Pewnie Magda nie chce go widzieć, więc łazi koło jej bloku, chodzi koło niej na silownie.. Bo może na nią trafi
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Czarne Lustro
- Ciastko
Re: Dieta czarny furiat
On jest cieżki do oglądania i słuchania a co dopiero mieszkać z takim osobnikiem. Na sam widok mnie wkurza, paluchy we wszysrko pcha, te okno otwiera, firanki przesuwa bez sensu.
Madzi juz nie zobaczymy na relacjach, ale mam nadzieje ze usłyszymy jej wersję
Mam nadzieję ze dziewxzyna odżyje.
A Robercik będzie naprawiał relacje w święta z mamusią i Nikusią. Nikusia to mu szkalnke kompotu zapewne poda
A czy on ją zdradzał? Myslę że stać go na to. Szybko znajdze nową, zobaczycie. To będzie petardziocha z armii, może nawet będzie lubiła jak ją będzie nagrywał. I historia zatoczy koło
tak to widzę 

Madzi juz nie zobaczymy na relacjach, ale mam nadzieje ze usłyszymy jej wersję
A Robercik będzie naprawiał relacje w święta z mamusią i Nikusią. Nikusia to mu szkalnke kompotu zapewne poda
A czy on ją zdradzał? Myslę że stać go na to. Szybko znajdze nową, zobaczycie. To będzie petardziocha z armii, może nawet będzie lubiła jak ją będzie nagrywał. I historia zatoczy koło
Z piosenki co Magda dodała jak jedzie samochodem wywnioskowałam ze.ona go rzuciła
Wcześniej mu przebaczała itd ale mie wyszło tak to prawda to wszystko sie zaczęło od czasu kiedy pojechała na te wakacje sama a on ten lokal na szybko.sonie ogarnął potem Magda sobie kupiła swój samochod bo jiz sie uwalniała.od niego i tak sie stało...a.jest nagrane latasz za moją znajoma....kto wie czy nie ma cos wspólnego co ostatnio byl z tą koleżanką jej na tej silowni bo jej długo nie bylo.widac moze sie dowiedziala Magda ze on cos z nia itd przestała sie pokazywać a w ubiegłym tyg poszedł.z nią na siłkę i potem przyprowadził ja do domu i cos Magda jej pokazywała na kompie...
Wcześniej mu przebaczała itd ale mie wyszło tak to prawda to wszystko sie zaczęło od czasu kiedy pojechała na te wakacje sama a on ten lokal na szybko.sonie ogarnął potem Magda sobie kupiła swój samochod bo jiz sie uwalniała.od niego i tak sie stało...a.jest nagrane latasz za moją znajoma....kto wie czy nie ma cos wspólnego co ostatnio byl z tą koleżanką jej na tej silowni bo jej długo nie bylo.widac moze sie dowiedziala Magda ze on cos z nia itd przestała sie pokazywać a w ubiegłym tyg poszedł.z nią na siłkę i potem przyprowadził ja do domu i cos Magda jej pokazywała na kompie...
Tak, on jest takie nieobyty, wszystko nagrywa, wszędzie wkłada ręce, coś okropnego. Poza tym buzia mu się nie zamyka, jest jak "baba maglowa", irytujący i narzucajacy się. Mam nadzieję, że Magda się ogarnie i za jakiś czas powie jak jest. Chyba, że machnie ręką, bo już nie chce mieć z typem nic wspólnego i prowokować go do reakcji. Jeżeli schemat się powtórzył, to znaczy, że to toksyk 100%, który się nie zmienia. Może znajdzie kolejną naiwną z parciem na szkło, ale jego wiarygodność na pewno będzie nadszarpnięta i nawet najbardziej podatni na manipulację obserwatorzy otworzą szeroko oczy.Monikamm pisze: ↑pt gru 12, 2025 7:19 am On jest cieżki do oglądania i słuchania a co dopiero mieszkać z takim osobnikiem. Na sam widok mnie wkurza, paluchy we wszysrko pcha, te okno otwiera, firanki przesuwa bez sensu.
Madzi juz nie zobaczymy na relacjach, ale mam nadzieje ze usłyszymy jej wersjęMam nadzieję ze dziewxzyna odżyje.
A czy on ją zdradzał? Myslę że stać go na to. Szybko znajdze nową, zobaczycie. To będzie petardziocha z armii, może nawet będzie lubiła jak ją będzie nagrywał. I historia zatoczy kołotak to widzę
![]()
Relacje są już naprawdę nudne i to co mówi aż śmieszne przez te kłamstwa. Oglądanie go traktuję w charakterze obserwacji tego, jak człowiek potrafi manipulować ludźmi. To jest mega ciekawe, bo zachwytów jednak nadal ma sporo. Sam nie ma żadnych hamulców, bo cały czas opowiada głupoty i wymyśla historyjki jakby nic sie nie stało, co nie zmienia faktu, że maska powoli opada
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Przecież wiadomo że nie nagrała, skąd takie twierdzenie? Zgadza się daje do zrozumienia obserwatorom, sytuację która jest, a nie było by gdyby oczy były szerzej otwarte.
Noooo było trzeba pisać pisać: Mikołajki! I Teraz juz bylybyśmy na bieżąco
I co ze spotkaniem petard w majówkę?
-
tomasz4999
- Modna
Jezus maria no jestescie niemozliwi, wyjechal czlowiek na kilka dni na narty do Finlandii a i tak musi przezywac kazda relacje z Putka i Gromulskimi, dajcie na luz kochani kochani apeluje!!!! Tomasz jest z Wami duchem, oglada kazda relacje skrupulatnie przed pojsciem spac, obiecuje 
- Lostnick888
- BlondDoczep
Życzymy udanego wyjazdu! I miłej lektury przed snem xdtomasz4999 pisze: ↑pt gru 12, 2025 8:28 pm Jezus maria no jestescie niemozliwi, wyjechal czlowiek na kilka dni na narty do Finlandii a i tak musi przezywac kazda relacje z Putka i Gromulskimi, dajcie na luz kochani kochani apeluje!!!! Tomasz jest z Wami duchem, oglada kazda relacje skrupulatnie przed pojsciem spac, obiecuje![]()
-
tomasz4999
- Modna
Kiedys czlowiek zasypial przy bajkach... dzisiaj czlowiek zasypia przy bajkach ....
- Lostnick888
- BlondDoczep
Czy to bie wspaniałe, czuć się cały czas tym dzieckiemtomasz4999 pisze: ↑pt gru 12, 2025 8:44 pm Kiedys czlowiek zasypial przy bajkach... dzisiaj czlowiek zasypia przy bajkach ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
tomasz4999
- Modna
General jest tylko jeden, jam nie godzien kobieto
Lostnick888 pisze: ↑pt gru 12, 2025 8:59 pm Czy to bie wspaniałe, czuć się cały czas tym dzieckiemdzięki ci nasz generale xd
Oj nie bądź taki skromny
- Lostnick888
- BlondDoczep
- Lostnick888
- BlondDoczep
Narcyz już szaleje, czas na podbudowanie ego 
tracę nadzieje, ze on w ogóle wie o tej naszej wandzie 
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Wie ,kiedyś mówili że jest jakaś strona i tam jest pisane na ich temat ,nawet jego była żona wie o tej stronieLostnick888 pisze: ↑sob gru 13, 2025 12:01 am Narcyz już szaleje, czas na podbudowanie egotracę nadzieje, ze on w ogóle wie o tej naszej wandzie
![]()
Madzia teraz bedzie grała ofiare losu, jak by nie wiedziała wczesniej jak bylo z Kasią czy Iwą. Kolejny wymowny filmik na ig wstawiła jak sie afiszowała na salonach, a teraz nieszczęśliwa.
Wydaje mi sie, ze jej ta wizja "pracy" od godz 16 i chodzenia po galeriach całkiem nieźle pasowała...
Wydaje mi sie, ze jej ta wizja "pracy" od godz 16 i chodzenia po galeriach całkiem nieźle pasowała...