[/quote]tomasz4999 pisze: ↑śr gru 17, 2025 5:18 pm
Gdybym mial dac Tobie jakis target to nie bylyby to Czerwone Berety a butik z ciuchami albo male gastro!
Lubie butki i gastro. Może byc duże
Mogę powiedzieć dla kogo nie jest grupa pe tar da
[/quote]tomasz4999 pisze: ↑śr gru 17, 2025 5:18 pm
Gdybym mial dac Tobie jakis target to nie bylyby to Czerwone Berety a butik z ciuchami albo male gastro!
Jak ma taką działalność to znaczy przez inetrent gdzie nie masz bezpośredniego kontaktu z klientem osobistego wtedy jesteś zwolniony z kasy fiaskalnej, tym samym nie ma paragonu a faktura jest na życzenie. tak stanowi ustawa, i to się nie zmienia nadal w 2026
Przy wykonywaniu usług za pomocą internetu rozliczenie podatku VAT obowiązuje jak w sposób tradycyjny.Laleczka69 pisze: ↑śr gru 17, 2025 11:06 pm Jak ma taką działalność to znaczy przez inetrent gdzie nie masz bezpośredniego kontaktu z klientem osobistego wtedy jesteś zwolniony z kasy fiaskalnej, tym samym nie ma paragonu a faktura jest na życzenie. tak stanowi ustawa, i to się nie zmienia nadal w 2026
Kochani, podajcie mi proszę Insta Iwci,
Nie każda siła polega na tym, żeby wytrzymać. Czasem największą siłą jest odejść.
Jasne, weźcie nawet tego nie pokazujcie - jego te niby plany takie nowoczesne, tak w czacie zrobione i sklejone w pdf. że nikt tego nie widzi.Kataleja pisze: ↑śr gru 17, 2025 11:46 pm Ależ ja mam ubaw
Ktoś tu trafnie napisał, że zaraz będą diety dla facetów ! Takie zaje*iste jakich wcześniej nie było
Czyli ewidentnie wie, że u kobiet sobie przeje*ał.
Dodatkowo będzie znowu męczył Nikole, żeby nagrała mu jakieś fajne, modne rolki bo on tego kompletnie po 11latach nie ogarnia.
Będzie zamęczał całe otoczenie byleby dalej się kręciło.
Oj pięknie się na to patrzy![]()
odniosę się do tego po prowadzę działalność, gdyby robił cos niezgodnie z prawem dawno byłby zgarniety - on nie musi wystawiać FV no chyba że na życzenie klienta wtedy musi /jak potrafi oczywiście
ona wydaje się że wie co robi, myślę że to będzie szach mat
Fb. Fit z IwąKastry2211 pisze: ↑czw gru 18, 2025 1:35 am Kochani, podajcie mi proszę Insta Iwci,ja tego przyglupa obserwowałam właśnie za czasów jak z nią był, później przestałam, zgubiłam wątek hihi i sporo mam tutaj do nadrobienia
![]()
DobreLaleczka69 pisze: ↑czw gru 18, 2025 2:51 am Lubie butki i gastro. Może byc duże![]()
Mogę powiedzieć dla kogo nie jest grupa pe tar dadla Madgaleny
![]()
Hahahhaha dokładnie !! Madzia zawsze wszystko pod Robercika robiła. Święta- proszę bardzo, mamusia, córusia aby Robercikowi było dobrze. To piękne i szlachetne ale w drugą stronę nie daiałało. Robercik na święta do Madzi nie jezdził- za dużo pracy i ciągłe wymówki. I do tego Nikusia, na kanapie , czeka aż podadzą do stołu. BleeeeeLaleczka69 pisze: ↑czw gru 18, 2025 3:18 am zaczyna od cierpienia serce płacze, święta smutne no tak bo gospodyni główna postanowiła wypędzić z folwarku a tak to by latała w około stołu podaj to podaj tamto zesraj się itd niech zagodni córeczkę w końcu 20parę lat zobowiązuje
pięknie było hasać na folwarku gdzie wszystko posprzątane ugotowane oprane itd a teraz dupa blada
no ale z kim on pojedzie na dominikanę konkurs zapewne trwa w sieci łowimy rybki która tym razem
koleś jest serio odklejony zabierze po raz kolejny nową wybrankę w rajskie klimaty i zapewni te same łoże z tym samym widokiem na palmy
no i ten sam klaun
Bo takie relacje z toksykami to są na zmianę takie emocje- miłość z motylami w brzuchu, taka z filmów a potem niszczenie, znecanie się psychiczne. Laski uzależniają się po pewnym czasie od tego bo nudy nie maLaleczka69 pisze: ↑czw gru 18, 2025 2:57 am Nie każda siła polega na tym, żeby wytrzymać. Czasem największą siłą jest odejść.
Wiem co to znaczy, moja przyjaciółka prechodziła przez ten cały dziwny stan, 37 razy wracała do faceta który ją poniżał, gnębił i manipulował. Przez 8 lat walczyła sama ze sobą, do dnia kiedy próbowała odebrać sobie życie. ta historia jest okropnie trudna.
Laleczka69 pisze: ↑śr gru 17, 2025 11:06 pm Jak ma taką działalność to znaczy przez inetrent gdzie nie masz bezpośredniego kontaktu z klientem osobistego wtedy jesteś zwolniony z kasy fiaskalnej, tym samym nie ma paragonu a faktura jest na życzenie. tak stanowi ustawa, i to się nie zmienia nadal w 2026
Na bank tak będzie.Lalunia123 pisze: ↑czw gru 18, 2025 12:41 pm Ja myślę,że za jakiś czas będzie pranie brudów,np wypomni Magdzie że jej mieszkanie doinwestował itp
DobreLaleczka69 pisze: ↑czw gru 18, 2025 2:51 am Lubie butki i gastro. Może byc duże![]()
Mogę powiedzieć dla kogo nie jest grupa pe tar dadla Madgaleny
![]()