Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
Czyżby sama bez niego? Watpie ze z takiego biznesu by zrezygnowała...
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
-
Zubizubizu
- RoyalBaby
Kaska się kończy, to trzeba coś działać, zaraz będzie układać detox do sylwestra indywidualnie albo menu świąteczne w formie ebooka
trzeba ratować swoją dupę bo zaczyna się palić
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
To już tyle hajsu by przechulala?Zubizubizu pisze: ↑ndz gru 14, 2025 8:23 pm Kaska się kończy, to trzeba coś działać, zaraz będzie układać detox do sylwestra indywidualnie albo menu świąteczne w formie ebookatrzeba ratować swoją dupę bo zaczyna się palić
Nie znam Pana osobiście, tylko z kupionej diety i powiedzmy obsługi posprzedazowej - była fatalna
A jest Pani w tej grupie Petarda co mają zamknięta?Apra pisze: ↑ndz gru 14, 2025 10:25 pm Nie znam Pana osobiście, tylko z kupionej diety i powiedzmy obsługi posprzedazowej - była fatalnaW sumie powiedzieć fatalna to tak jakby nic nie powiedzieć. Wg mnie obserwując to wszystko to TRZEBA COŚ WEPCHNĄĆ W RELACJE! A poza tym zbieranko dobrze działa wizerunkowo
![]()
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
No a Kleopatra juz nawija detoksy itd ale mie ma podanego jeszcxe nr konta ani pisz na priv aż dziwne...od piątku wgl.nikt nie dołączył do gr petarda (obserwuje to)
CZARNY strasznie wyglada ...cos czuje ze wszystko sie całkowicie sypie....
CZARNY strasznie wyglada ...cos czuje ze wszystko sie całkowicie sypie....
-
Patkrz4584
- Channelka
Jest w hotelu pod Warszawą. A twarz ostro przepita chyba, czy mi się wydaje?
No tex mi sie tak wydaje aż czerwone pod oczami wczoraj musial dawać w palnikPatkrz4584 pisze: ↑pn gru 15, 2025 5:16 pm Jest w hotelu pod Warszawą. A twarz ostro przepita chyba, czy mi się wydaje?
Odniosłam identyczne wrażenie jak na niego spojrzałam, ma mega przekrwione oczy i spuchniętą twarz.Patkrz4584 pisze: ↑pn gru 15, 2025 5:16 pm Jest w hotelu pod Warszawą. A twarz ostro przepita chyba, czy mi się wydaje?
-
tomasz4999
- Modna
Ja bym nie przesadzal - on nie jest zadnym pijusem, wrecz przeciwnie, trzyma sie swojego kopiuj wklej kurczowo, przeciez to widac golym okiem. Alkohol raczej nie dla niego - z reszta W DUPIE TO MAM xD jak raz na pol roku wypije szklanke wina to max co moze byc.
Relacja z dzisiaj no coz - mega duzo ciekawych informacji, wiekszosc z nich tak stara i powtarzana ze moge wylaczyc i w ciemno zgadywac co powie, jak zwykle pierdoli glupoty.
Ciekawe co wymysli z paraGRUPA Pe Tar Da bo jak ktos slusznie zauwazyl ludzi nie przybywa wcale ale to wcale... - moze trzeba bedzie zamknac ten projekt i otworzyc nowy, tym razem tylko dla panow, np. Droge Wojownika?
Relacja z dzisiaj no coz - mega duzo ciekawych informacji, wiekszosc z nich tak stara i powtarzana ze moge wylaczyc i w ciemno zgadywac co powie, jak zwykle pierdoli glupoty.
Ciekawe co wymysli z paraGRUPA Pe Tar Da bo jak ktos slusznie zauwazyl ludzi nie przybywa wcale ale to wcale... - moze trzeba bedzie zamknac ten projekt i otworzyc nowy, tym razem tylko dla panow, np. Droge Wojownika?
-
tomasz4999
- Modna
Widze komentarze usuwane na biezaco
chyba z 10 osob dzisiaj pytalo o Madzie - wszystko pousuwane
Jak on ma czas PRACOWAĆ i jednoczesnie usuwac/blokowac ludzi za to, ze zadali proste pytanie 
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Jemu najlepiej wychodzi ,podwijanie kity i dzida, od niewygodnych pytań. Moim zdaniem Magda też powinna odnieść się do całej tej sprawy, on nie ma jaj to chociaż niech ona ma spodnie i wytlumaczy całą tą sytuację.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Teraz będzie żył, jak przed zanim nie złowi kolejną podopieczną, ma pajac patent na życie odchudzać potem się zakochiwać i już z górki leci. Jestem ciekaw kolejnej, hmm teraz może to być facet
Hahahhahaha słupki ogądalności poszybowałby w górędawidszulcc pisze: ↑wt gru 16, 2025 8:07 am Teraz będzie żył, jak przed zanim nie złowi kolejną podopieczną, ma pajac patent na życie odchudzać potem się zakochiwać i już z górki leci. Jestem ciekaw kolejnej, hmm teraz może to być facet![]()
https://wykop.pl/link/3628945/uwaga-prz ... m/strona/6 duzo o tym przekretasei i na FB i wszedzie jak naciaga ludzi