Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: AniaW91 »

Magdalena dodała relacje ...wszystko jasne!
Załączniki
fw_1765623358172.jpg
fw_1765623358172.jpg (31.68 KiB) Przejrzano 644 razy
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Kolejnq
Załączniki
fw_1765623417511.jpg
fw_1765623417511.jpg (32.09 KiB) Przejrzano 644 razy
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Post autor: Monikamm »

Sylwkap25 pisze: sob gru 13, 2025 11:46 am Madzia teraz bedzie grała ofiare losu, jak by nie wiedziała wczesniej jak bylo z Kasią czy Iwą. Kolejny wymowny filmik na ig wstawiła jak sie afiszowała na salonach, a teraz nieszczęśliwa.
Wydaje mi sie, ze jej ta wizja "pracy" od godz 16 i chodzenia po galeriach całkiem nieźle pasowała...
Może sie zakochała. A wiadomo, miłość jest ślepa, a w tym przypadku nawet bardzo
Teraz przejrzała na oczy ale swoje trzeba odpokutować 😂
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Monikamm pisze: sob gru 13, 2025 12:01 pm Może sie zakochała. A wiadomo, miłość jest ślepa, a w tym przypadku nawet bardzo
Teraz przejrzała na oczy ale swoje trzeba odpokutować 😂
Rozumiem zakochanie itd ale od początku po rozmowie z nim mozna bylo wywnioskować ze jest narcyzem zakręconym i tez wiedxiaal jaka ma przeszłość dlaczego inne odeszły....każda normalna kobieta nie patrzy na kase tylko na wartości człowieka....Magda zdecydowanie poleciała na lase i łatwiznę...tak jej takie życie odpowiadało tez spac pracować jak to można nazwać praca w domu kopiuj wklej, wczasy , codziennie zakupy galerie lekki tryb życia po prostu.....
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Poleciała na kase która mogła łatwo zarobic a sie nie narobić....wiedziala do czego wchodzi a teraz od tygodnia odeszła tak pp prostu bez żadnego znaku...a do końca nie zle grała i naciągali razem ludzi...
Sylwkap25
SushiRoll

Post autor: Sylwkap25 »

Dokładnie. A moze wczesniej juz przejrzała na oczy, ale uznała, że jeszcze trochę sie wypromuje i odejdzie. Zaraz pewnie bedzie sama diety proponowala.

AniaW91 pisze: sob gru 13, 2025 12:07 pm Rozumiem zakochanie itd ale od początku po rozmowie z nim mozna bylo wywnioskować ze jest narcyzem zakręconym i tez wiedxiaal jaka ma przeszłość dlaczego inne odeszły....każda normalna kobieta nie patrzy na kase tylko na wartości człowieka....Magda zdecydowanie poleciała na lase i łatwiznę...tak jej takie życie odpowiadało tez spac pracować jak to można nazwać praca w domu kopiuj wklej, wczasy , codziennie zakupy galerie lekki tryb życia po prostu.....
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

AniaW91 pisze: sob gru 13, 2025 12:07 pm Rozumiem zakochanie itd ale od początku po rozmowie z nim mozna bylo wywnioskować ze jest narcyzem zakręconym i tez wiedxiaal jaka ma przeszłość dlaczego inne odeszły....każda normalna kobieta nie patrzy na kase tylko na wartości człowieka....Magda zdecydowanie poleciała na lase i łatwiznę...tak jej takie życie odpowiadało tez spac pracować jak to można nazwać praca w domu kopiuj wklej, wczasy , codziennie zakupy galerie lekki tryb życia po prostu.....
Wcale mi jej ani jego nie żal, oboje kręcili już od samego początku
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

No nie można generalizować, przed Madzią pewnie grał biednego, pokrzywdzonego przez tamte kobiety. Madzia chciała zbawiać świat. Zakochała sie i uwierzyła w jego bla bla bla 😂😂 potem gotowała mu, prała, swoje mieszkanie zorganizowała pod niego. Przecież był czas że Robercik siedział w pokoju Janka non stop. Ciągle spotykała się z jego mamą, Nikolką i jeszcze byłą żonką. Miała klapki na oczach a później przejrzała i od jakiegoś czasu już było widać jak ją w*urwia 😂

Ja uważam, że ciągłe nagrywanie się , sprzedwanie swojej prywatności aby zadowolić tłum to nie jest lekka kasa. Chociaż może na taką wyglądać 😂😂
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Ty widzisz że to bajerant, ja też to widzę. Ale patrząc po komentarzach pod postami niektóre laski nadal się zachwycają, Magda była jedną z nich 😂
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Monikamm pisze: sob gru 13, 2025 12:33 pm Ty widzisz że to bajerant, ja też to widzę. Ale patrząc po komentarzach pod postami niektóre laski nadal się zachwycają, Magda była jedną z nich 😂
Załączniki
fw_1765625796565.jpg
fw_1765625796565.jpg (42.31 KiB) Przejrzano 657 razy
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Monikamm pisze: sob gru 13, 2025 12:33 pm Ty widzisz że to bajerant, ja też to widzę. Ale patrząc po komentarzach pod postami niektóre laski nadal się zachwycają, Magda była jedną z nich 😂
Tu moja partnerka ma dobre relacje z Iwą I czasem sobie piszą
MichalQQ
Mokra Włoszka

Post autor: MichalQQ »

WIDAC, ZE NIE SA RAZEM OD PRWIE 10 DNI NIE MA RELACJI RAZEM BUHAHHAA PEWNIE MADZIA BOI SIE ODP ZA DZIALANIA BEZ UPRAWNIEN
tomasz4999
Modna

Post autor: tomasz4999 »

Jasne!!! Wystarczy pod tym postem skomentowac MIKOLAJKI a wysle wam darmowe diety :') :') :') :') :')

Monikamm pisze: pt gru 12, 2025 11:44 pm Oj nie bądź taki skromny 😂 mam nadzieję że prezenty od mikołaja dla całej społeczności grupy pe tar da są załatwione? Bo bardzo grzecznie w rym roku hejtowaliśmy 😂
tomasz4999
Modna

Post autor: tomasz4999 »

MIKOŁAJKI!!!

ctrl + c
ctrl + v
MichalQQ
Mokra Włoszka

BUAHHAHA SCHODZI Z RELACJI, BO BOI SIE, ZE SIE WYDA, ZE ZOSTAL SAM A MOZE MIEC PROBLEMY, ZE WCISKAL KITY BEZ DOKUMENTOW NA TAKA DZIALALNOSC OJ CO GRUBO TAM JEST BUHAHAHA :fire: :fire: :fire: :fire: :* :* :*
MichalQQ
Mokra Włoszka

A JA MYSLE, ZE NIE MA KASY, NIKT SIE NIE NABIERA I TO BYL TEZ POWOD ODEJSCIA PARTNERKI ZORIENTOWALA SIE, ZE GRA NIE WARTA SWIECZKI. KASY BRAK. ON PRZEMOCOWIEC, DO TEGO TOX, BUHAAHHA MYSLE, ZE SZUKA NOWEJ OROBTY I TYLKO PROBUJE JAKOS WYJSC Z TWARZA Z BINZESU CIEKWAE CO WYMYSLI BUAHHAHAHA
MichalQQ
Mokra Włoszka

ON NIE MA KASY! DO TEJ PORY NIE MA NAWET WLASNEGO DOMU CHLOP LAT 50 ZENADA 3 GO ZOSTAWILY A MOZE I WIECEJ O KTORYCH NIC NIE WIADOMO. BUHAHAHHA BAJKOPISARZ
Kwiatomat
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Kwiatomat »

Też tak myślę 👍
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Myślę ze kasę mieli i t9 bardxo duza m9zna zauważyć po dolaczeniach do gr petarda na profilu.. Magda sie wystraszyła moze maja jaks sprawę albo cos....cos czuje ze za chwilę furiacik całkowicie zrezygnuje z kłamstw 😅bo Magda juz odeszła...😂
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

AniaW91 pisze: sob gru 13, 2025 8:51 pm Myślę ze kasę mieli i t9 bardxo duza m9zna zauważyć po dolaczeniach do gr petarda na profilu.. Magda sie wystraszyła moze maja jaks sprawę albo cos....cos czuje ze za chwilę furiacik całkowicie zrezygnuje z kłamstw 😅bo Magda juz odeszła...😂
Wypadałoby aby Magda zabrała głos w tej sprawie, a nie karmi ludzi jakimiś filmikami, jak dziecko. Ale nie no przecież przyznać się do porażki to nie w jej stylu 🤣, myśli co ludzie powiedzą wstydzi się, bo była z bucem i nie ogarem życiowym, ona również, przy nim się zmieniła, oboje są winni wszystkiemu, co się wydarzyło. Czekamy na wyjaśnienia Magdaleno kleo czy jak tam Cię zwał Twój rycerz, na czarnym koniu.
MichalQQ
Mokra Włoszka

BO KASY SZKODA JEJ NIE MUSIALA PRACOWAC 3 LATA A TRAZ MUSI SIE WZIAC ZA ROBOTE BUAHHAHA ZYLA ZA DARMOSZKE SPANIE DO OPORU UDAWANIE WYSYLKI DIET JECHANIE NA SCIEMIE JA TAM NIE WIERZE, ZE TYLE MIELI LUDZI jedyne wydatki jakie mieli to czasem wakacje i to tanie zaznaczmy. Poza tym siedzi w bloku caly czas domu nie kupili czyli kasy brak
Kwiatomat
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Kwiatomat »

A ja myślę, że Magda przyznała się do porażki.
Jej porażką był związek z narcyzem,toksykiem i mitomanem. Myślę, że ona robiła coś innego poza czarnym czyli zarabiała gdzieś indziej. Jakby nie było to on wpakował się w jej życie a ona teraz jest w tym samym miejscu w którym była. Pewnie że pozwoliła mu zawładnąć sobą, ale jeśli ktoś nigdy nie był w takim toksycznym związku ( np. ja) nie zrozumie jak te mechanizmy uzależnienia działają i nie powinien tego tak surowo oceniać. Ja się cieszę, że dziewczyna przejrzała na oczy (trochę to trwało,ale to chyba też jest proces), odzyskała siebie, przyjaciół i przede wszystkim spokój dla Janka
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Kwiatomat pisze: ndz gru 14, 2025 3:11 pm A ja myślę, że Magda przyznała się do porażki.
Jej porażką był związek z narcyzem,toksykiem i mitomanem. Myślę, że ona robiła coś innego poza czarnym czyli zarabiała gdzieś indziej. Jakby nie było to on wpakował się w jej życie a ona teraz jest w tym samym miejscu w którym była. Pewnie że pozwoliła mu zawładnąć sobą, ale jeśli ktoś nigdy nie był w takim toksycznym związku ( np. ja) nie zrozumie jak te mechanizmy uzależnienia działają i nie powinien tego tak surowo oceniać. Ja się cieszę, że dziewczyna przejrzała na oczy (trochę to trwało,ale to chyba też jest proces), odzyskała siebie, przyjaciół i przede wszystkim spokój dla Janka
Tak zarabia w firmie gdzie pracuje Iwa, tylko w innym zespole, ukrywała ten zarobek ,jak on gadał ze Magda jest na spotkaniu to właśnie tam była. Dodatkowo kasę robiła tu ,a co do syna to był na drugim planie 🤦pokazywany wtedy i brany gdzie kolwiek jak narcyz kazał, to jest straszne być pod rządami psychopaty.
MichalQQ
Mokra Włoszka

ZE TO BUJDA TO BYLO WIADOMO JAK TE PSEUDO BYZNESY Z KATERINGIEM I INNE NIE WYPALILY TE JAKIES NIBY SUPLE ODZYWKI ITP BUHAHAH MASA TEGO NA RYNKU NIE WIEDZA JAK FRAJEROW SKOSIC TO OFERUJA TEGO TYPU SZAJSY :puke: :puke: :puke: dodatkowo sam sobie nabijal WEJSCIA NA PETARDE NIE BYLO KASY A W WOLNYM CZASIE SAM WCHODZIL I Z LEWYCH KONT NABIJAL WYSWIETLENIA ZASIEGI ITP BUHAHAHHA XD XD XD TO SCIEMA JESTNIE ZARABIAL WCALE DUZO BO WCIAZ MIESZKA NA WYNAJMIE A JEDYNY LUKSUS TO WYLOTY PARE RAZY W TANIE DESTYNACJE I TYLE :puke: :puke:
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Kwiatomat pisze: ndz gru 14, 2025 3:11 pm A ja myślę, że Magda przyznała się do porażki.
Cieszę się na ten spokój Janka, Robercik to nie jest osoba która buduje przyjazną, dobrą aurę w domu. Ciągle taki natarczywy, wielomówny. Wchodził mu do pokoju, nagrywał kolegów dzieciaka. Mogę się załozyć że męczył malego kiedy zjadl coś niezdrowego. A teraz Madzia pewnie spokojnie pojedzie na święta do swojego domu, pewnie wcześniej jej zabraniał i wymyślał 101 powodów dla których nie może jechać 😂
Madzia załozy swój biznes, ambitna jest, może jeszcze jakiś kursy zrobi, niekoniecznie internwtowe 😂 świetnie sobie poradzi.
A co będzie z Robercikiem? Na niego nie mam pomysłu 😂😂😂 chyba że będzie odchudzał kolejną ofiarę 😂