Start
Mój profil

Najgorsza rzecz, jaka spotkała Was w pracy

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Eatalia
LemonkowaCola

Najgorsza rzecz, jaka spotkała Was w pracy

Post autor: Eatalia »

Co było najgorszą rzeczą, jaką spotkała Was w pracy? Czy skłoniło Was to do odejścia (od razu/po czasie)?
Pejczyk Pandory
Bransoletka50k

Post autor: Pejczyk Pandory »

Eatalia pisze: ndz gru 14, 2025 1:53 pm Co było najgorszą rzeczą, jaką spotkała Was w pracy? Czy skłoniło Was to do odejścia (od razu/po czasie)?
Dużo możnaby wymieniać, ale najbardziej absurdalne jak kiedyś dostałam op***dol od szefowej narcystycznej psycholki za to, że spojrzałam na nią w niewłaściwy sposób 🤣 cokolwiek to znaczy. Prawdopodobnie chodziło o to, że jako jedyna w firmie nie kiwałam posłusznie łbem w górę i w dół na znak uznania za każdym razem jak szefowa pie**** swoje mądrości.
smutna_zaba
Mokra Włoszka

Post autor: smutna_zaba »

Eatalia pisze: ndz gru 14, 2025 1:53 pm Co było najgorszą rzeczą, jaką spotkała Was w pracy? Czy skłoniło Was to do odejścia (od razu/po czasie)?
Zrobienie mi awantury za to, że moja poprzedniczka wypełniła nieczytelnie dokument, a inna pracownica wsadziła go w inne miejsce niż zawsze i nie poinformowała o tym reszty zespołu.

+ Przekonanie, że onboarding i jakieś konkretne szkolenie to rzecz zbędna: uczymy się poprzez opierdol, wysłuchiwanie szyderstw i doprowadzanie wszystkich po kolei do płaczu ("To takie początki! Zawsze jest trudno!")
PEONIA
Forma życia

Post autor: PEONIA »

ooo Panie. XD jedna? Ja to książkę o tym kiedyś wydam ;P
Eatalia
LemonkowaCola

Post autor: Eatalia »

PEONIA pisze: ndz sty 11, 2026 1:04 pm ooo Panie. XD jedna? Ja to książkę o tym kiedyś wydam ;P
Dawaj jakieś mięcho, może zachęcisz do kupna 😂