Start
Mój profil

Klaudia Jarnecka

Moderator: verysweetcherry
domexazs3
ŚpioszkiKenzo

Klaudia Jarnecka

Post autor: domexazs3 »

Ta sprawa też nie daje spokoju.
Jak myślicie? Dziewczyna sama sobie zrobiła krzywdę przez używki czy jednak straciła życie w wyniku zbrodni?
Awatar użytkownika
xclauu
Gacie z oceanu

Post autor: xclauu »

Tam po prostu zawiodły osoby, na które ona liczyła. Myślę, że jak najbardziej doszło do psychozy spowodowanej narkotykami, w momencie kiedy ta sprawa zaczęła być głośna pod wpływem Nony itd, było dużo ss, materiałów z wujkiem, z mamą dostępnych na grupie FB poświęconej Klaudii. Bardzo przykra i niepotrzebna śmierć :/
Awatar użytkownika
pieczonyziemniak.
FlafLover

Post autor: pieczonyziemniak. »

xclauu pisze: pn gru 15, 2025 1:54 pm Tam po prostu zawiodły osoby, na które ona liczyła. Myślę, że jak najbardziej doszło do psychozy spowodowanej narkotykami, w momencie kiedy ta sprawa zaczęła być głośna pod wpływem Nony itd, było dużo ss, materiałów z wujkiem, z mamą dostępnych na grupie FB poświęconej Klaudii. Bardzo przykra i niepotrzebna śmierć :/
Co to za ss?
blacks26
RoyalBaby

Post autor: blacks26 »

Zaciekawił mnie ten temat. Może ktoś ma jakieś informacje i się nimi podzieli. Skąd pomysł o tej psychozie narkotykowej? W podcaście który słuchałam nie było o tym mowy, że używała
Awatar użytkownika
xclauu
Gacie z oceanu

Post autor: xclauu »

pieczonyziemniak. pisze: pn gru 15, 2025 3:30 pm Co to za ss?
Niestety ta grupa została już jakiś czas temu usunięta.
Były ss jak Klaudia pisała z koleżanką bo jej mama wysłała wiadomość "że ktoś podobno dał jej narkotyki do sprzedawania". Były ss wiadomości pomiędzy Klaudią a Damianem, wujkiem, mamą, ogólnie osobami bliskimi. Na grupie FB odzywały się osoby które min. przebywały z nią w domu dziecka, pracy w Holandii, kojarzyły z Kostrzyna. No nie nam jest to oceniać, ale Klaudia na pewno nie stroniła od używek. Już w sam dzień jej śmierci to był kilkudniowy ciąg imprezowo-narkotykowy, oni chyba nawet nie spali tej nocy, dlatego pojawił się wątek psychozy.