Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: AniaW91 »

Czyżby sama bez niego? Watpie ze z takiego biznesu by zrezygnowała...😅
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

AniaW91 pisze: ndz gru 14, 2025 7:13 pm Czyżby sama bez niego? Watpie ze z takiego biznesu by zrezygnowała...😅
Robi to aby uniknąć pytan od ludzi ,namieszali więc muszą teraz jakoś to uwiarygodnić, tzw. Ucieczka od problemów
ML111
MiamiBicz

Post autor: ML111 »

AniaW91 pisze: ndz gru 14, 2025 7:13 pm Czyżby sama bez niego? Watpie ze z takiego biznesu by zrezygnowała...😅
Dziwię się, że w dobie chataGPT dietetycy jeszcze mają co robić, a takie osoby jak oni, na zasadzie diety kopiuj-wklej, to już w ogóle.
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Cos przez ostatni czas dodaje screeny zbiórek chorych dzieci czego nigdy nie robil....chce pokazać jak wielkim człowiekiem jest który wspiera? Czy tak zeby tylko cokolwiek na relacji bylo....
Zubizubizu
RoyalBaby

Post autor: Zubizubizu »

Kaska się kończy, to trzeba coś działać, zaraz będzie układać detox do sylwestra indywidualnie albo menu świąteczne w formie ebooka 🤣 trzeba ratować swoją dupę bo zaczyna się palić
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Zubizubizu pisze: ndz gru 14, 2025 8:23 pm Kaska się kończy, to trzeba coś działać, zaraz będzie układać detox do sylwestra indywidualnie albo menu świąteczne w formie ebooka 🤣 trzeba ratować swoją dupę bo zaczyna się palić
To już tyle hajsu by przechulala?
Apra
Mokra Włoszka

Post autor: Apra »

AniaW91 pisze: ndz gru 14, 2025 7:59 pm Cos przez ostatni czas dodaje screeny zbiórek chorych dzieci czego nigdy nie robil....chce pokazać jak wielkim człowiekiem jest który wspiera? Czy tak zeby tylko cokolwiek na relacji bylo....
Nie znam Pana osobiście, tylko z kupionej diety i powiedzmy obsługi posprzedazowej - była fatalna 🫣 W sumie powiedzieć fatalna to tak jakby nic nie powiedzieć. Wg mnie obserwując to wszystko to TRZEBA COŚ WEPCHNĄĆ W RELACJE! A poza tym zbieranko dobrze działa wizerunkowo ❤️
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Apra pisze: ndz gru 14, 2025 10:25 pm Nie znam Pana osobiście, tylko z kupionej diety i powiedzmy obsługi posprzedazowej - była fatalna 🫣 W sumie powiedzieć fatalna to tak jakby nic nie powiedzieć. Wg mnie obserwując to wszystko to TRZEBA COŚ WEPCHNĄĆ W RELACJE! A poza tym zbieranko dobrze działa wizerunkowo ❤️
A jest Pani w tej grupie Petarda co mają zamknięta?
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

AniaW91 pisze: ndz gru 14, 2025 10:48 pm A jest Pani w tej grupie Petarda co mają zamknięta?
Raczej nie bo to jest grupa dla kobiet no chyba że żona jest i wykupiła dietę
Apra
Mokra Włoszka

Post autor: Apra »

AniaW91 pisze: ndz gru 14, 2025 10:48 pm A jest Pani w tej grupie Petarda co mają zamknięta?
Nie, nie jestem. Miałam kupioną Kleopatrę. Może z 2-3 lata temu. I wtedy nie było, bynajmniej nie kojarzę grupy zamkniętej.
MichalQQ
Mokra Włoszka

Post autor: MichalQQ »

JUZ OD RANA PISZA KIEROWCY, SPORTOWCY, PIEKARZE, ZADYMIARZE OJ LIPA WIDAC U CZARNEGO WARIATA SKONCZYLA SIE DARMOWA KASA COS ROLEK NIE NAGRYWA. CHYBA MA COS CIEMNO KOLO DUPY XD XD XD
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

No a Kleopatra juz nawija detoksy itd ale mie ma podanego jeszcxe nr konta ani pisz na priv aż dziwne...od piątku wgl.nikt nie dołączył do gr petarda (obserwuje to)
CZARNY strasznie wyglada ...cos czuje ze wszystko sie całkowicie sypie....
Patkrz4584
Channelka

Post autor: Patkrz4584 »

Jest w hotelu pod Warszawą. A twarz ostro przepita chyba, czy mi się wydaje?
Kristina
Currently: planning drama

Post autor: Kristina »

Fotki na insta wrzucone i zaraz będzie szukał następnej głupiej
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Patkrz4584 pisze: pn gru 15, 2025 5:16 pm Jest w hotelu pod Warszawą. A twarz ostro przepita chyba, czy mi się wydaje?
No tex mi sie tak wydaje aż czerwone pod oczami wczoraj musial dawać w palnik
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Post autor: Monikamm »

AniaW91 pisze: pn gru 15, 2025 5:23 pm No tex mi sie tak wydaje aż czerwone pod oczami wczoraj musial dawać w palnik
Mówicie że wypił całe winko ze swojej kolekcji 😂 zdarza się hahaha 😂
ML111
MiamiBicz

Post autor: ML111 »

Patkrz4584 pisze: pn gru 15, 2025 5:16 pm Jest w hotelu pod Warszawą. A twarz ostro przepita chyba, czy mi się wydaje?
Odniosłam identyczne wrażenie jak na niego spojrzałam, ma mega przekrwione oczy i spuchniętą twarz.
tomasz4999
Modna

Post autor: tomasz4999 »

Ja bym nie przesadzal - on nie jest zadnym pijusem, wrecz przeciwnie, trzyma sie swojego kopiuj wklej kurczowo, przeciez to widac golym okiem. Alkohol raczej nie dla niego - z reszta W DUPIE TO MAM xD jak raz na pol roku wypije szklanke wina to max co moze byc.

Relacja z dzisiaj no coz - mega duzo ciekawych informacji, wiekszosc z nich tak stara i powtarzana ze moge wylaczyc i w ciemno zgadywac co powie, jak zwykle pierdoli glupoty.

Ciekawe co wymysli z paraGRUPA Pe Tar Da bo jak ktos slusznie zauwazyl ludzi nie przybywa wcale ale to wcale... - moze trzeba bedzie zamknac ten projekt i otworzyc nowy, tym razem tylko dla panow, np. Droge Wojownika?
tomasz4999
Modna

Post autor: tomasz4999 »

Widze komentarze usuwane na biezaco :') :') :') chyba z 10 osob dzisiaj pytalo o Madzie - wszystko pousuwane :') :') :') Jak on ma czas PRACOWAĆ i jednoczesnie usuwac/blokowac ludzi za to, ze zadali proste pytanie :')
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Sara345 pisze: pn gru 15, 2025 9:17 pm Przecież to jego główne zajęcie, zalicza się do pracy 😜
Jemu najlepiej wychodzi ,podwijanie kity i dzida, od niewygodnych pytań. Moim zdaniem Magda też powinna odnieść się do całej tej sprawy, on nie ma jaj to chociaż niech ona ma spodnie i wytlumaczy całą tą sytuację.
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Na siłowni widac ze szuka kolegów w podobnym wieku bo nie ma nawet z kim pogadać ani nic to wszystko widac robi na siłę...o Magdzie juz ani słowa tak jakby nigdy nic echhh
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

AniaW91 pisze: wt gru 16, 2025 8:00 am Na siłowni widac ze szuka kolegów w podobnym wieku bo nie ma nawet z kim pogadać ani nic to wszystko widac robi na siłę...o Magdzie juz ani słowa tak jakby nigdy nic echhh
Teraz będzie żył, jak przed zanim nie złowi kolejną podopieczną, ma pajac patent na życie odchudzać potem się zakochiwać i już z górki leci. Jestem ciekaw kolejnej, hmm teraz może to być facet 🤣🤣🤣
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Post autor: Monikamm »

dawidszulcc pisze: wt gru 16, 2025 8:07 am Teraz będzie żył, jak przed zanim nie złowi kolejną podopieczną, ma pajac patent na życie odchudzać potem się zakochiwać i już z górki leci. Jestem ciekaw kolejnej, hmm teraz może to być facet 🤣🤣🤣
Hahahhahaha słupki ogądalności poszybowałby w górę 😂😂
MichalQQ
Mokra Włoszka

INTERES MU SIE ZWINAL A, ZE PRACOWAC MU SIE NIE CHCE BO NA NICZYM SIE NIE ZNA TO CWANIAK PROBUJE DALEJ TE DIETY Z CHATA GPT I OD INNYCH "DIETETYKOW" WCISKAC
MichalQQ
Mokra Włoszka

https://wykop.pl/link/3628945/uwaga-prz ... m/strona/6 duzo o tym przekretasei i na FB i wszedzie jak naciaga ludzi