Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Czarne Lustro
Ciastko

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Czarne Lustro »

ML111 pisze: czw gru 11, 2025 11:19 pm Nie wiem po co specjalnie jeździ na drugą stronę Wisły do Zdrofitu tuż obok Magdy, jak też ma obok siebie Zdrofit... Mam nadzieję, że ktoś w końcu go opieprzy za to latanie po siłowni z telefonem.
Pewnie Magda nie chce go widzieć, więc łazi koło jej bloku, chodzi koło niej na silownie.. Bo może na nią trafi 🤣
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Post autor: Monikamm »

On jest cieżki do oglądania i słuchania a co dopiero mieszkać z takim osobnikiem. Na sam widok mnie wkurza, paluchy we wszysrko pcha, te okno otwiera, firanki przesuwa bez sensu.
Madzi juz nie zobaczymy na relacjach, ale mam nadzieje ze usłyszymy jej wersję :) Mam nadzieję ze dziewxzyna odżyje.
A Robercik będzie naprawiał relacje w święta z mamusią i Nikusią. Nikusia to mu szkalnke kompotu zapewne poda 😂
A czy on ją zdradzał? Myslę że stać go na to. Szybko znajdze nową, zobaczycie. To będzie petardziocha z armii, może nawet będzie lubiła jak ją będzie nagrywał. I historia zatoczy koło 😂 tak to widzę 😂😂😂
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Post autor: AniaW91 »

Z piosenki co Magda dodała jak jedzie samochodem wywnioskowałam ze.ona go rzuciła

Wcześniej mu przebaczała itd ale mie wyszło tak to prawda to wszystko sie zaczęło od czasu kiedy pojechała na te wakacje sama a on ten lokal na szybko.sonie ogarnął potem Magda sobie kupiła swój samochod bo jiz sie uwalniała.od niego i tak sie stało...a.jest nagrane latasz za moją znajoma....kto wie czy nie ma cos wspólnego co ostatnio byl z tą koleżanką jej na tej silowni bo jej długo nie bylo.widac moze sie dowiedziala Magda ze on cos z nia itd przestała sie pokazywać a w ubiegłym tyg poszedł.z nią na siłkę i potem przyprowadził ja do domu i cos Magda jej pokazywała na kompie...
ML111
MiamiBicz

Post autor: ML111 »

Monikamm pisze: pt gru 12, 2025 7:19 am On jest cieżki do oglądania i słuchania a co dopiero mieszkać z takim osobnikiem. Na sam widok mnie wkurza, paluchy we wszysrko pcha, te okno otwiera, firanki przesuwa bez sensu.
Madzi juz nie zobaczymy na relacjach, ale mam nadzieje ze usłyszymy jej wersję :) Mam nadzieję ze dziewxzyna odżyje.
A Robercik będzie naprawiał relacje w święta z mamusią i Nikusią. Nikusia to mu szkalnke kompotu zapewne poda 😂
A czy on ją zdradzał? Myslę że stać go na to. Szybko znajdze nową, zobaczycie. To będzie petardziocha z armii, może nawet będzie lubiła jak ją będzie nagrywał. I historia zatoczy koło 😂 tak to widzę 😂😂😂
Tak, on jest takie nieobyty, wszystko nagrywa, wszędzie wkłada ręce, coś okropnego. Poza tym buzia mu się nie zamyka, jest jak "baba maglowa", irytujący i narzucajacy się. Mam nadzieję, że Magda się ogarnie i za jakiś czas powie jak jest. Chyba, że machnie ręką, bo już nie chce mieć z typem nic wspólnego i prowokować go do reakcji. Jeżeli schemat się powtórzył, to znaczy, że to toksyk 100%, który się nie zmienia. Może znajdzie kolejną naiwną z parciem na szkło, ale jego wiarygodność na pewno będzie nadszarpnięta i nawet najbardziej podatni na manipulację obserwatorzy otworzą szeroko oczy.
Relacje są już naprawdę nudne i to co mówi aż śmieszne przez te kłamstwa. Oglądanie go traktuję w charakterze obserwacji tego, jak człowiek potrafi manipulować ludźmi. To jest mega ciekawe, bo zachwytów jednak nadal ma sporo. Sam nie ma żadnych hamulców, bo cały czas opowiada głupoty i wymyśla historyjki jakby nic sie nie stało, co nie zmienia faktu, że maska powoli opada :)
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Sara345 pisze: pt gru 12, 2025 9:05 am Przecież ona tej piosenki nie nagrała 😜 to przypadkowa piosenka, w której ma mniej więcej pasować tekst do sytuacji.
No co wy 😁
No i może mniej więcej pasuje 😂😂😂
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Sara345 pisze: pt gru 12, 2025 9:44 am Gdzie jest Tomasz. Niech zrobi interpretację piosenki ;P
Zajęty w swoim biurze 🤑
Zanterpretacje piosenki i wypunktowany skrót ostatnich wydarzeń, Tomasz masz tyły. musisz uzupełnić 😁
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Post autor: AniaW91 »

Sara345 pisze: pt gru 12, 2025 9:05 am Przecież ona tej piosenki nie nagrała 😜 to przypadkowa piosenka, w której ma mniej więcej pasować tekst do sytuacji.
No co wy 😁
No to wiadomo ze nie nagrała:) tak piosenka ma pasować do sytuacji więc wsxsytko sie składa...
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

No co wy 😁
Przecież wiadomo że nie nagrała, skąd takie twierdzenie? Zgadza się daje do zrozumienia obserwatorom, sytuację która jest, a nie było by gdyby oczy były szerzej otwarte.
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Bo już po tobieeeeeee...... zrozum to.... nie wracam gdzie było dno......

Hihihi wpada w ucho 😂 ciekawe czy Robercik słucha 😂
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Czorcikakysz czy masz informacje z pierwszej ręki o tym czy Magdalena udziela się na grupie petarda? 😇
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Sara345 pisze: pt gru 12, 2025 1:29 pm Też mnie to zastanawia. I czy ta potężna grupa coś na ten temat co się dzieje w ogóle rozmawia. A jeśli tak to czy Robert siedzi i blokuje komentarze i wywala z grupy 🤣🤣🤣🤣🤣
Noooo było trzeba pisać pisać: Mikołajki! I Teraz juz bylybyśmy na bieżąco 😂😂😂
I co ze spotkaniem petard w majówkę? 😂😂😂
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Sara345 pisze: pt gru 12, 2025 1:29 pm Też mnie to zastanawia. I czy ta potężna grupa coś na ten temat co się dzieje w ogóle rozmawia. A jeśli tak to czy Robert siedzi i blokuje komentarze i wywala z grupy 🤣🤣🤣🤣🤣
Napisałybyśmy: Robert , dołącz nas do grupy, diety możesz nie wysyłać 😂😂😂
MichalQQ
Mokra Włoszka

Post autor: MichalQQ »

NIE OGLADAM DZIADA Z 2 MIECHY ALBO I DLUZEJ, ALE WIDZE, ZE NIC NIE STRACILEM A WIDZE GO SAMEGO TYLKO W SEKUND. URYWKACH. I PO ZABAWIE
MichalQQ
Mokra Włoszka

Post autor: MichalQQ »

JUZ Z CORCIA POZUJE OD WIELU DNI NIE MA MAGDY WIEC TEMAT JASNY RACZEJ TEGO NIE ROBI POD PUBLIKE, ZE NIBY SIE ROZSTALI ONA MA SWOJ SAMOCHOD JEST NIEZALEZNA PO CO JEJ PAJAC?
tomasz4999
Modna

Post autor: tomasz4999 »

Jezus maria no jestescie niemozliwi, wyjechal czlowiek na kilka dni na narty do Finlandii a i tak musi przezywac kazda relacje z Putka i Gromulskimi, dajcie na luz kochani kochani apeluje!!!! Tomasz jest z Wami duchem, oglada kazda relacje skrupulatnie przed pojsciem spac, obiecuje :)

Sara345 pisze: pt gru 12, 2025 9:44 am Gdzie jest Tomasz. Niech zrobi interpretację piosenki ;P
Awatar użytkownika
Lostnick888
BlondDoczep

Post autor: Lostnick888 »

tomasz4999 pisze: pt gru 12, 2025 8:28 pm Jezus maria no jestescie niemozliwi, wyjechal czlowiek na kilka dni na narty do Finlandii a i tak musi przezywac kazda relacje z Putka i Gromulskimi, dajcie na luz kochani kochani apeluje!!!! Tomasz jest z Wami duchem, oglada kazda relacje skrupulatnie przed pojsciem spac, obiecuje :)
Życzymy udanego wyjazdu! I miłej lektury przed snem xd
tomasz4999
Modna

Kiedys czlowiek zasypial przy bajkach... dzisiaj czlowiek zasypia przy bajkach .... :') :') :') :') :')

Lostnick888 pisze: pt gru 12, 2025 8:31 pm Życzymy udanego wyjazdu! I miłej lektury przed snem xd
Awatar użytkownika
Lostnick888
BlondDoczep

tomasz4999 pisze: pt gru 12, 2025 8:44 pm Kiedys czlowiek zasypial przy bajkach... dzisiaj czlowiek zasypia przy bajkach .... :') :') :') :') :')
Czy to bie wspaniałe, czuć się cały czas tym dzieckiem 🥳 dzięki ci nasz generale xd
tomasz4999
Modna

General jest tylko jeden, jam nie godzien kobieto :') :') :') :') :')
Lostnick888 pisze: pt gru 12, 2025 8:59 pm Czy to bie wspaniałe, czuć się cały czas tym dzieckiem 🥳 dzięki ci nasz generale xd
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

tomasz4999 pisze: pt gru 12, 2025 9:19 pm General jest tylko jeden, jam nie godzien kobieto :') :') :') :') :')
Oj nie bądź taki skromny 😂 mam nadzieję że prezenty od mikołaja dla całej społeczności grupy pe tar da są załatwione? Bo bardzo grzecznie w rym roku hejtowaliśmy 😂
Awatar użytkownika
Lostnick888
BlondDoczep

Monikamm pisze: pt gru 12, 2025 11:44 pm Oj nie bądź taki skromny 😂 mam nadzieję że prezenty od mikołaja dla całej społeczności grupy pe tar da są załatwione? Bo bardzo grzecznie w rym roku hejtowaliśmy 😂
Oby nie żadne vouchery xd
Awatar użytkownika
Lostnick888
BlondDoczep

Narcyz już szaleje, czas na podbudowanie ego 🫠🤡 tracę nadzieje, ze on w ogóle wie o tej naszej wandzie :(
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Lostnick888 pisze: pt gru 12, 2025 11:59 pm Oby nie żadne vouchery xd
Hahhahahhahaha padam 😂😂😂
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

Lostnick888 pisze: sob gru 13, 2025 12:01 am Narcyz już szaleje, czas na podbudowanie ego 🫠🤡 tracę nadzieje, ze on w ogóle wie o tej naszej wandzie :(
Wie ,kiedyś mówili że jest jakaś strona i tam jest pisane na ich temat ,nawet jego była żona wie o tej stronie
Sylwkap25
SushiRoll

Post autor: Sylwkap25 »

Madzia teraz bedzie grała ofiare losu, jak by nie wiedziała wczesniej jak bylo z Kasią czy Iwą. Kolejny wymowny filmik na ig wstawiła jak sie afiszowała na salonach, a teraz nieszczęśliwa.
Wydaje mi sie, ze jej ta wizja "pracy" od godz 16 i chodzenia po galeriach całkiem nieźle pasowała...