

Post autor: Kastry2211 »

Monikamm pisze: śr gru 17, 2025 3:35 pm Iwka to wydaje się taka szalona, spontaniczna i impulsywna że może by poszła na to. Mam już to przed oczami 😂😂😂
Kochani, podajcie mi proszę Insta Iwci, 🙏🏻ja tego przyglupa obserwowałam właśnie za czasów jak z nią był, później przestałam, zgubiłam wątek hihi i sporo mam tutaj do nadrobienia XD
Laleczka69
Mokra Włoszka

Monikamm pisze: śr gru 17, 2025 9:23 pm
Lubie butki i gastro. Może byc duże 😂 😂
[/quote]

Dobre :) Ok ale skoro tak to dlaczego jej zdjęcia i różne nagrania latają nadal na profilu czarnego ? przecież on z tego nadal zarabia
Laleczka69
Mokra Włoszka

AniaW91 pisze: śr gru 17, 2025 7:58 pm Magda teraz dala relacje o toksyku ....chyba zrozumiale tylko szkoda ze tak późno...normalna kobieta przy nim by nie wytrzymała długo....to poniżanie i wgl nie do pojęcia
Nie każda siła polega na tym, żeby wytrzymać. Czasem największą siłą jest odejść.
Wiem co to znaczy, moja przyjaciółka prechodziła przez ten cały dziwny stan, 37 razy wracała do faceta który ją poniżał, gnębił i manipulował. Przez 8 lat walczyła sama ze sobą, do dnia kiedy próbowała odebrać sobie życie. ta historia jest okropnie trudna.
Laleczka69
Mokra Włoszka

Kataleja pisze: śr gru 17, 2025 11:46 pm Ależ ja mam ubaw 🤣
Ktoś tu trafnie napisał, że zaraz będą diety dla facetów ! Takie zaje*iste jakich wcześniej nie było 🤣
Czyli ewidentnie wie, że u kobiet sobie przeje*ał.
Dodatkowo będzie znowu męczył Nikole, żeby nagrała mu jakieś fajne, modne rolki bo on tego kompletnie po 11latach nie ogarnia 😬.
Będzie zamęczał całe otoczenie byleby dalej się kręciło.
Oj pięknie się na to patrzy 🤣
Jasne, weźcie nawet tego nie pokazujcie - jego te niby plany takie nowoczesne, tak w czacie zrobione i sklejone w pdf. że nikt tego nie widzi.
nie wiem kto będzie diety układał teraz ale serio proszę nie IA no proszę Panie Czarny szanujmy się
Laleczka69
Mokra Włoszka

ML111 pisze: śr gru 17, 2025 11:28 pm Przy wykonywaniu usług za pomocą internetu rozliczenie podatku VAT obowiązuje jak w sposób tradycyjny.
Z wielu komentarzy w internecie na jego temat wynika, że nie wystawiał ludziom faktur, nawet pomimo upomnień i próśb.
odniosę się do tego po prowadzę działalność, gdyby robił cos niezgodnie z prawem dawno byłby zgarniety - on nie musi wystawiać FV no chyba że na życzenie klienta wtedy musi /jak potrafi oczywiście
Laleczka69
Mokra Włoszka

Ewelka_00 pisze: śr gru 17, 2025 12:37 pm Kilka dni tu nie czytałam a tu takie rzeczy. Czekam na kolejny sezon, pierwsza część to kasting na nową Generałową a druga nowa przyjaźń trzech królowych 😳 którą część będziecie oczekiwać bardziej?
Ja idę na 3 królowe to będzie hit internetu
Laleczka69
Mokra Włoszka

Kwiatomat pisze: śr gru 17, 2025 4:33 pm Trzy lata związku, wielka jego miłość i druga połówka a teraz Madzia jak chce jakieś pieniądze to może iść do sądu
OSZUST!!!

Ale jest mu ciężko i święta będą smutne
OSZUST i DEBIL

Madzia bierz najlepszego adwokata i pokaż mu gdzie jego miejsce
ona wydaje się że wie co robi, myślę że to będzie szach mat
Laleczka69
Mokra Włoszka

Kwiatomat pisze: śr gru 17, 2025 3:51 pm Sprawy finansowe niech rozstrzyga sąd...🤦🤦🤦

zaczyna od cierpienia serce płacze, święta smutne no tak bo gospodyni główna postanowiła wypędzić z folwarku a tak to by latała w około stołu podaj to podaj tamto zesraj się itd niech zagodni córeczkę w końcu 20parę lat zobowiązuje
pięknie było hasać na folwarku gdzie wszystko posprzątane ugotowane oprane itd a teraz dupa blada

no ale z kim on pojedzie na dominikanę konkurs zapewne trwa w sieci łowimy rybki która tym razem
koleś jest serio odklejony zabierze po raz kolejny nową wybrankę w rajskie klimaty i zapewni te same łoże z tym samym widokiem na palmy
no i ten sam klaun
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Kastry2211 pisze: czw gru 18, 2025 1:35 am Kochani, podajcie mi proszę Insta Iwci, 🙏🏻ja tego przyglupa obserwowałam właśnie za czasów jak z nią był, później przestałam, zgubiłam wątek hihi i sporo mam tutaj do nadrobienia XD
Fb. Fit z Iwą
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Laleczka69 pisze: czw gru 18, 2025 2:51 am Lubie butki i gastro. Może byc duże 😂 😂
Dobre :) Ok ale skoro tak to dlaczego jej zdjęcia i różne nagrania latają nadal na profilu czarnego ? przecież on z tego nadal zarabia
[/quote]

A co ona mu zrobi? U niego kobieta dzwignią handlu od zawsze 😂
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Laleczka69 pisze: czw gru 18, 2025 3:18 am zaczyna od cierpienia serce płacze, święta smutne no tak bo gospodyni główna postanowiła wypędzić z folwarku a tak to by latała w około stołu podaj to podaj tamto zesraj się itd niech zagodni córeczkę w końcu 20parę lat zobowiązuje
pięknie było hasać na folwarku gdzie wszystko posprzątane ugotowane oprane itd a teraz dupa blada

no ale z kim on pojedzie na dominikanę konkurs zapewne trwa w sieci łowimy rybki która tym razem
koleś jest serio odklejony zabierze po raz kolejny nową wybrankę w rajskie klimaty i zapewni te same łoże z tym samym widokiem na palmy
no i ten sam klaun
Hahahhaha dokładnie !! Madzia zawsze wszystko pod Robercika robiła. Święta- proszę bardzo, mamusia, córusia aby Robercikowi było dobrze. To piękne i szlachetne ale w drugą stronę nie daiałało. Robercik na święta do Madzi nie jezdził- za dużo pracy i ciągłe wymówki. I do tego Nikusia, na kanapie , czeka aż podadzą do stołu. Bleeeee
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Laleczka69 pisze: czw gru 18, 2025 2:57 am Nie każda siła polega na tym, żeby wytrzymać. Czasem największą siłą jest odejść.
Wiem co to znaczy, moja przyjaciółka prechodziła przez ten cały dziwny stan, 37 razy wracała do faceta który ją poniżał, gnębił i manipulował. Przez 8 lat walczyła sama ze sobą, do dnia kiedy próbowała odebrać sobie życie. ta historia jest okropnie trudna.
Bo takie relacje z toksykami to są na zmianę takie emocje- miłość z motylami w brzuchu, taka z filmów a potem niszczenie, znecanie się psychiczne. Laski uzależniają się po pewnym czasie od tego bo nudy nie ma🙃

Jak już kobieta ma naprawdę dość i chce odejść to taki toksyk robi taki loveboombing na pokaz ludzi, rodziny, znajomych . Rozstanie wtedy nie jest proste bo otoczenie gada: on tak cie uwielbia , jak możesz go zostawić.

Tak to własnie jest u Robercika.
Wicia77
Channelka

Post autor: Wicia77 »

Cześć Petardziochy :) Ja obstawiam, że nie będzie zjednoczenia trzech królowych. Prędzej będzie gorsze czyli ponowny związek Pana Idealnego z Iwą… Oby tego nie zrobiła 😳
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Łapcie kochani, niech zostanie dla potomnych zanim zniknie 😂😂
Kto jeszcze z Ciechanowa i zna szczegóły? 😂 tam też nie ma Robercik przyjaciół? 😂
Załączniki
fw_1766048667341.jpg
fw_1766048667341.jpg (86.33 KiB) Przejrzano 276 razy
tomasz4999
Modna

Post autor: tomasz4999 »

Moge podac Ci przyklad mojej konwersacji z nim kiedy zapytany o jakakolwiek forme potwierdzenia (paragon lub fv) wił sie jak piskorz i robil takie fikolki zeby tylko wprost nie odpisac - oczywiscie w jego tempie trwalo to z tydzien, serio odpowiedziec na proste pytanie - dostane potwierdzenie czy nie. Widac ze albo kreci albo totalnie olewa i nie czyta ze zrozumieniem, chociaz jak mozna nie zrozumiec tak prostego pytania?

Tak wiec przestan juz i skoncz go bronic bo smieszna jestes.

P.S. Jego finalna odpowiedz gdzies po 5ciu dniach brzmiala kropka w kropke jak twoja tutaj, przypadek?
Laleczka69 pisze: śr gru 17, 2025 11:06 pm Jak ma taką działalność to znaczy przez inetrent gdzie nie masz bezpośredniego kontaktu z klientem osobistego wtedy jesteś zwolniony z kasy fiaskalnej, tym samym nie ma paragonu a faktura jest na życzenie. tak stanowi ustawa, i to się nie zmienia nadal w 2026
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Post autor: AniaW91 »

Proszę...Magda bierze przykład z niego rowniez ze suplementami....no kurde gdzie taka kase moga zarobic...
Załączniki
fw_1766054057590.jpg
fw_1766054057590.jpg (24.52 KiB) Przejrzano 248 razy
Kataleja
RoyalBaby

AniaW91 pisze: czw gru 18, 2025 11:34 am Proszę...Magda bierze przykład z niego rowniez ze suplementami....no kurde gdzie taka kase moga zarobic...
Ona juz z rok temu sie tym zajmowała ale czy udostępniała u siebie to nie wiem bo obserwuje ją od niedawna.
Lalunia123
Mokra Włoszka

Post autor: Lalunia123 »

Ja myślę,że za jakiś czas będzie pranie brudów,np wypomni Magdzie że jej mieszkanie doinwestował itp
tomasz4999
Modna

Post autor: tomasz4999 »

No i co z tego, niech sobie robi co chce przeciez to nie zadna tajemnica... sama nawet wrzucala na story swoje zdj z Chajzerem pamietam, on tez siedzi w tym calym Raypath.

Poczytaj na czym polegaja wspolprace reklamowe, wystarczy wejsc na strone chocby tego calego Truelife - jak masz jakiekolwiek zasiegi w necie to reklamujesz ich produkt a w zamian masz za to jakas kase, to zwykly biznes zapewne uzalezniony od ilosci followersów. U roberta cicho cos ostatnio na ten temat, pewnie kontrakt mu wygasl inaczej trabilby o tym na prawo i lewo. Poza tym sam pokazuje suple ktorych uzywa i to wcale nie sa te niby JEGO wiec o czym my wgl mowimy...

P.S. chyba musialoby mnie po@%^%bać zeby za 60 kapsulek witaminy C w LADNYM PUDELKU zaplacic 149zl hahhahaah

AniaW91 pisze: czw gru 18, 2025 11:34 am Proszę...Magda bierze przykład z niego rowniez ze suplementami....no kurde gdzie taka kase moga zarobic...
Kataleja
RoyalBaby

Lalunia123 pisze: czw gru 18, 2025 12:41 pm Ja myślę,że za jakiś czas będzie pranie brudów,np wypomni Magdzie że jej mieszkanie doinwestował itp
Na bank tak będzie.
Tak samo jak było z Iwą.
Będzie gadał, że doinwestował mieszkanie, zabierał na wycieczki pewnie pożyczył ze 300tys i mu nie oddała i, że pomagał jej w wychowaniu syna 🤣
Debil. 😬
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

Laleczka69 pisze: czw gru 18, 2025 2:51 am Lubie butki i gastro. Może byc duże 😂 😂
[/quote]

A u niej są jego zdjęcia z oznaczeniem 🤦powinna to pousuwać, a oboje się bujają na swoich fotach masakra