Start
Mój profil

Klaudia Jarnecka

Moderator: verysweetcherry
domexazs3
ŚpioszkiKenzo

Klaudia Jarnecka

Post autor: domexazs3 »

Ta sprawa też nie daje spokoju.
Jak myślicie? Dziewczyna sama sobie zrobiła krzywdę przez używki czy jednak straciła życie w wyniku zbrodni?
Awatar użytkownika
xclauu
Gacie z oceanu

Post autor: xclauu »

Tam po prostu zawiodły osoby, na które ona liczyła. Myślę, że jak najbardziej doszło do psychozy spowodowanej narkotykami, w momencie kiedy ta sprawa zaczęła być głośna pod wpływem Nony itd, było dużo ss, materiałów z wujkiem, z mamą dostępnych na grupie FB poświęconej Klaudii. Bardzo przykra i niepotrzebna śmierć :/
Awatar użytkownika
pieczonyziemniak.
FlafLover

Post autor: pieczonyziemniak. »

xclauu pisze: pn gru 15, 2025 1:54 pm Tam po prostu zawiodły osoby, na które ona liczyła. Myślę, że jak najbardziej doszło do psychozy spowodowanej narkotykami, w momencie kiedy ta sprawa zaczęła być głośna pod wpływem Nony itd, było dużo ss, materiałów z wujkiem, z mamą dostępnych na grupie FB poświęconej Klaudii. Bardzo przykra i niepotrzebna śmierć :/
Co to za ss?
blacks26
RoyalBaby

Post autor: blacks26 »

Zaciekawił mnie ten temat. Może ktoś ma jakieś informacje i się nimi podzieli. Skąd pomysł o tej psychozie narkotykowej? W podcaście który słuchałam nie było o tym mowy, że używała
Awatar użytkownika
xclauu
Gacie z oceanu

Post autor: xclauu »

pieczonyziemniak. pisze: pn gru 15, 2025 3:30 pm Co to za ss?
Niestety ta grupa została już jakiś czas temu usunięta.
Były ss jak Klaudia pisała z koleżanką bo jej mama wysłała wiadomość "że ktoś podobno dał jej narkotyki do sprzedawania". Były ss wiadomości pomiędzy Klaudią a Damianem, wujkiem, mamą, ogólnie osobami bliskimi. Na grupie FB odzywały się osoby które min. przebywały z nią w domu dziecka, pracy w Holandii, kojarzyły z Kostrzyna. No nie nam jest to oceniać, ale Klaudia na pewno nie stroniła od używek. Już w sam dzień jej śmierci to był kilkudniowy ciąg imprezowo-narkotykowy, oni chyba nawet nie spali tej nocy, dlatego pojawił się wątek psychozy.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Rzadko kiedy uważam że używki ale tutaj nie mam wątpliwości. To była nieszczęśliwa dziewczyna, ojciec alkoholik, mama się załamała nerwowo, wyjazd za granicę, powroty do Polski do rodziny, to nie było ułożone życie takie jakie w większości znamy. Tam było dużo cierpienia i niepoukładanych spraw.

Klaudia była w domu dziecka?
Kot.Milionera
Bransoletka50k

Post autor: Kot.Milionera »

Ta sprawa mnie niesamowicie wciągnęła na poczatku, po pocascie Justyny 5n z. Ale potem inne podcasty dorzuciły nowe informacje i to wszystko zaczelo wygladac inaczej. Bylam tez w tej grupie na fb, o matko, co tam sie działo...
No ale ludzie wygrzebali niesamowite rzeczy na temat tej rodziny.

Tez wierze w psychozę po dragach. Ale jednoczesnie ci kolesie z ktorymi jezdzila tego dnia jakos sie podejrzanie zachowywali. Jeden wyjechał, drugi wozil jej rzeczy zostawione w samochodzie, zamiast zawieść jej do domu.
No i to, ze ktos podrzucił jej ciuchy na tym terenie gdzie jej szukali.
Dziwna sprawa.
Bardzo mi szkoda tej Klaudi, z powodu całokształyu do tej pory.
Miau :3
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Kot.Milionera pisze: pn gru 15, 2025 6:53 pm Ta sprawa mnie niesamowicie wciągnęła na poczatku, po pocascie Justyny 5n z. Ale potem inne podcasty dorzuciły nowe informacje i to wszystko zaczelo wygladac inaczej. Bylam tez w tej grupie na fb, o matko, co tam sie działo...
No ale ludzie wygrzebali niesamowite rzeczy na temat tej rodziny.

Tez wierze w psychozę po dragach. Ale jednoczesnie ci kolesie z ktorymi jezdzila tego dnia jakos sie podejrzanie zachowywali. Jeden wyjechał, drugi wozil jej rzeczy zostawione w samochodzie, zamiast zawieść jej do domu.
No i to, ze ktos podrzucił jej ciuchy na tym terenie gdzie jej szukali.
Dziwna sprawa.
Bardzo mi szkoda tej Klaudi, z powodu całokształyu do tej pory.

Co się stało z grupą ?
Kot.Milionera
Bransoletka50k

Post autor: Kot.Milionera »

PrzemoKondratowicz pisze: pn gru 15, 2025 6:59 pm Co się stało z grupą ?
Ktos tam wyzej napisal, ze zostala usunięta. Ale nie wiem, dawno nie zaglądałam.
Miau :3